Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έκρηξη με νεκρούς στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης! (Σκληρές Εικόνες + Βίντεο))

– Νέο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη – Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και 36 τραυματίες
– Το PKK “βλέπουν” οι Τούρκοι πίσω από τη νέα τρομοκρατική επίθεση
– Τρεις ισραηλινοί ανάμεσα στους τραυματίες – 12 ξένοι πολίτες έχουν τραυματιστεί
– Η νέα τρομοκρατική επίθεση έγινε στην καρδιά της πόλης, στην πολυσύχναστη πλατεία Ταξίμ
– Ελληνικό σχολείο κοντά στο σημείο της επίθεσης – Σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκονται το γερμανικό προξενείο και γερμανικό λύκειο
– Τα μέτρα ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες είχαν αυξηθεί, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετά
– Είναι η πέμπτη τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία μέσα στο 2016
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απέτυχαν ξανά! Μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση βυθίζει στο πένθος την Τουρκία. Αυτή τη φορά έγινε στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Πόλης, στην πλατεία Ταξίμ. Είναι η πέμπτη τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία από τις αρχές του 2016.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμικάζι αυτοκτονίας σκόρπισε ξανά το θάνατο και τον πανικό στην Κωνσταντινούπολη πριν συμπληρωθεί καν μια εβδομάδα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μετρό της Άγκυρας με τους 37 νεκρούς. Την ευθύνη για την επίθεση στην Άγκυρα ανέλαβαν Κούρδοι.
  Επιβεβαίωση για τους τρεις Ισραηλινούς τραυματίες
Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ επιβεβαιώνει την πληροφορία για τον τραυματισμό Ισραηλινών πολιτών στη σημερινή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.
  Τσαβούσογλου: Δεν θα σταματήσουμε!
Ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου διεμήνυσε ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί με όλα τα μέσα.
  “Βλέπουν” PKK
Τα αρχικά ευρήματα στο χώρο της σημερινής βομβιστικής επίθεσης σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, δείχνουν ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε από το εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) ή κάποια οργάνωση η οποία σχετίζεται με αυτό, δηλώνει υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος.
Η τουρκική αστυνομία απέτρεψε τον βομβιστή να πραγματοποιήσει την επίθεση κατά του αρχικού στόχου, σε πιο πολυσύχναστη περιοχή της Κωνσταντινούπολης, ενώ εκείνος πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό από το φόβο του, δηλώνει υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή.
Τούρκοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) θέλει με δυναμικό τρόπο να οργανώσει αιματηρές επιθέσεις στη διάρκεια του ανοιξιάτικου φεστιβάλ Newroz.
Οι ίδιοι αξιωματούχοι τονίζουν ότι οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν ή σκότωσαν τρεις μαχητές του PKK που ήρθαν από τη Συρία στην Τουρκία, για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη σύλληψη κι άλλων Κούρδων μαχητών που επιδιώκουν να περάσουν στην Τουρκία από τη Συρία.
  12 ξένοι ανάμεσα στους τραυματίες
Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας δήλωσε πως ανάμεσα στους 36 τραυματίες είναι τουλάχιστον 12 ξένοι πολίτες, ανάμεσά τους τρεις ισραηλινοί.
Νέες συγκλονιστικές εικόνες – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Οι εικόνες από τα διεθνή πρακτορεία είναι συγκλονιστικές αλλά και ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!
Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Το Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη


Το τουρκικό δίκτυο cumhuriyet έδωσε αρχικά στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη. Στην συνέχεια οι εικόνες μεταδόθηκαν και από άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αποτυπώνουν τις δραματικές στιγμές.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμικάζι αυτοκτονίας σκόρπισε ξανά το θάνατοκαι τον πανικό στην Κωνσταντινούπολη πριν συμπληρωθεί καν μια εβδομάδα από τηνπολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μετρό της Άγκυρας με τους 37 νεκρούς. Την ευθύνη για την επίθεση στην Άγκυρα ανέλαβαν Κούρδοι.
Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου στο Πέρα, στον πιο εμπορικό και τουριστικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης.
Πρόκειται για τον δρόμο που συνδέει την πλατεία Ταξίμ στο τούνελ. Ο βομβιστής αυτοκτονίας, από ένα σοκάκι προσπάθησε να βγει στο δρόμο του Πέρα και εκείνη τη στιγμή σημειώθηκε η έκρηξη. Σύμφωνα με τις τουρκικές αστυνομικές αρχές, ο καμικάζι είχε στόχο να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά σε άλλο, ακόμη πιο πολυσύχναστο σημείο.
Κοντά στο σημείο της επίθεσης το Ζωγράφειο Λύκειο, ένα από τα λίγα εκπαιδευτικά σχολεία που λειτουργούν στην Πόλη. Σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκονται επίσης το γερμανικό λύκειο και το γερμανικό προξενείο στην Πόλη.
Δείτε την στιγμή της έκρηξης:
Ένα ακόμη βίντεο από διαφορετική λήψη δείχνει τον πανικό που επικράτησε μετά την σφοδρή έκρηξη
Ta
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα