Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αρχαίο φάρμακο από τους Σαμουράι: Ανακτήστε τις δυνάμεις σας, Ενισχύστε τα οστά και το σώμα!

αρχαία-θεραπεία
Εάν αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι και έχετε προβλήματα με τα οστά, αυτή η παλιά ιαπωνική θεραπεία που έγινε γνωστή από τους Σαμουράι μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη.
Το φάρμακο μπορεί να παρασκευαστεί απλά:
Σε ένα ποτήρι βάζουμε 250ml μηλόξυδο και στη συνέχεια τοποθετούμε μέσα σε αυτό ένα μεσαίου μεγέθους αυγό που έχει προηγουμένως πλυθεί. Το αφήνουμε έτσι μέσα για επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το κέλυφος του αυγού θα διαλυθεί και θα παραμείνει μόνο η λεπτή μεμβράνη που στην πραγματικά κρατά τον κρόκο και το ασπράδι του αυγού μαζί. Μετά από 7 ημέρες, αφαιρούμε το αυγό από το ξύδι, αφαιρούμε τη μεμβράνη και τοποθετούμε τα περιεχόμενα του αυγού μέσα στο ξύδι. Ανακατεύουμε τα περιεχόμενα και λαμβάνουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Καταναλώνεται μια μικρή ποσότητα (10-15 ml) του παρόντος πολύ ισχυρoύ αυτού μείγματος  τρεις φορές την ημέρα, αφού το ανακατέψετε μέσα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
Οι Σαμουράι πολεμιστές θεωρούσαν αυτό το τονωτικό φάρμακο ως μια σημαντική πηγή δύναμης και εξουσίας. Η πρωτεΐνη, το ασβέστιο, οι βιταμίνες του αυγού απορροφούνται από το σώμα μας. Ένα τσόφλι αυγού περιέχει περίπου 1800mg του στοιχειακού ασβεστίου . Η καθημερινή ανάγκη του σώματος είναι 400mg, έτσι η διάρκειά του είναι για 5 ημέρες περίπου. Ο κρόκος παρέχει βιταμίνη D που πιστεύεται ότι εξασφαλίζει μια μακρά υγιή ζωή.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα