Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-BRUSSEL- ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ



Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα τα μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες θα είναι χειρότερα, οπότε οι έλεγχοι, αλλά και το τσεκάρισμα των πολιτών θα θεωρηθεί απαραίτητο και οι νέες ταυτότητες με τα βιομετρικά τεστ , τα αυτοκίνητα που κι αυτά θα τσεκάρονται με τσιπάκι κλπ θα ενεργοποιηθούν ως μια απάντηση στην τρομοκρατία, οπότε οι λαοί θα το δεχτούνε πολύ πιο εύκολα, τάχα για το καλό τους. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Ποιοι είναι οι αίτιοι των πολέμων και των ενεργειών όλα αυτά τα χρόνια στη μέση ανατολή; 
Γιατί έγινε ο πόλεμος και αναγκάστηκαν να έρθουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο οι πρόσφυγες και μετανάστες σε προσχέδιο με κατεύθυνση την Ευρώπη και εγκαθίδρυση εσκεμμένη, ώστε να μείνουν ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα; 
Τώρα ίσως τους βολεύει …ώστε τα σύνορα να παραμείνουν κλειστά; 

Οι Βρυξέλλες και το Βέλγιο έχουν χρηματοδότηση όλα τα χρόνια από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. (Ευρωπαική Ένωση) και έχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Οι Βρυξέλλες είναι μια πολυπολιτισμική πόλη με κάθε καρυδιάς καρύδι και για να μείνεις εκεί ή να νοικιάσεις πρέπει οπωσδήποτε να δηλωθείς στην αστυνομία.

Έχουν συστήματα ασφαλείας και ελέγχουν όλα τα αυτοκίνητα με κοντρόλ σύστημα απ’ ευθείας μετάδοσης δηλαδή σκανάρει η αστυνομία τον αριθμό του αυτοκινήτου σου και σε χρόνο ντε τε ξέρουν τι παραβάσεις έχεις κάνει και ποιος είσαι. 

Υπάρχει φανερή και κρυφή περιπολία αστυνομικών, ελικόπτερα παρακολούθησης και έρευνας και γενικά λόγω της πρωτεύουσας και των μελών-πολιτικών της Ευρώπης την φυλάγουν σαν αστακοί. 

Η πόλη των Βρυξελλών έχει πολλά γκέτο και πολύ ισλάμ με θεατά και αθέατα τζαμιά και εκεί παίζονται πολλά. 


Εκεί που βλέπεις μια περιοχή μές την χλύδα ο επόμενος δρόμος γίνεται γκέτο και είναι δύσκολο να βρίσκεσαι εκεί ως πολίτης διότι κινδυνεύεις. 

Είναι μία πόλη με αρκετή βία και πολλούς ύποπτους διότι εκεί παίζονται πολλά. 

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι προς τα έξω από την πόλη με πλήρη έλεγχο και προστασία…μετά μόλις κάνεις το πρώτο τσέκινγκ τον έλεγχο βαλίτσας. 

Κατόπιν είναι πολύ δύσκολο κάποιος να προχωρήσει τόσο εύκολα και να κάνει κάτι ύποπτο χωρίς να τον αντιληφθούν. 

Στην αρχή όμως μόλις μπαίνεις μέσα κινείσαι άνετα στο χώρο και περιμένεις ώστε να έρθει ο έλεγχος των κιλών της βαλίτσας και κινούνται συνεχώς άνθρωποι δεξιά αριστερά και πηγαίνει ο καθείς για να βρει την πτήση του ή να επικυρώσει το εισιτήριό του. 

Εκεί ακριβώς με το που μπαίνεις μπορείς εάν ντυθείς σαν αστακός με εκρηκτικά και τα έχεις κρυμμένα κάλλιστα δεν μπορεί κάποιος εύκολα να σε αποτρέψει εάν εσύ ανατιναχτείς ο ίδιος ή ανατινάξεις κάποιον άλλον, οπότε καμία αρχή δεν μπορεί να κάμει κάτι. 

Εκεί στην αρχή της εισόδου έγινε και η έκρηξη με θύματα τον λαό που δεν φταίει σε τίποτε. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους αδικοχαμένα και χωρίς λόγο έχασαν τη ζωή τους, διότι οι πολιτικές κάποιων κρατών έχουν δημιουργήσει, ευνοήσει και δρομολογήσει ώστε να υπάρχει αυτή η τρομοκρατία για να περνάνε τα σχέδια της περιχαράκωσης των δικαιωμάτων ανθρώπων πάνω στη γη.

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν τυχαία γεγονότα…αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα δρομολογούν ή τα αναμοχλεύουν ή ακόμη και τα υποκινούν, ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις που στόχο έχουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου. 

Το μεγάλο σύνθημα δόθηκε με το χτύπημα των δίδυμων πύργων που ήταν στημένο με αεροπλάνα εικονικά (λειζερ) , ώστε να γίνει σε παγκόσμια κλίμακα ότι υπάρχει ένας ορατός-αόρατος εχθρός κι ότι θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σκορπώντας φόβο και πανικό στον κόσμο.



Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι κι αυτά τα χτυπήματα στο μετρό και το αεροδρόμιο των Βρυξελλών και θα τις φάμε και τις νέες ταυτότητες με το έτσι θέλω κι ενώ ήταν να δρομολογηθούν για το καλοκαίρι οι νέες ταυτότητες για την Ελλάδα , αφού περιμέναμε την χρηματοδότηση, για να δούμε τώρα τι απόφαση θα πάρουν, διότι προσέξτε ποια χώρα έχει τόσο πολλούς υποτιθέμενους πρόσφυγες…μα φυσικά η Ελλάδα κι έτσι τα μέτρα και στην χώρα μας θα γίνουν πιο σκληρά, αφού το κράτος με την νέα μας (πουλημένη) κυβέρνηση χρησιμοποιεί και εκτελεί τις ανώτερες εντολές για να διαλύσει την ελληνική οικογένεια και τον ελληνικό πολιτισμό και τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. 

Παρότι προσπάθησαν να μας αλλοιώσουν γλωσσικά, με την μουσική ντισκο-ροκ, χεβι μεταλ κλπ με το να χορεύουμε τσιφτετέλια και όχι τους παραδοσιακούς μας χορούς, να μαθαίνουμε τόσες ξένες γλώσσες και να έχουμε γεμίσει σε κάθε πόλη και χωριό ένα σωρό ξένες πινακίδες, να μας έχουν φορτώσει στην τηλεόραση όλες τις αμερικάνικες σειρές και ταινίες, ώστε να ξέρουμε καλύτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την ίδια μας την χώρα, να μας έχουν αλλοιώσει τα τρόφιμα και να έχουν φέρει μεταλλαγμένα, να μας ραντίζουν συστηματικά από το 1995 και να μην κουνιέται κανείς , να έχουν βάλει συστήματα υπερήχων στο σχέδιο Ομιχλοπαγίδα και να επηρεάζουν με συχνότητες τον ανθρώπινο οργανισμό, να έχουν βάλει τόσο διόδια, να έχουν βάλει κάμερες σε πολλά σημεία, να γίνεται συστηματική παρακολούθηση με τους αναγκαστικούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 που εξαγοράστηκαν οι υπεύθυνοι για να τους πάρουμε με το έτσι θέλω….για να μας διαλύσουν οικονομικά μετέπειτα, που αλλοιώνουν και προκαλούν με το θέμα της Μακεδονίας, που βάζουν συνεχώς τους Τούρκους να κάνουν παραβιάσεις στον εναέριο χώρο μας, για να υπάρχει η αμφισβήτηση της ΑΟΖ, που να θέλουν να μας ελέγχουν Γερμανοί και Αμερικάνοι και να προσπαθούν ο καθείς τους… πώς να μας καταλάβει και να μας πάρουν όλο τον φυσικό μας πλούτο…..και για να μην συνεχίσω…άλλο εμείς που ακόμη αντέχουμε αυτόν τον παραλογισμό που γίνεται από τους (προδότες) πολιτικούς μας που είναι εξ αρχής εντεταλμένα όργανα, διότι όσους βλέπετε συνεχώς στην τηλεόραση σε κάθε κόμα που τους προβάλλουν συνεχώς τους δικούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και κι εμείς τους ψηφίζουμε…..και μετά διαπιστώνουμε τάχα την ανικανότητα τους…αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι απλά αυτοί οι διαφθαρμένοι πλούσιοι πολιτικοί είναι τσιράκια τους. 

Αυτοί οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και ειδικά οι Ευρωβουλευτές μέχρι πρόσφατα έπαιρναν 25.000 το μήνα καθαρά και βάλε και τα έξτρα με τις γραφειάρες τους , τα αδασμολόγητα , τις επιτροπές, κλπ όταν εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα εάν θα έχουμε πλέον να φάμε….κι όσοι ήδη το βιώνουν αυτό το καταλαβαίνουν πλήρως….κι όσοι δεν έχει έρθει ακόμη η σειρά τους…..θα το δούνε σύντομα μπροστά τους….διότι το χρήμα σε κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα το νιώσουμε όλο και περισσότεροι στο πετσί μας. 

Σας ενημερώνω ακόμη αδέρφια με την καλή μου διάθεση για να γνωρίζετε το τι γίνεται…εξάλλου δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια πλέον για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα λίγο πιο προσεχτικά…το τι συμβαίνει…. 

Αυτές τις στιγμές οφείλουμε να δείχνουμε αναμεταξύ μας την ανθρωπιά μας και την συμπαράσταση πρώτα σε ανάμεσά μας και κατόπιν σε τρίτους, διότι η πραγματικότητα λέγει ότι ό Έλληνας όσο κι εάν ζηλεύει που βλέπει κάποιον να προοδεύει δικό του….σε κάποια στιγμή μέσα του…κατανοεί και παραδέχεται τον Συνέλληνά του και την αξία του…ανεξάρτητα που δεν το παραδέχεται συνήθως δημόσια….αλλά αυτοί όλοι οι ξένοι που έρχονται στην χώρα μας είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει….θα μας βλέπουν πάντα ξένους και μην με πείτε ρατσιστή…διότι σε αυτή την Ευρώπη που έτυχε να ζήσω κάποια χρόνια και την γύρισα σχεδόν όλη….βίωσα τον ρατσισμό σχεδόν όλων των Ευρωπαίων και μάλιστα του κόσμου, εκτός ολίγων εξαιρέσεων. 

Δεν μας χωνεύουν και μας υποτιμούν και δεν μας υπολογίζουν, αλλά κι εμείς οφείλουμε να αλλάξουμε πορεία και πρέπει να ενωθούμε διότι τα περιθώρια στένεψαν. Όσοι μέσα τους… έχουν κλεισμένη ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ τους…την ΠΑΤΡΙΔΑ που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ ….θα κοιτιόμαστε από εδώ και στο εξής στα μάτια και θα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΌΜΑΣΤΕ…διότι υπάρχουν και πολλοί σπιούνοι ανάμεσά μας. Χαιρετίζω όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλη τη ΓΑΙΑ κι εύχομαι να είμεθα ΟΡΘΙΟΙ κι ΕΤΟΙΜΟΙ για ότι μας συμβεί.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα