Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πώς να γίνω πιο λεπτή – 5 Τρόποι

πώς να γίνω πιο λεπτή
Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Είναι ένα ερώτημα που κάποια στιγμή ή μάλλον πολλές φορές στη ζωή μιας γυναίκας να έχει ειπωθεί στο μυαλό της. Εμείς θα σας αναφέρουμε κάποιους βασικούς και χρήσιμους τρόπους για το πώς να γίνω πιο λεπτή χωρίς να διαθέσετε πολύ χρόνο.
Πώς να γίνω πιο λεπτή – Τρόποι
Α. Το παν είναι η ψυχολογία
Ας αρχίσουμε λοιπόν με το Α και το Ω για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Αν ξυπνάτε και ζείτε μονίμως με την σκέψη πώς να γίνω πιο λεπτή, τότε δεν πρόκειται ποτέ να το πετύχετε. Τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που περιμένετε και η ψυχολογία σας που είναι ένα σοβαρό κομμάτι, θα πέσει κατακόρυφα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα, να χαλαρώσετε και να σκέφτεστε μόνο να περάσει πολύ όμορφα η μέρα σας.
Β. Πρωινή γυμναστική
Σίγουρα δεν εννοούμε να κάθεστε με τις ώρες στα γυμναστήρια και μονίμως να αναρωτιέστε πώς να γίνω πιο λεπτή. Σαφώς αρκεί και ένα μισάωρο την ημέρα, ανέξοδα αφού θα κάνετε τις ασκήσεις στο σπίτι σας και χωρίς κανένα όργανο γυμναστικής. Άλλωστε και μια νέα βρετανική μελέτη αποδεικνύει ότι τελικά η πρωινή άσκηση με άδειο στομάχι, αδυνατίζει πολύ περισσότερο. Παρακάτω θα σας δώσουμε δύο από αυτές τις ασκήσεις:
  • 1. Καταρχήν να σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να επαναλάβετε τις ασκήσεις για ένα λεπτό, να πάρετε μια ανάσα 20 δευτερολέπτων και μετά να προχωρήσετε στην επόμενη. Πάρτε θέση push ups με τα χέρια τεντωμένα στο άνοιγμα των ώμων. Το σώμα θα πρέπει να βρίσκεται στην ευθεία και τα πόδια να στηρίζονται στη μύτη των πελμάτων. Πιέστε με τα χέρια προς τα πίσω, χαμηλώνοντας τον άνω κορμό ενώ παράλληλα σηκώστε το δεξί πόδι κάθετα ψηλά. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι. Η συγκεκριμένη άσκηση σίγουρα πετυχαίνει αυτό που αναρωτιέστε δηλαδή πώς να γίνω πιο λεπτή καθώς γυμνάζει αποτελεσματικά την κοιλιά, το στήθος και τους ώμους.
  • 2. Η δεύτερη είναι η εξής: καθίστε στο έδαφος με τα πόδια όσο περισσότερο μπορείτε σε πλήρη έκταση. Έπειτα, περπατήστε με τα χέρια προς τα εμπρός χαμηλώνοντας τον κορμό, φέροντάς τον όσο πιο χαμηλά στο έδαφος μπορείς. Τεντώστε καλά το σώμα σας και μείνετε στην τελική θέση για 20 δευτερόλεπτα.
Γ. Βότανα για αδυνάτισμα

Δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε βότανα για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Τα βότανα είναι τα δώρα τη φύσης τα οποία είναι άδικο να μην τα εκμεταλλευτούμε.
  • α. Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα βότανα για αδυνάτισμα καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες και βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Έχει την ικανότητα να καίει το λίπος και αυτό οφείλεται από τις κατεχίνες που περιέχει.
  • β. Η λουΐζα είναι πλέον από τα πιο διαδεδομένα βότανα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Αυξάνει τον μεταβολισμό, ελέγχει την όρεξη και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Μπορείτε να πιείτε δύο φλιτζάνια την ημέρα.
  • γ. Το φασκόμηλο είναι άλλο ένα βότανο για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Συμβάλλει στην απώλεια των κιλών, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό καθώς επίσης βοηθά στην αποβολή των περιττών υγρών από το σώμα. Το φασκόμηλο εκτός το να το πιείτε, μπορείτε απλούστατα να το χρησιμοποιήσετε και στην μαγειρική.
  • δ. Το γνωστό σε όλους χαμομήλι είναι και αυτό ένα από τα βότανα αδυνατίσματος αφού βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Πιείτε ένα φλιτζάνι την ημέρα πριν από το φαγητό.
  • ε. Τέλος, προτείνουμε την σπιρουλίνα η οποία είναι ιδανική για τις περιπτώσεις της βουλιμίας. Μειώνει την όρεξη, είναι εξαιρετικά θρεπτική και είναι κατάλληλη για να την πιείτε πριν από το γεύμα. Την σπιρουλίνα μπορείτε να την βρείτε στα φαρμακεία ή σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Απλά, διαλύετε 1-2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σπιρουλίνας σε ένα ποτήρι νερό και το πίνετε μισή ώρα πριν από τα κυρίως γεύματα.
Δ. Διατροφή
Μην ανησυχείτε, δεν θα σας γράψουμε δίαιτα αλλά θα εστιάσουμε πολύ στο πρωινό. Όπως γνωρίζετε, η κατανάλωση πρωινού προσφέρει απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, συμβάλλει κατά της κατάθλιψης και του άγχους καθώς επίσης υπάρχουν μικρότερες πιθανότητες για ζαλάδες και κούραση. Ένα σωστό και ισορροπημένο πρωινό είναι απαραίτητο για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Εμείς θα σας προτείνουμε πέντε υγιεινά πρωινά αλλά πριν θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με άδειο το στομάχι.
  • α. Ένα ποτήρι γάλα με δημητριακά και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • β. Γιαούρτι με αρκετά δημητριακά, ένα φρούτο κομμένο και δύο κουταλιές του γλυκού μέλι
  • γ. Ένα τοστ με μαύρο ψωμί, τυρί και γαλοπούλα μαζί με ένα ποτήρι φρέσκο χυμό
  • δ. Ένα ποτήρι γάλα, μια φέτα κέικ και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό
  • ε. Τέλος, ένα ποτήρι από διάφορα φρούτα χτυπημένα στο μπλέντερ και δύο φέτες ψωμί ολικής αλέσεως με βούτυρο και μέλι
Ε. Λεμόνι και μέλι
Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσετε να λέτε πώς να γίνω πιο λεπτή. Προτιμήστε αντί για τον πρωινό σας καφέ ένα συνδυασμό από ένα ποτήρι ζεστό νερό με στημένο λεμόνι και μέλι. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγη κανέλα. Προσοχή όμως μην βάλετε μεγάλη ποσότητα λεμονιού γιατί υπάρχει περίπτωση να σας πέσει η πίεση. Τα οφέλη του συγκεκριμένου μείγματος είναι πάρα πολλά όπως το ότι αποτοξινώνει τον οργανισμό, χάνετε βάρος, χαρίζει ενέργεια, είναι αντιοξειδωτικό, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα, αναζωογονεί το δέρμα και θεραπεύει από βήχα και κρυολογήματα. Αρκεί μόνο να το πιείτε με άδειο στομάχι και μετά από μισή ώρα να φάτε το οτιδήποτε. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.
Τέλος, αυτοί είναι οι πέντε μικροί και αποτελεσματικοί τρόποι για το πώς να γίνω πιο λεπτή. Όπως παρατηρήσατε παραπάνω δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στο τι μπορείτε να κάνετε τα πρωινά γιατί από αυτό κρίνετε η υπόλοιπη μέρα σας και σαφώς να πετύχετε τον σκοπό σας, δηλαδή να αδυνατίσετε. Καλή σας επιτυχία!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα