Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Τεχνικές που ενεργοποιούν και πειθαρχούν τη διαίσθηση



ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

Η πρώτη από αυτές είναι να τιμούμε πάντα τον συναισθηματικό καθαρισμό. Αν είμαστε συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι και δεν ξέρουμε ή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι νιώθουμε, ή αν έχουμε μπλοκάρει τόσο αποτελεσματικά αυτά που νιώθουμε ώστε να μην έχουμε πια καθόλου συναισθήματα, γινόμαστε αρνητικοί άνθρωποι και δημιουργούμε επίσης αρρώστιες στο σώμα μας.

Διατηρώντας τα συναισθήματά μας καθαρά δεν μπορεί να παραμείνει μέσα μας η συναισθηματική αρνητικότητα και γινόμαστε όλο και πιο πολύ ανάλαφροι. Αυτό ανοίγει το διαισθητικό κανάλι επειδή μας επιτρέπει να έχουμε μια καθαρή αίσθηση αγάπης. Μας φέρνει πιο κοντά στη χωρίς όρους αγάπη και μας καθιστά αβλαβείς. Αλαφραίνει την ποιότητα της συχνότητάς μας, για να το πούμε έτσι, και επομένως η καθοδήγηση που παίρνουμε είναι καθαρή και κινείται ανεμπόδιστα όταν μπει στο σύστημά μας.

Αυτό απαιτεί να καθαρίζουμε τον εαυτό μας καθημερινά από τον αντίκτυπο των συναισθηματικών μας αντιδράσεων. Όπως ακριβώς αποβάλλουμε τα σωματικά απόβλητα και τις τοξίνες, έτσι πρέπει να αποβάλλουμε και τα συναισθηματικά απόβλητα και τις τοξίνες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ολοκληρώνουμε τις συναισθηματικά ημιτελείς υποθέσεις, να μην πέφτουμε για ύπνο θυμωμένοι, να φροντίζουμε να μην νιώθουμε μολυσμένοι συναισθηματικά, και να μαθαίνουμε να δουλεύουμε με τα συναισθηματικά ρεύματα ενέργειας και να τα τιμάμε.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Όταν ο οργανισμός βρίσκεται σε τοξική κατάσταση δεν μπορεί να λειτουργήσει η διαίσθηση.

ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

Η τρίτη προϋπόθεση είναι να τιμάμε την καθοδήγηση που παίρνουμε. Ο συναισθηματικός και σωματικός καθαρισμός οδηγεί στην διαίσθηση και η διαίσθηση μας μαθαίνει πως να αντιδράμε. Πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ακούτε τι λέει η διαίσθησή σας και να ενεργείτε ανάλογα. Πολλοί δεν θέλουν να ακούσουν αυτά που μπορούν πολύ εύκολα να ακούσουν και γι' αυτό αρνούνται ότι ακούνε κάτι.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

Η τέταρτη προϋπόθεση είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας έναν προσανατολισμό ανοιχτής επικοινωνίας με τη ζωή μας και το Σύμπαν, να προσεγγίζουμε τα ερωτήματα της ζωής μας με μια αίσθηση πίστης και εμπιστοσύνης ότι υπάρχει ένας λόγος για όλα όσα συμβαίνουν και ότι αυτός ο λόγος, στον πυρήνα του, είναι πάντα συμπονετικός και καλός. Αυτή είναι μια ουσιαστική σκέψη που πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί για να ενεργοποιηθεί και να καλλιεργηθεί η διαίσθηση.

Τι είναι όμως η διαίσθηση και πως λειτουργεί;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

GARY ZUKAV

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα