Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Επιστημονικοφρένεια!




Kάποτε η επιστήμη ήταν στην υπηρεσία της Ανθρωπότης. Τουλάχιστον έτσι την προέβαλαν και πολλά επιτεύγματα μας έλεγαν ότι αυτό ισχύει. Εξαιρέσεις στον κανόνα ήταν θέμα για μυθιστόρημα, όπως στις περιπτώσεις Φράνκενσταϊν ή Δρ Τζέκιλ και κου Χάιντ

Τα τελευταία χρόνια όμως, οι εξαιρέσεις έγιναν κανόνας και γεμίσαμε με Τζέκιλς και Χάιντς. Το αποτέλεσμα; Επιστημονικοφρένεια και η Ανθρωπότητα σε άμεσο κίνδυνο!
Μέσα σε μια μόνο μέρα, διαβάζω τα ακόλουθα νέα της λαμπρής επιστημονικής κοινότητας που, είτε με δημόσιο χρήμα είτε με ύποπτες ιδιωτικές χορηγίες, επιδίδονται σε μελέτες, πρότζεκτ και επιτεύγματα ασύλληπτης βλακείας -στην καλύτερη περίπτωση- μεγάλου κινδύνου στην χειρότερη.
Mad Scientist

Επιστήμονες αποφάσισαν να μας «κρύψουν» από τους εξωγήινους

images.washingtonpostΚαθηγητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια, παρακαλώ, αποφάσισαν (χωρίς να ρωτήσουν κανέναν) να «κρύψουν» τη γη από τους εξωγήινους. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή; Όχι. Είναι παραμύθι που παίζει μερικές δεκαετίες τώρα απ΄’ όλες τις υπερδυνάμεις, ακόμα και στην περίοδο του ψυχρού πολέμου, καθώς όπως όλοι συμφωνούν: Ένας τέτοιος κοινός κίνδυνος μπορεί να ενώσει όλα τα έθνη κάτω από μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Και αυτή η “απειλή”, λέγεται ότι είναι και το τελευταίο χαρτί στην τράπουλα για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Τα σαΐνια οι καθηγητές, σκέφτονται να φορέσουν έναν “μανδύα” στη Γη με μια ακτίνα λέιζερ, ώστε να κρύψουν την ακτινοβολία της και να μην δείχνει ότι υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη ζωή. Δεν αστειεύονται, το εννοούν και η μελέτη δημοσιεύτηκε στην Royal Astronomical Society. Τι περίεργο… Το CERN προσπαθεί να ανοίξει τρύπες στο χωροχρόνο και να βρει παράλληλα σύμπαντα κι αυτοί θέλουν να μας κρύψουν. Άνοιξε, κλείσε… Άνοιξε, κλείσε… Άνοιξε, κλείσε… Φτύσε! που λέει και ο οδοντογιατρός μας! Η είδηση δημοσιεύτηκε και στηνwashingtonpost.com

Επιστήμονες αναπτύσσουν ένα τεστ που θα προβλέπει με ακρίβεια τον θάνατο σας

kzhakh0puabgjwΚάκιστα τα νέα για καφετζούδες και χαρτορίχτρες. Τώρα αναλαμβάνουν οι “επιστήμονες” να μαντεύουν πότε θα πεθάνετε. Εδώ έχουμε το Πανεπιστήμιο East Anglia (UEA) που θα μας κάνει τη δουλειά. Θα συλλέγει δεδομένα, φυσικά θα καταγράφει το DNA μας και… βουαλά! Σε πέντε χρόνια, τρεις μήνες και οκτώ μέρες, πέθανες, μακάκα που δεν μπορείς να περιμένεις και θες να ξέρεις κι από πριν.
Ερώτηση: Αν πάνε να πέσουν έξω στην πρόβλεψη, θα αναλαμβάνουν να την επιβεβαιώσουν οι ίδιοι; Δηλαδή, αν τρεις μέρες πριν τον θάνατο σου εσύ είσαι ντούρασελ και σκας από υγεία, μήπως σου τύχει και κανένα ξαφνικό; Κανένα εμφραγματάκι; Εγκεφαλικούλι; Γιατί αλλιώς… ρόμπα οι επιστήμονες και να υποθέσω το τεστ δεν θα είναι ούτε φτηνό ούτε θα το καλύπτει η ασφάλεια!
Πάντως οι Βρετανοί δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αφού υπάρχει και ΜΚΟ που σου σχεδιάζει τις τέλειες τελευταίες μέρες σου! Αυτά είναι, επιστήμονες + ΜΚΟ τι άλλο θέλει η Ανθρωπότητα από αυτή τη ζωή;
Ο Καθηγητής Kulinskaya μίλησε σχετικά στην MailOnline και είπε ότι δεν θα κρατά αρχείο από τα γενετικά δεδομένα για το συγκεκριμένο έργο στο UEA, αλλά ότι τα δεδομένα θα είναι σε ανοικτή πρόσβαση και έτσι διαθέσιμα σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εταιρειών!
Άψογα!!!

Ρομπότ θα ελέγχουν σύντομα τον καιρό

Robots-will-soon-control-the-weatherΕναι, τώρα δεν τον ελέγχουν ρομπότ, τον ελέγχουν άνθρωποι. Έχουν πάρει τη δουλειά από τα χέρια του Θεούλη εδώ κι αρκετό καιρό. Εδώ θα κλάψουν οι πιλότοι – ψεκαστές. Αρκετά σας ταλαιπωρήσαμε με το δίλημμα “Να μιλήσω, ή να βγάλω τον σκασμό”; Κι επειδή διαλέξατε το δεύτερο, πάρτε… μια ακύρωση από τα αφεντικά σας (Εφιάλτη τον έλεγαν – google it!)
Τώρα τα ρομποτάκια θα ψεκάζουν τους ουρανούς και θα κάνουν τροποποίηση καιρού με σπορά νεφών, αυτό που κάνει δηλαδή η 3D για τον ΕΛΓΑ. Τώρα για τους “άλλους” ψεκασμούς, ήδη έχουν βρεθεί κάποιες λύσεις, με πυραύλους της NASA, με drones της NASA και γενικά παίζει η NASA κι αυτή με το θέμα ψεκασμού ώστε να μπορούν τα HAARP και CERN να κάνουν αβίαστα τη δουλειά τους. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν έχουν γίνει λίγο μπανάλ και τα πήρε χαμπάρι ο κόσμος και προσανατολίζονται τώρα στην “άνανδρη” τεχνολογία ή στα “νέα καύσιμα”.
Η είδηση μας έρχεται με πολύ περηφάνια από το in.techradar.com

«Το Τέλος του Σεξ και το Μέλλον της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής»

GMO-babiesΤα ζευγάρια που θα θέλουν να γίνουν γονείς, θα απευθύνονται στα αρμόδια εργαστήρια και οι επιστήμονες θα «δημιουργούν» το έμβρυο, ανάλογα με τις επιθυμίες των γονέων.
Και μετά βρίζετε του νεοναζί και ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς! Εδώ ο Χίτλερ και η ευγονική του ζουν μέρες θριάμβου και δεν κουνιέται φύλο! Όχι! Πάνε κι όλα τα πολιτικόπουλα στο μνημείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων και λένε μακάρι μην ξαναζήσουμε τις μέρες του φασιμού – πάρε μερικά δισ. να συνεχίσεις το έργο του Χίτλερ!
Τι μας λένε λοιπόν; Το σεξ μελλοντικά θα γίνεται μόνο για λόγους ευχαρίστησης και όχι για αναπαραγωγή, κατέληξε ένας καθηγητής από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
O Henry Greely, ο οποίος είναι καθηγητής γενετικής, κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο: «Το Τέλος του Σεξ και το Μέλλον της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής», στο οποίο ισχυρίζεται ότι σε 20 έως 40 χρόνια οι περισσότεροι άνθρωποι θα σταματήσουν να κάνουν σεξ για αναπαραγωγικούς λόγους.
Τα ζευγάρια που θα θέλουν να γίνουν γονείς θα απευθύνονται στα “αρμόδια εργαστήρια” και οι επιστήμονες θα «δημιουργούν» το έμβρυο, ανάλογα με τις επιθυμίες των γονέων. Πως το θέλετε; Με ή χωρίς πουά;
Ο Greely δήλωσε στην εφημερίδα «Sunday Times», «όταν ένα ζευγάρι θα επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της». Τα βλαστοκύτταρα που θα παράγονται από το δέρμα, θα μετατρέπονται σε ωάρια, τα οποία θα γονιμοποιούνται από το σπέρμα του επίδοξου πατέρα.
Ο καθηγητής το Στάνφορντ υποστηρίζει πως τα μωρά των επόμενων γενεών, θα είναι πολύ έξυπνα, πολύ όμορφα και υγιή, καθώς οι γονείς θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα χαρακτηριστικά του μωρού τους. Όπως τόνισε ο ίδιος, «το κάθε παιδί θα έχει 60% πιθανότητες να είναι πάνω από το μέσο όρο σε επίπεδο ευφυίας».
Και δεν θα έχουν καθόλου Θεό μέσα τους! Γιατί δεν το λέτε αυτό ξεφτίλες; Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, να αφαιρεθεί από τις επόμενες γενιές το γονίδιο του Θεού! Γιατί όπως έχω ξαναγράψει, το βρήκατε, ξέρετε ότι υπάρχει και θέλετε να το εξαλείψετε. Απλά τα πράγματα. 
Επίσης άλλοι επιστήμονες από το Χάρβαρντ που έκαναν τεστ και μελέτησαν στελέχη από μαγιά μπύρας η οποία μπορεί να αναπαραχθεί τόσο σεξουαλικά όσο και ασεξουαλικά, κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα, στο τέλος του πειράματος, όταν συνέκριναν το σεξουαλικό στέλεχος με το ασεξουαλικό. Σε κάθε περίπτωση, οι απόγονοι των σεξουαλικώς αναπαραγόμενων κυττάρων μαγιάς τα κατάφερναν καλύτερα από τους ασεξουαλικούς ανταγωνιστές τους στον ανταγωνισμό για τροφή και πόρους.
Συμπέρασμα: Θέλουν ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και ανθρώπους με τεχνητή ηλιθιότητα. Φτάνει να είναι ψηλοί, λεπτοί, καλλίγραμμοι, με ωραία μάτια και πλούσιο μπούστο ή πλάτες, ανάλογα το φύλο. Το πράσινο φως για γενετικά τροποποιημένα βρέφη έχει ήδη δοθεί.
Όχι πως έχει ξεφύγει η κατάσταση, αλλά να…. Χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και με δικά μας χρήματα, παρακαλώ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο καθηγητής το Στάνφορντ υποστηρίζει πως τα μωρά των επόμενων γενεών, θα είναι πολύ έξυπνα, πολύ όμορφα και υγιή, καθώς οι γονείς θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα χαρακτηριστικά του μωρού τους. Όπως τόνισε ο ίδιος, «το κάθε παιδί θα έχει 60% πιθανότητες να είναι πάνω από το μέσο όρο σε επίπεδο ευφυίας».
    gta 5 apk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα