Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Όχι πια εγχείριση για την αφαίρεση των κάλων...Ξεφορτωθείτε τους φυσικά

For This You Do Not Need Surgery Get Rid Of Bunions Naturally 1
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάλους, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τις εναποθέσεις αλατιού του σώματος. 
Να πώς να το κάνετε:
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας φύλλα δάφνης (αλεσμένα ή κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια)  σε 300 ml. νερό και μαγειρέψτε το μείγμα για 5 λεπτά. Βάλτε το σε ένα θερμό στη συνέχεια, και αφήστε το μέχρι το επόμενο πρωί. Όταν ξυπνήσετε, στραγγίξτε το ρόφημα και καταναλώστε κατά την διάρκεια της ημέρας.
Προετοιμάζετε το φάρμακο τη νύχτα και επαναλαμβάνετε τη θεραπεία 3 ημέρες κατά σειρά - αν χρειαστεί, μπορείτε να την επαναλάβετε μετά από μια εβδομάδα. 
Δεδομένου ότι το ποτό θα βοηθήσει το σώμα σας στο να διαλύσει το αλάτι, θα έχετε συχνή ανάγκη για ούρηση. Σε 10 ημέρες, ελέγξτε τα πόδια σας και θα παρατηρήσετε εύκολα τη διαφορά. Για να απαλλαγείτε από τους κάλους για πάντα, να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία για 2 μήνες.
Η ίδια μεταχείριση μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πέτρες και την άμμο στη χολή .
Διάλυμα Φύλλων Δάφνης

Ρίχνουμε οινόπνευμα 96% πάνω από πέντε μεγάλα φύλλα δάφνης και αφήνουμε το διάλυμα για μια εβδομάδα, κατόπιν στραγγίζουμε. 
Ενυδατώστε τα πόδια σας σε ζεστό νερό πρώτα, μετά στεγνώστε τα και εφαρμόστε λίγο από το μείγμα πάνω στο κότσι. Στο τέλος, στεγνώστε τα πόδια σας καλά, βάλτε βαμβακερές κάλτσες και πηγαίνετε για ύπνο.
Ιώδιο και ασπιρίνη για τη θεραπεία των επώδυνων κάλων και αρθρώσεων
Ανακατεύετε 5 χάπια ασπιρίνης (συνθλιμμένα)  με 10 ml. ιωδίου, στη συνέχεια, εφαρμόζετε το διάλυμα στις επώδυνες περιοχές κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.
Κανονικά σαπούνια μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν με παραμορφωμένες αρθρώσεις. 
Τρίβουμε ένα σαπούνι και το εφαρμόζουμε στην επώδυνη περιοχή, ενώ κάνουμε μασάζ στο σημείο, στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό, στεγνώνουμε καλά και εφαρμόζουμε ιώδιο επί τόπου. 
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε μια μπατονέτα για τη διαδικασία αυτή. 
Αφήνουμε να ξεραθεί το ιώδιο, στη συνέχεια βάζουμε τις κάλτσες μας και πηγαίνουμε για ύπνο. 
Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη θεραπεία για ένα μήνα.
healthylifebase

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα