Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Χάστε βάρος με νερό πιπερόριζας: Το πιο υγιεινό ρόφημα για να κάψετε με επιτυχία το περιττό λίπος στη μέση σας, τους γοφούς και τους μηρούς!(Συνταγή)

Lose Weight With Ginger Water- The Healthiest Drink To Successfully Burn Excess Fat On Your Waist, Hips And Thighs! (Recipe)


Υπάρχουν πολλά προϊόντα απώλειας βάρους που υπόσχονται να σας κρατήσουν λεπτούς για ένα διάστημα, αλλά τελικά το μόμο που προκαλούν είναι περισσότερη πείνα. 
Σας παρουσιάζουμε μια από τις πιο υγιεινές επιλογές απώλειας βάρους που θα σας δώσει το τέλειο σχήμα που επιθυμείτε και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το νερό από πιπερόριζα θα λιώσει αποτελεσματικά το υπερβολικό λίπος στους γοφούς, τους μηρούς και τη μέση σας.
Οδηγίες
Κόβουμε την πιπερόριζα σε φέτες. Προσθέτουμε στο 1-1.5 λίτρο νερού και θερμαίνουμε. Όταν το νερό έρχεται σε σημείο βρασμού απλά χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το στραγγίζουμε.

Χρήση
Μπορείτε να πίνετε νερό πιπερόριζας όλη την ημέρα. Αν θέλετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας  αξίζει να πίνετε 1 λίτρο την ημέρα για τουλάχιστον 6 μήνες.
Επιπλέον, το νερό πιπερόριζας θα πρέπει να καταναλώνεται φρέσκο και μπορείτε να το βάζετε στο θερμό και να το πίνετε στο δρόμο.
Τα οφέλη του νερού πιπερόριζας είναι τα εξής:
Η πιπερόριζα είναι ιδανική  για τη μείωση κάθε είδους φλεγμονής
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Journal of Medicinal Food, η πιπερόριζα έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που όχι μόνο μειώνουν τη φλεγμονή, αλλά και ανακουφίζουν τους αρθριτικούς, ρευματικούς πόνους και το οίδημα στις αρθρώσεις.
Το νερό πιπερόριζας είναι πλούσιο σε  αντιοξειδωτικά
Η πιπερόριζα ως  καταπληκτικό αντιοξειδωτικό έχει την ικανότητα να καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες που είναι επιρρεπείς στο να δημιουργούν καρκίνο με την πάροδο του χρόνου..

Το νερό από πιπερόριζα μπορεί να προλάβει τον καρκίνο
Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην British Journal of Nutrition, το νερό από πιπερόριζα είναι αρκετά αποτελεσματικό στην πρόληψη του καρκίνου λόγω των αντι-φλεγμονώδων και αντιοξειδωτικών ιδιότητων.
Το νερό πιπερόριζας ισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης 
Το πιο σημαντικό, η πιπερόριζα έχει την ικανότητα να μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Η χοληστερόλη είναι συνδεδεμένη με καρδιακές παθήσεις, παχυσαρκία και ορισμένους τύπους καρκίνου. Ο πραγματικός ρόλος του νερού από πιπερόριζα  είναι η μείωση των ηπατικών επιπέδων χοληστερόλης. Και ως μπόνους, το νερό από πιπερόριζα μπορεί αποτελεσματικά να αραιώνει το αίμα και την υψηλή πίεση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα