Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ!

Σύμφωνα με τη Μεγάλη Θλίψη, η πραγματική φρίκη θα ξεκινήσει κατά το έτος 2017, θα είναι πολύ καταστροφική και θα επηρεάσει τον κόσμο με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Η παραπανω μυστηριώδης εικόνα με τους τέσσερις Καβαλάρηδες λήφθηκε στον ουρανό πάνω από τη Nilai της Μαλαισίας το 2009 και θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν ένα σημάδι του Θεού που δείχνει πως η κατάσταση στον κόσμο επιδεινώνεται.
Σύμφωνα με το Βιβλίο της Αποκάλυψης, τα γεγονότα που ακολουθούν τους τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης περιγράφονται ως η Μεγάλη Θλίψη.
Το προφητικό χρονοδιάγραμμα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων της Αποκάλυψης ξεκίνησε όταν ο Καβαλάρης με το άσπρο άλογο ξεκίνησε τη βόλτα του στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Το άσπρο άλογο
Ο κακός βασιλιάς και ο πόλεμος
2001-2004
Το κόκκινο άλογο
Υποφέροντας - επίθεση ενάντια στην Ειρήνη
2005-2008
Το μαύρο άλογο
Οικονομική ύφεση, ταραχές
2009-2012
Το χλωμό άλογο
Οικονομική ύφεση, ταραχές, ταλαιπωρία, καταστροφή, θάνατος
2013-2016
Μέχρι σήμερα δεν φάνηκε κάποιο νέο σημάδι στον ουρανό, αλλά δεν θα εξέπληττε αν ένα άλλο άλογο-φάντασμα εμφανιστεί στον ουρανό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τη Μεγάλη Θλίψη, η πραγματική φρίκη θα ξεκινήσει κατά το έτος 2017, θα είναι πολύ καταστροφική και θα επηρεάσει τον κόσμο με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Στο βίντεο παρακάτω: Ένα άλογο-φάντασμα με τον αναβάτη του εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των ταραχών του 2011 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Και πάλι μια προειδοποίηση ότι είμαστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης;Παρακολουθήστε από το 1:17λ. και μετά.


Nicos Kastanias


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα