Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

H νέα “μυστική” υπηρεσία του Facebook που ακόμα ξέρουν λίγοι

Το νέο κοινωνικό δικτυο εργασίας του Facebook εισήλθε δυναμικά στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Από τεχνικής απόψεως, το Facebook at Work, ένα κοινωνικό δίκτυο για το χώρο της εργασίας, δεν είναι μέχρι στιγμής επίσημο προϊόν. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας.  Η επικείμενη άφιξη της υπηρεσίας είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει τη συζήτηση γύρω από το μακροπρόθεσμο μέλλον των e-mail και τις άλλες υπηρεσίες που έχουν στόχο να ανακαλύψουν εκ νέου το πώς επικοινωνούν οι εργαζόμενοι.

Το Facebook at Work είναι μια ξεχωριστή έκδοση του κοινωνικού δικτύου που είναι προσβάσιμη μόνο μέσα στα όρια των εσωτερικών συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας. Σημειώνεται ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί του Facebook διατηρούνται χωριστά από την εταιρική έκδοση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Η προγραμματισμένη υπηρεσία δοκιμάζεται από περίπου 300 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου και της Royal Bank of Scotland, η οποία έχει 10.000 υπαλλήλους, καθώς κι από 15.000 υπαλλήλους στο Club Med», δήλωσε ο Julien Codorniou επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής της νέας υπηρεσίας.

Πάνω από 60.000 επιχειρήσεις έχουν κληθεί να δοκιμάσουν την όχι-και-τόσο μυστική υπηρεσία του Facebook, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. «Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες το Facebook θα επεκτείνει τη δοκιμή σε περισσότερες επιχειρήσεις, άλλων χωρών», συμπληρώνει ο Codorniou.

Στόχος της υπηρεσίας είναι να εφαρμόσει τις ιδέες από την “καθημερινή” έκδοση του Facebook, όπως οι ενημερώσεις κατάστασης κοινής χρήσης, η δημοσίευση άρθρων στο newsfeed και τα group chats στον επιχειρηματικό κόσμο.

«Μια πιο συνδεδεμένη ομάδα στο χώρο εργασίας είναι μια πιο παραγωγική ομάδα. Θέλουμε όλους τους εργαζομένους να συμμετέχουν στο νέο μας εγχείρημα, από τους CEO μέχρι και τους υπαλλήλους σε καταστήματα λιανικής πώλησης», προσθέτει ο Codorniou.

Αυτήν τη στιγμή, το Facebook at Work είναι απρόσιτο σε όσους είναι εκτός του κεντρικού εταιρικού τομέα , που σημαίνει ότι οι εργολάβοι και οι προσωρινά απασχολούμενοι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό. Όχι, όμως για πολύ καιρό ακόμα.

Το πότε ακριβώς θα γίνει ευρέως διαθέσιμο το Facebook at Work δεν έχει γνωστοποιηθεί, ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 
fortunegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα