Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Το τεστ των πέντε δαχτύλων που θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε τον κίνδυνο διαβήτη σε λιγότερο από ένα λεπτό! (Βίντεο)

Το παρακάτω τεστ είναι πολύ εύκολο και απλό και ο καθένας μπορεί να το εκτελέσει στην άνεση του σπιτιού του. Είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζετε, διότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν υψηλές πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη είναι τεράστιος και πολλοί δεν έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος.
Η δοκιμή πέντε-δάχτυλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαγνώσετε κίνδυνο διαβήτη σας σε λιγότερο από ένα λεπτό
Ο διαβήτης είναι παρόν σε περισσότερο από το 10% των Αμερικανών. Αυτό σημαίνει ότι πριν από τέσσερα χρόνια περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανοί έπασχαν από διαβήτη, αλλά η αλήθεια είναι ότι σχεδόν το 30% από αυτούς δεν είχαν διαγνωστεί και δεν ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με αυτό το πρόβλημα.
Περισσότερα από 250 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύονται στη διάγνωση του διαβήτη κάθε χρόνο.
Ακόμα κι αν οι αριθμοί αυτοί μπορεί να φαντάζουν εντυπωσιακοί, ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν τα συμπτώματα του προδιαβήτη είναι ακόμα υψηλότερο - πάνω από 85 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν πριν από τέσσερα χρόνια.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιεί μια εξέταση αίματος για να ελέγξει εάν έχει προδιαβήτη ή όχι.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να προσδιορίσετε αν έχετε να κάνετε με προδιαβήτη ή όχι, αλλά πριν σας κάνουμε γνωστά τα στοιχεία, ας μάθουμε περισσότερα για αυτή την κατάσταση.

Προδιαβήτης

Αν ένα άτομο έχει διαγνωστεί με προδιαβήτη, αυτό σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει υψηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα από το κανονικό, αλλά αυτό το επίπεδο δεν είναι ακόμα τόσο υψηλό όσο αυτό των διαβητικών.
Ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται προδιαβήτης είναι απλός - οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, σύντομα θα γίνουν διαβητικοί. Τα καλά νέα είναι ότι δεν εμφανίζουν όλοι οι άνθρωποι με προδιαβήτη, διαβήτη τύπου 2 αργότερα στη ζωή τους.
Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε συμπτώματα προδιαβήτη δεν σημαίνει ότι θα γίνετε σίγουρα διαβητικοί. Εφόσον όμως η κατάσταση αυτή διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα υγείας όπως τα άτομα με διαβήτη, όπως νευρολογικές βλάβες και καρδιακές παθήσεις. Όμως, τα συμπτώματα που σχετίζονται με προδιαβήτη και διαβήτη τύπου 2 δεν είναι ορατά σε ορισμένες περιπτώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό να βρούμε άλλο τρόπο για να προσδιοριστεί αν κάποιος είναι σε κίνδυνο.
Προδιαβήτης και συμπτώματα διαβήτη 


Ακόμα κι αν έχουμε ήδη πει ότι ο προδιαβήτης και τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου 2 μπορεί μερικές φορές να είναι κρυφά, θα πρέπει να γνωρίζουμε τα κοινά συμπτώματα των όρων αυτών. Αν υπάρχουν, αυτό σημαίνει ότι έχετε αυξημένες πιθανότητές να γίνετε διαβητικοί. 

Αυτά είναι μερικά από τα συμπτώματα του διαβήτη και του προδιαβήτη:
  • αυξημένη δίψα
  • αυξημένη ούρηση
  • χρόνια κόπωση
  • γρήγορη απώλεια βάρους
  • αυξημένη όρεξη
  • προβλήματα όρασης
  • πληγές που επουλώνονται πολύ αργά ή δεν επουλώνονται καθόλου.

Διάγνωση Προδιαβήτη

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πλειοψηφία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν εξετάσεις αίματος για τη διάγνωση του διαβήτη. Η δοκιμή αυτή επικεντρώνεται στον καθορισμό των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Σε περίπτωση που τα επίπεδα είναι υψηλότερα από ορισμένο επίπεδο, τότε κάποιος θεωρείται προδιαβητικός.
Σε περίπτωση που έχετε πολύ υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, είστε διαβητικός .
Όμως, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για τη διάγνωση του προδιαβήτη. 

Ο παρακάτω είναι ένας σύντομος οδηγός που θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε αυτή την κατάσταση σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, με τη βοήθεια των δακτύλων σας και απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις.
  • Κρατήστε ψηλά ένα δάχτυλο σε περίπτωση που είστε άνδρας και μην κρατήσετε ψηλά κάποια δάχτυλα εάν είστε γυναίκα.
  • Κρατήστε ψηλά ένα δάχτυλο στην περίπτωσή που η ηλικία σας είναι άνω των σαράντα, δύο δάχτυλα σε περίπτωση που είναι πάνω από πενήντα, τρία δάχτυλα αν είστε πάνω από εξήντα και κανένα σε περίπτωση που είστε κάτω των 40 ετών.
  • Κρατήστε ψηλά ένα δάχτυλο αν νομίζετε ότι δεν είστε πολύ δραστήριοι και κανένα σε περίπτωση που νομίζετε ότι ασκείστε ικανοποιητικά.
  • Κρατήστε ψηλά ένα δάχτυλο σε περίπτωση που κάποιος στην οικογένειά σας έχει ιστορικό με διαβήτη και κανένα δάχτυλο σε περίπτωση που κανένα μέλος δεν έχει τέτοια προβλήματα τώρα ή δεν είχε στο παρελθόν.
  • Κρατήστε ψηλά ένα δάχτυλο, αν έχετε υπέρταση και κανένα εάν η αρτηριακή σας πίεση είναι σταθερή και φυσιολογική.
  • Κρατήστε ψηλά τρία δάχτυλα σε περίπτωση που είστε παχύσαρκοι, δύο δάχτυλα στην περίπτωση που είστε υπέρβαροι, ένα δάχτυλο, αν είστε λίγο υπέρβαρος και κανένα σε περίπτωση που έχετε κανονικό βάρος σώματος.
Μόλις τελειώσετε με αυτό το τεστ, θα πρέπει να καθορίσετε πόσα δάχτυλα κρατάτε επάνω. Σε περίπτωση που υπάρχουν πέντε ή περισσότερα δάχτυλα, τότε είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε θέμα με προδιαβήτη. Η αυτο-διάγνωση που προωθούμε εδώ συνδέεται με τους παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του διαβήτη . Αν και δεν είναι απολύτως ακριβής, πολλοί ειδικοί προτείνουν ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μέτρηση του κινδύνου διαβήτη.
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι είστε προδιαβητικός με τη βοήθεια της δοκιμής αυτής, θα πρέπει να κάνετε μια εξέταση αίματος για να μάθετε πόσο επιρρεπείς είστε στην ανάπτυξη του διαβήτη. Αν διατρέχετε υψηλό κίνδυνο, αρχίστε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας αμέσως, έτσι ώστε να ρυθμίσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
healthandlovepage

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα