Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΞ!


Δέχομαι ότι υπάρχει και ανθυγιεινό σεξ. Δεν είμαι καπετάν μαλάκας να μην αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να παίζω άφοβα και ακίνδυνα όταν έρχομαι σε επαφή με το άλλο φύλο. Υπάρχει, λοιπόν, το ασφαλές, όσο μπορεί να 'ναι με τη δικηά σου, όπως και το ανασφαλές, το ρισκαδόρικο σεξ. Και να σου τύχει το φλουρί, μάλιστα απ' εκεί που δεν το περιμένεις.
Βρώμικο γαμήσι δεν υπάρχει. Ανάμεσα σε δυο ανθρώπους επιτρέπονται όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Αρκεί, βέβαια να το γουστάρουν. Αρκεί να τη ψάχνουν και σ' άλλο στυλ οι δύο εραστές.
Αυτός είναι ο νόμος της σεξουαλικής, πολύ περισσότερο αν πρόκειται και ερωτικής συνεύρεσης. Αν, δηλαδή, δύο άτομα τους συνδέει όχι μονάχα η επιθυμία, ίσως και η ανάγκη να παρθούν, αλλά και ο έρωτας, το συναίσθημα.
Τα κάνουμε όλα! Είμαστε ανοικτοί σε κάθε τι άγνωστο. Επειδή ψοφάμε να απολαύσουμε το σεξ. Επειδή δεν υπάρχουν «κακοί» τρόποι στο κρεββάτι. Επειδή μια γυναίκα π.χ. δεν νοιώθει βρώμικη, ανώμαλη και γαμιάρα αν ακουλουθήσει το σύντροφό της και σε κάτι «άλλο».
Με την ευκαιρία να προσθέσω τούτο. Έχεις επτάμισυ δευτερόλεπτα για να κερδίσεις, για να σου πω ένα «βρώμικο» τρόπο στο σεξ, αν μου απαντήσεις σωστά:
«Ποια είναι η δημοφιλέστερη φαντασίωση στις γυναίκες».
Έχασες ό, τι άλλο πεις εκτός από την εξής διαπίστωση, ερευνητικά και επιστημονικά. Αυτό που περισσότερο φαντασιώνεται η γυναίκα είναι ο βιασμός της! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η γυναίκα επιθυμεί να βιαστεί. Απεναντίας! Να, όμως, που αυτό περισσότερο σκέπτεται, σίγουρα από φόβο.
Ο βιασμός, ναι! Αυτός είναι βρώμικος και καταδικαστέος, όχι μόνον ποινικά, αλλά και ηθικά. Λέω για τον βιασμό. Αν, όμως, θέλουν κάτι και οι δύο, μάλιστα όταν αυτό τους αρέσεις, τότε και το πιο «βρώμικο» δεν είναι βρώμικο. Στο φινάλε είναι κάτι προσωπικό, ακατάλληλο για τρίτους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα