Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μας ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ και μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (Βίντεο)

ATIA
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε άγνωστα αντικείμενα στον Ήλιο. Μα για κάποια από αυτά, ίσως, θα μπορούσαν να χωρούν αμφιβολίες ότι πρόκειται για διαστημόπλοια άγνωστης προέλευσης. Τι γίνεται με κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις;
Ναι, κάποια αντικείμενα στο διάστημα μπορεί λανθασμένα να χαρακτηρίζονται ως UFO. Θα σας δείξουμε τρεις πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τις οποίες η NASA, ως συνήθως, δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.
Τις δύο πρώτες περιπτώσεις, τις οποίες εντόπισε ο γνωστός Streetcap1, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA στους συνδέσμους εδώ και εδώ, στις 14/3/2016 και οι δύο, με διαφορά λίγων ωρών:

Είναι πανομοιότυπα. Είναι το ίδιο αντικείμενο μόνο που λόγω του ταξιδιού του έχει αλλάξει γωνία. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να καλυφθεί από οποιαδήποτε δικαιολογία…
Δείτε και κάτι παλαιότερο στις 27/7/2015, πάλι από τον Streetcap1:
Τι μπορεί να είναι αυτά τα τρία ίδια αντικείμενα με το ίδιο μέγεθος, την ίδια συμμετρία και την ίδια αεροδυναμική άτρακτο:
Η NASA δεν απαντά στα ερωτήματα που σχεδόν καθημερινά της θέτονται. Κι αν απαντήσει προτείνει ότι μπορεί να είναι μετεωρίτες, παγωμένοι βράχοι, αντανακλάσεις και άλλα περίεργα που δεν μπορούν να ευσταθούν.
Δείτε και τι πετάει στους ουρανούς, πάλι μέσα στον Μάρτιο του 2016:
Μικρά και μεγαλύτερα σμήνη που άλλα πετούν σε διάταξη και άλλα όχι. Πού πηγαίνουν; Μήπως έρχονται; Δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά.
Δείτε και ένα «ζευγαράκι» στις 11/4/2016, από την NASA, που εντόπισε ο Streetcap1:
Τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς; Τόσα ΑΤΙΑ σε λίγες μόνο μέρες ! ! !
Και σκεφτείτε πόσα άλλα δεν έχουμε εντοπίσει…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους βλέπουμε και μας βλέπουν.
Και, κρίνοντας από διάφορες λήψεις ΑΤΙΑ που συγκεντρώνουμε τακτικά, από διάφορα μέρη του κόσμου, στον Ήλιο αλλά και στο διάστημα σε μικρή απόσταση από την Γη, βγάζουμε ένα ακόμα πιθανό συμπέρασμα:
Μας κυκλώνουν και μας παρακολουθούν…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα