Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "WHITE HATS" ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001..

Πρόκειται για αλληγορική αναφορά στους "καλούς" καουμπόηδες που αναφέρονται στις αμερικανικές παραδοσιακές καουμπόϊκες ταινίες, στις οποίες οι καλοί φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα, ενώ οι κακοί (ληστές, rustlers, κακοποιοί, βαρώνοι της γης κλπ) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Ο όρος "White Hats" χρησιμοποιήθηκε σαν αναφορά στη μυστική ομάδα μέσα στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό που εργάζεται ενάντια στην κλίκα, από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αναφέρεται στις επιστολές που γράφτηκαν από ένα άτομο, που στη συνέχεια έγινε γνωστό ως το "Περιστέρι", το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό Νόμο γνωστό ως NESARA και που είχε σαν πηγές του τα "Λευκά Καπέλα".
Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001, αλλά η κυβέρνηση Μπους του νεώτερου οργάνωσε το χαζαρικό κτύπημα στους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ματαιώνοντας την εφαρμογή του Νόμου.
Η ομάδα των Πεζοναυτών που χειριζόταν τα σχέδια υλοποίησης του Νόμου είχε τα γραφεία της στο Πεντάγωνο, όταν χτυπήθηκε από ένα βλήμα κρουζ anti-ship, σχεδιασμένο να κτυπά ακριβώς την ίσαλο γραμμή του πλοίου και να διεισδύσει στον κινητήρα πριν να εκραγεί. Για τον σκοπό αυτόν τοποθετήθηκε ένας φάρος στα γραφεία των Πεζοναυτών καθοδηγώντας τον πύραυλο εκεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι. Κανένα αεροπλάνο δεν κτύπησε το Πεντάγωνο.

Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου Επτά, στεγαζόταν το σύνολο των λειτουργιών για την εφαρμογή του Νόμου NESARA. Το πρωί της 11/9/2001 ήταν συγκεντρωμένοι όλοι εκεί, όταν δέχτηκαν το δολοφονικό κτύπημα. Τα κτίρια κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά. Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον σε εγκληματίες και άψυχα όντα, που βρίσκονταν μέσα στους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της πρώην ΕΣΣΔ. Όλοι όσοι συνδέονταν με την λειτουργία του Νόμου NESARA δολοφονήθηκαν.
Τοιουτοτρόπως μέσα σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το σύνολο της αρχικής ομάδας των "White Hats" δολοφονήθηκαν.
Οι σημερινοί ομόλογοι τους εξακολουθούν να αποκαλούνται "Λευκά Καπέλα". Είναι πολύ καλύτερα οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα μέλη στις τάξεις τους για την αντιμετώπιση αυτής της κλίκας των αδίστακτων εγκληματιών, από ότι κατά την πρώτη τους προσπάθεια στις 11/9/2001.
Η ομάδα αυτή είναι πιο μυστικοπαθής και τα μέλη της προσλαμβάνονται όχι μόνο από τίμια άτομα που επιθυμούν την εφαρμογή του Νόμου, αλλά και από όντα αποσχισθέντων πολιτισμών από το εσωτερικό της Γης, οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες των άψυχων εγκληματιών, οι οποίοι κατευθύνονται από μια ομάδα "Αρχόντων" που προέρχονται από μια ολιγαρχική γαλαξιακή κοινωνία εγκληματιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον πλανήτη ως χωματερή ψυχών εκείνων, που ήταν εγκληματίες και κηφήνες στις κοινωνίες άλλων αστρικών κόσμων.
Οι "White Hats" είναι η αντίσταση στον πλανήτη τώρα. Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει στον κόσμο μας έχει ενοποιηθεί και κατανοηθεί από ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που μαστίζει τον πλανήτη μας. Αυτά τα "Λευκά Καπέλα" εργάζονται όχι μόνο στο όνομα της Δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού και χρησιμοποιούν αυξανόμενες συχνότητες για ένα αιώνιο "Γεγονός", που θα απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό για πάντα. Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος σε περιοχές υψηλότερης ενέργειας, καθιστά τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας να είναι δυνατές τώρα, όσο ποτέ άλλοτε.
Ο χρόνος για τα "Μαύρα Καπέλα" έχει φτάσει στο τέλος του. Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας είναι τώρα σε θέση να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας για όλη τη Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγάπης, που είναι το φως που θα θεραπεύσει το Γαλαξία και θα φέρει το σύνολο των όντων του στην ένωση της αγάπης και της ειρήνης. Δεν είναι πλέον σε θέση η διαίρεση και οι διαμάχες να αποτελούν μέρος της συμπεριφοράς μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες μας απομακρύνουν από την άγνοια και τον φόβο.
Σύντομα, θα είμαστε όλοι "Λευκά Καπέλα", θα ακτινοβολούμε το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλη την περιοχή του Γαλαξία. Είναι το πεπρωμένο μας, ήταν πάντα το πεπρωμένο μας. Είμαστε ο λαός της Γης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα