Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ... ΠΑΡΚΑ


Λένε ότι δεν είναι είδηση όταν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο. Εννοούν ότι είναι περιττό να αναφερθεί ένα γεγονός τόσο συνηθισμένο. Που είναι αναμενόμενο. Που θεωρείται φυσιολογικό. Άλλο, αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Αυτό, ναι, είναι άξιο δημοσιογραφικού ρεπορτάζ.
Είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, σχεδόν μέσα στο... πρόγραμμα, κυρίως στον δυτικό κόσμο, μια καθηγήτρια να κατηγορείται ότι συνουσιάζεται με μαθητή της, με μαθητές της. Ειδικά στις ΗΠΑ και την Αγγλία έχουν βαρεθεί να το ακούνε ως... νέο, ως μια είδηση ξεχωριστή.
Το μόνο που αξίζει ίσως είναι να μάθουμε ποια δικαιολογία επικαλείται η ένοχη. Η 36χρονη, που την έκαναν τσακωτή στην Αμερική, υποχρεώθηκε να ομολογήσει το έγκλημά της στο δικαστήριο και είπε ότι
Δεν είχε… κακή πρόθεση, και ότι οι μαθητές ,15χρονοι και 16χρονοι, με τους οποίους έκανε σεξ στο αυτοκίνητό της και στα πάρκα βελτίωσαν τους βαθμούς τους στο μάθημά της. Η κυρία είναι καθηγήτρια των αγγλικών.
Μία ακόμα εκπαιδευτικός, κι αυτή επίσης παντρεμένη, που ψαχνότανε σεξουαλικά όχι απλά με πιτσιρικάδες, αλλά με μαθητές στην τάξη της.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα