Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Οι διαβολικές δυνάμεις χρησιμοποιούν συσχετιστικές τεχνικές για να εκφυλίσουν τη συνειδητότητα της ανθρωπότηταςΟι διαβολικές δυνάμεις χρησιμοποιούν συσχετιστικές τεχνικές για να εκφυλίσουν τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. 

Για παράδειγμα, δημιουργούν μια ταινία στην οποία ένα πρόσωπο ενεργεί ως ήρωας. Αυτός ο ήρωας σώζει τις ζωές των ανθρώπων, αποτελεί παράδειγμα δικαιοσύνης, προστατεύει τους φτωχούς, και επιδεικνύει υπεράνθρωπες ιδιότητες, αλλά καπνίζει, πίνει πολύ και κοιμάται με διάφορες γυναίκες και πόρνες. 

Έτσι, οι διαβολικές δυνάμεις εντυπώνουν στη συνειδητότητα των ανθρώπων αυτές τις φαύλες συμπεριφορές μέσω της δημιουργίας ενός ήρωα που είναι σκλάβος στα ελαττώματά του. 


Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλά με το να εντυπώνει στο νου των νέων ανθρώπων ότι είναι υπέροχο να είσαι ήρωας, αλλά ένας που πίνει, παίρνει ναρκωτικά και πέφτει στα χέρια πορνών, και με όλα αυτά εξακολουθεί να είναι σε θέση να είναι υπεράνθρωπος.

Όταν παρακολουθείτε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, να προσπαθείτε να βρείτε την τεχνική του συσχετισμού που χρησιμοποιείται και να ανακαλύπτετε ποια δηλητήρια πωλούνται σε καλυμμένα με ζάχαρη χάπια.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα