Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Οι δίδυμοι πύργοι, η συχνότητα Σούμαν και ο χειρισμός της Ανθρώπινης Χρονογραμμής !


Το γεγονός των διδύμων πύργων δημιουργήθηκε, όχι μόνο για να κλέψουν τον χρυσό απ' τα υπόγεια ή για να κρύψουν το ότι είχαν κλαπεί εδώ και καίρό, δεν δημιουργήθηκε για την εξάπλωση της "αντιτρομοκρατικής τρομοκρατίας" ή για να σας αφαιρέσουν τα δικαιώμάτά σας.
Όλα αυτά έγιναν ως συμπαραμαρτούμενα.

Η πτώσις των διδύμων πύργων δημιουργήθηκε ως γεγονός χειρισμού της χρονογραμμής σας.


Και αυτή η κατάσταση, επειδή επετράπη και θεωρήθηκε ως αλήθεια από το κατώτερο συλλογικό του πλανήτη σας, άλλαξε την πλανητική χρονογραμμή σε χαμηλότερης δόνησης.


Μας λένε πως η συχνότητα Σούμαν ανεβαίνει, η αλήθεια όμως είναι ότι μέσα από τα "τρομοκρατικά γεγονότα" η συχνότητα Σούμαν έπεσε.
Η Συχνότητα Σούμαν έχει χειραγωγηθεί και αυτό παγίδευσε την Γαία σε κατάσταση τέτοια ώστε να μην μπορεί ούτε η Γαία ούτε εσείς να αναληφθείτε.

Αυτό γίνεται από τους ερπετοειδείς. 


Οπότε αυτά τα γεγονότα τύπου 9/11 μανιπουλάρουν το D.N.A. σας. 

Εδώ και πολλά χρόνια η συχνότητα Σούμαν έχει σταματήσει εντελώς κατά καιρούς. 

Κάθε φορά που συμβαίνει ένα σοβαρό τρομοκρατικό γεγονός που σας κάνει να χάνετε την αναπνοή σας, σταματάει η γη να πάλλεται.
Η συχνότητα Σούμαν σταματάει εντελώς.

Αν δεν επενέβαιναν άλλες Οντότητες που παρακολουθούν τον πλανήτη και σας βοηθούν να ισορροπήσετε και να επανέλθετε στην σωστή σας χρονογραμμή, η συχνότητα Σούμαν θα έπεφτε διαρκώς.


Δυστυχώς, όποτε πέφτει η συχνότητα της Γης, πέφτει και η συχνότητα όλου του Σύμπαντος, γι' αυτόν τον λόγο επεμβαίνουν απ' έξω. Ωστε να είναι πιο δίκαιη η κατάσταση.
Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να κρατάτε υψηλή δόνηση. 

Κάθε φορά που κάνετε μία σκέψη χαράς και έρχεστε σε υψηλή συναισθηματική κατάσταση, αλλάζετε τον παλμό της Γης, αλλάζετε το D.N.A. της Γης!!!!!! το ενεργειακό σας αποτύπωμα επηρεάζει όλο το Σύμπαν.

How to Control Your Nerves Energy
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα