Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πώς θα πίνω πολύ νερό; 5 έξυπνοι τρόποι να το κάνεις… νόστιμο!

«Θέλω να πίνω πολύ νερό»: Αυτό θέλεις, αυτό πρέπει να κάνεις, αυτό φωνάζουν να κάνουμε οι γιατροί και οι διατροφολόγοι. Κι όμως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πιουν σκέτο νερό


Υπάρχει πάντα ένα νέο, υγιεινό ποτό, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά το παλιό, καλό νερό. Το H2O έχει μία σειρά από οφέλη για την υγεία μας και μπορεί να μας βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
Πρέπει όμως πρώτα να το πιούμε και μάλιστα να πιούμε αρκετό, προκειμένου να καρπωθούμε όλα τα οφέλη του. Αν νιώθεις ότι το νερό είναι άγευστο, δοκίμασε κάποιους από τους παρακάτω τρόπους για να του δώσεις λίγη γεύση.

1) Πρόσθεσε ένα μπαστούνι κανέλας
Βύθισε ένα μπαστουνάκι κανέλας σε μία κούπα με νερό και μετά ανάμειξε το υγρό που προκύπτει με παγωμένο νερό και παγάκια. Όχι μόνο είναι νοστιμότατο, αλλά έτσι κερδίζεις και όλα τα ευεργετικά στοιχεία της κανέλας, όπως η μείωση της χοληστερίνης και των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα σου.

2)Πρόσθεσε  μία ιδέα από χυμό φρούτων

Ρίχνοντας μία ελάχιστη ποσότητα από χυμό φρούτων 100% στο νερό σου, προσθέτεις γεύση και χρώμα στο ποτήρι σου, χωρίς να πίνεις και πολλή ζάχαρη.
3)  Απόκτησε έναν ενσταλακτή νερού
Απλός στη χρήση και σου λύνει τα χέρια όταν πρόκειται να αναβαθμίσεις τη γεύση του νερού προσθέτοντας τη γεύση φρούτων, όπως τα βατόμουρα. Θα αποτελέσει σίγουρα και αντικείμενο συζήτησης στο γραφείο ή στο γυμναστήριο, καθώς όλοι θα το θαυμάζουν για το σχεδιασμό του.

4)  Βάλε βότανα

Μπορείς εύκολα να δώσεις ιδιαίτερη γεύση στο νερό σου προσθέτοντάς του λίγη μέντα ή θρυμματισμένο βασιλικό(σα να φτιάχνεις μοχίτο, χωρίς τη ζάχαρη και το αλκοόλ). Βάλε τα φυλλαράκια στο νερό το βράδυ και μη φοβηθείς να προσθέσεις και λίγο χυμό λεμονιού το πρωί.

5) Πρόσθεσε παγάκια με γεύση

Είτε καταψύξεις καφέ, είτε νερό με ρόδι, πολτοποιημένα σμέουρα ή ανανά, θα λατρέψεις τα γευστικότατα, πολύχρωμα παγάκια που θα στολίζουν το νερό σου. Ενναλακτικά, μπορείς να τιμήσεις τα παγάκια με βότανα που κι αυτά θα δώσουν χρώμα και γεύση στο νερό σου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα