Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πατήστε τα σημεία αυτά όποτε έχετε πόνο - Κάθε μέρος του σώματος υπάρχει στην παλάμη του χεριού σας! (Βίντεο)

press-αυτά τα σημεία-σε-σας-παλάμη-προς-ανακούφιση-οποιοδήποτε-πόνος-600x388
Αναμφισβήτητα, η εναλλακτική ιατρική είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με την συμβατική ιατρική όταν πρόκειται για την καταπολέμηση μόνιμων πόνων του σώματος.
Ενώ η καλύτερη λύση θα μπορούσε πιθανότατα να είναι η χρησιμοποίηση και των δύο μεθόδων, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα οφέλη που μόνο οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να επιτύχουν.
Η Ρεφλεξολογία είναι μια τεχνική στην εναλλακτική ιατρική που περιλαμβάνει τον εντοπισμό διαφορετικών σημείων πίεσης στο ανθρώπινο σώμα, τα οποία συνδέονται άμεσα με διάφορα μέρη του σώματος. Η πίεση εφαρμόζεται κατόπιν στο σημείο, προκειμένου να εξαλειφθεί ο πόνος από το αντίστοιχο μέρος του σώματος.
Η παλάμη χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των πόνων. Θα πρέπει να ασκήσετε πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην παλάμη σας για 6 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αφήνετε για 3 δευτερόλεπτα, πριν από την επανάληψη της διαδικασίας για αρκετά λεπτά. Όταν το κάνετε αυτό σε τακτική βάση, μια-δυο φορές την ημέρα, θα εξαλείψει τους πόνους στο σώμα σας.
Ο Δρ Οζ αφιέρωσε ένα τμήμα του show του σε αυτήν την καταπληκτική πρακτική και κάλεσε μία έμπειρο ρεφλεξολόγο, την Deborah Flanagan, για να καταδείξει πώς λειτουργεί η πρακτική. Η Deborah κάλεσε 5 επισκέπτες από το κοινό για να την βοηθήσουν με την επίδειξη. Οι επισκέπτες υπέφεραν από εμφράξεις στο ιγμόρειο, δυσκοιλιότητα, κόπωση και αϋπνία, μειωμένη λίμπιντο, και πόνους στην πλάτη.

Στο παρακάτω βίντεο, η Deborah Flanan ουσιαστικά δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε την παλάμη για να ανακουφίσετε τα διαφορετικά είδη των πόνων.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα