Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

AudioStreamer : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Web Audio Streamer και ακούστε από οπουδήποτε τη μουσική σας



Πως σας φαίνεται η ιδέα να κάνετε streaming τις μουσικές σας συλλογές ώστε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω του υπολογιστή σας ή του κινητού σας είτε μέσω τοπικού δικτύου είτε ακόμη και μέσω ίντερνετ; To AudioStreamer είναι ένα απολύτως δωρεάν web-based Audio Streamer που σας δίνει εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας.Μετατρέπει δηλαδή τον υπολογιστή σας σε ένα Streaming Server για να μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας από παντού μέσω του αγαπημένου σας Browser. Πρόκειται για ένα καθαρό δωρεάν open-source λογισμικό με μεγάλη εύκολία στη χρήση και δοκιμασμένο σε windows-IE8, IE9, Firefox και Chrome. Ας δούμε όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε: 

ΒΗΜΑΤΑ
1
Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή την αποσυμπιέζουμε και τρέχουμε το εικονίδιο με δικαιώματα διαχειριστή, βλέπετε το εικονίδιο της εφαρμογής να εμφανίζεται στην γραμμή εργασιών.
2
Από προεπιλογή το AudioStreamer εκτελείται στη θύρα 9090. Ανοίξτε το web browser της αρεσκείας σας (δηλαδή, chrome, firefox κλπ) και πατήστε στην γραμμή διεύθυνσης του Browser http://localhost:9090 . Θα πρέπει να δείτε την οθόνη σύνδεσης. Το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης είναι: user = adminpassword = start
3
Το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσετε τη διαδρομή προς τη μουσική σας συλλογή. Κάντε κλικ στο εικονίδιο (Manage Settings). Συμπληρώστε τη διαδρομή προς τη μουσική σας, π.χ. φάκελος: c :/ μουσική και αποθηκεύσετε αυτή τη ρύθμιση, φυσικά μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε άλλη διαδρομή υπό την προυπόθεση ότι θα έχετε ανοίξει προηγουμένως τον αντίστοιχο φάκελο στον σκληρό δίσκο σας και θα έχετε βάλει μέσα σε φακέλους τις μουσικές σας συλλογές, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί για να δημιουργήσετε τη νέα βάση δεδομένων". Το AudioStreamer θα σαρώσει το φάκελο για να βρεί όλα τα μουσικά σας αρχεία. Αν θέλετε να προσθέσετε αργότερα και άλλους φακέλους με μουσικά αρχεία θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη ρύθμιση (το κάνετε κάθε φορά που προσθέτετε νέους φακέλους). Για να δείτε τις αλλαγές πρέπει να κάνετε refrece ή να σώσετε τις επιλογές να κάνουτε log-out και να ξαναμπείτε. Τέλος επιλέγοντας manage users μπορείτε να προσθέσετε χρήστες και να καθορίσετε τα usernames και τα passwords.
4
Σχεδόν τελειώσαμε, για να ακούσετε τώρα τη μουσική σας θα πρέπει να γράψετε στην γραμμή διεύθυνησης του Browser που χρησιμοποιείτε την IP σας, αυτή που χρησιμοποιείτε δηλαδή είτε στο τοπικό σας δίκτυο ή την IP που έχει ο υπολογιστή σας στο διαδίκτυο. Αν υποθέσουμε ότι η IP μας είναι για παράδειγμα 85.00.00.96 τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσετε στην γραμμή του Browser 85.00.00.96:9090
Αυτό ήταν όλο, απολαύστε πλέον τη μουσική σας όπου και αν είστε, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
AudioStreamer 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα