Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κάντε αυτό το φυσικό botox μια φορά την εβδομάδα για να νιώθετε και να φαίνεστε σαν εικοσάρες!

DO-THIS-EVERY-WEEK-AND-LOOK-LIKE-YOU’RE-IN-YOUR-20S (1)
Όσον αφορά την εξάλειψη των ρυτίδων γήρανσης και τη βελτίωση της εμφάνισης κάποιου, πολλές γυναίκες επιλέγουν τη θεραπεία botox, λόγω των άμεσων επιπτώσεών της. 
Ωστόσο, ένας καλός αριθμός αριθμός γυναικών δεν μπορούν να την αντέξουν οικονομικά, δεδομένου ότι είναι αρκετά ακριβή, ενώ άλλες την αποφεύγουν για το φόβο των παρενεργειών της.
Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που όλοι βιώνουμε στη ζωή μας, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε την ηλικία σας. 
Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη θεραπεία botox ή απλά φοβάστε πιθανές παρενέργειές της, μην απελπίζεστε ακόμα. 
Έχουμε μια φυσική θεραπεία που θα λειτουργήσει τέλεια για σας.
Η θεραπεία, γνωστή ως μάσκα botox, περιλαμβάνει προσιτά συστατικά που είναι άμεσα διαθέσιμα στο σπίτι σας. Θα ενυδατώσετε το δέρμα σας και θα μειώσετε τα σημάδια κούρασης.
Πώς να προετοιμάσετε τη φυσική μάσκα botox:

Ό, τι χρειάζεσαι:
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
  • 5 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος χαμηλή σε λιπαρά
Οδηγίες:
Προσθέστε καλαμποκάλευρο σε 100 ml νερού σε μια κατσαρόλα. Στη συνέχεια, το βάζετε στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Αφήστε το να κρυώσει πριν την προσθήκη της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κρέμας και του χυμού από καρότο. Ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια, μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας, αλείφετε τη μάσκα στις πληγείσες περιοχές και την αφήνετε περίπου μισή ώρα για να δράσει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήτε αυτή τη μάσκα 3-5 φορές την εβδομάδα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα