Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ


Καταγγέλλω την παγκόσμια επιχείρηση δυσφήμησης και γενικώτερα τον πόλεμο που δέχεται το στοματικό σεξ από κύκλους σκοτεινούς. Δεν έχω στοιχεία, αλλά υπόσχομαι να ερευνήσω αυτό το βρώμικο σχέδιο, για να δικαιωθούν οι υποψίες μου. Πάντα ο έρωτας, η ερωτική πράξη, ήταν στόχος των πιο συντηρητικών οργανώσεων, διότι δικαιολογημένα θεωρούνταν μια επαναστατική ενέργεια, μια απελευθέρωση του ατόμου επικίνδυνη για την εξουσία. Γνωστά πράγματα αυτά.
Μια ομάδα Βρετανών γιατρών «ανακάλυψε» τους κινδύνους που απειλούν την υγεία σ' όσους κάνουν στοματικό σεξ. Ότι, δηλαδή, δεν μεταδίδονται κάποια νοσήματα μονάχα με το συνηθισμένο, το συμβατικό τρόπο, τη διείσδυση του πέους στο αιδοίο, αλλά και με το «τσιμπούκι», και με το «γλυφομούνι».
Μόλις πριν από λίγους μήνες γνωστός αρχιερέας, μητροπολίτης μεγάλης πόλεως της Ελλάδος, σε συνέντευξή του στο mega μίλησε για... καρκίνο! Ότι όσοι... ασκούν το στοματικό σεξ κινδυνεύουν να προσβληθούν από καρκίνο.
Ο παπάς δεν είναι γιατρός. Άρα, για να το λέει αυτό, φαντάζομαι ότι θα του ήρθε με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος.
Άλλο ο άνθρωπος της θρησκείας να συμβουλεύει «Όχι» στο στοματικό σεξ, διότι είναι αμαρτία, διότι το αναφέρουν τα ιερά βιβλία, διότι το είπε ο άγιος Παχούμιος, η οσία Πουλχερία, κι άλλο να το αποφεύγουμε μην πάθουμε καρκίνο.
Αν, δηλαδή, δεν υπάρχουν καρκινογόνες ουσίες στο σπέρμα, στα υγρά των γεννητικών οργάνων, τότε το στοματικό σεξ είναι αθώο, πέραν ότι είναι πολύ απολαυστικό.
Να βάζετε προφυλακτικό, συνιστούν οι μαλάκες οι Άγγλοι γιατροί. Οι στημένοι. Το κράνος να το φορέσω, ρε, όταν οδηγώ μοτοσυκλέτα. Όχι, ρε, και προφυλακτικό στο... στοματικό. Μου την σπας και σε μένα και στην άλλη. Κι αν, λέει, βάλεις στόμα στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, προηγουμένως να έχεις τοποθετήσει ένα λεπτό προστατευτικό κάλυμμα.
Πάρτε δρόμο, ρε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα