Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Βρείτε πόσο βάρος θα χάσετε αν σταματήσετε να τρώτε ψωμί!

Βρείτε πόσο βάρος θα χάσετε αν σταματήσετε να τρώει ψωμί!

Οι ειδικοί εξηγούν ότι αποφεύγοντας το ψωμί μπορείτε να επηρεάσετε δραστικά το σωματικό σας βάρος. 

Αλλά αξίζει πραγματικά  να σταματήσετε να τρώτε ψωμί?!

Το ψωμί μπορεί να σας παρέχει θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη Β και σίδηρο. Ωστόσο, όταν τρως πάρα πολύ, προσλαμβάνεις πάρα πολλές θερμίδες και αποκτάς πάρα πολύ επιπλέον βάρος.

Αν αναρωτιέστε πόσο βάρος μπορείτε να χάσετε με το να αποφεύγετε το ψωμί, η απάντηση εξαρτάται από την ποσότητα του ψωμιού που τρώτε. Αν για παράδειγμα τρώτε πάρα πολύ, θα χρειαστεί πολλή δουλειά.

Εάν το να εξαλείψετε το ψωμί από τη διατροφή σας, σημαίνει ότι θα παραλείψετε μόνο το τοστ για πρωινό, μην περιμένετε δραστική απώλεια βάρους, αλλά αν το παραλείψετε σημαντικά στην καθημερινή διατροφή σας, θα χάσετε περισσότερο βάρος.


  • Θερμίδες στο ψωμί
Παρά το γεγονός ότι το ψωμί δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θερμίδες, εάν το παίρνετε με κάθε γεύμα θα αυξήσετε δραστικά την πρόσληψη θερμίδων.

Για να καταλάβετε πόσο βάρος μπορείτε να χάσετε με την αποφυγή του ψωμιού, θα πρέπει να γνωρίζετε τι καταναλώνετε σε καθημερινή διατροφή σας.
Το άσπρο ψωμί περιέχει 266 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, ή 80 θερμίδες από ένα κομμάτι 30 γραμμαρίων, ενώ το ολικής αλέσεως περιέχει 247 θερμίδες και ένα κομμάτι ψωμί έχει 74.

  • Μέτρια απώλεια βάρους

"Εάν μειώσετε τις θερμίδες από 100-500 ημερησίως, και αν ασκείστε 30 με 60 λεπτά την ημέρα, είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά" , εξηγούν οι διατροφολόγοι Alan Titchenal και Joannie Dobbs από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Αν συνήθως τρώτε ένα κομμάτι ψωμί για πρωινό, ένα αγγλικό μάφιν για σνακ, ένα καρβέλι για μεσημεριανό γεύμα και ένα άλλο κομμάτι για δείπνο, να έχετε κατά νου ότι μόνο από την κατανάλωση αυτής της ποσότητας παίρνετε 454 θερμίδες καθημερινά, κάτι που σημαίνει 3.178 την εβδομάδα.

Αν θέλετε να χάσετε μισό κιλό την εβδομάδα, θα πρέπει να έχετε ένα έλλειμμα περίπου 3.500 θερμίδων, οπότε αν η τρέχουσα πρόσληψη θερμίδων είναι αρκετή για να διατηρήσετε το βάρος σας, η μείωση 3178 θερμίδων την εβδομάδα είναι αρκετή για να χάσετε μισό κιλό.

  • Αξίζει?
Αυτό είναι ένα ερώτημα που κάθε λάτρης του ψωμιού θα αντιμετωπίσει - αξίζει κάποια απώλεια βάρους για να αποφεύγετε το ψωμί;

Για να λυθεί το μυστήριο - ΝΑΙ!

Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και μπορείτε να φάτε, επίσης πολλά άλλα πράγματα!

beextrahealthynow

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα