Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Φιλελεύθεροι / αριστεροί: Ο νέος κομμουνισμός έρχεται (και αυτή τη φορά είναι πολύ πιο επικίνδυνος)



Η νέα παγκόσμια μόδα είναι το να είσαι «ανθρωπιστής».
Η νέα παγκόσμια μόδα είναι το να είσαι «προοδευτικός».
Η νέα παγκόσμια μόδα είναι το να είσαι «δημοκράτης».

Οι αριστεροί φωνάζουν για αυτά κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει για εκείνους που φωνάζουν πάρα πολύ: Συνήθως είναι αυτοί που πρέπει να το βουλώσουν. Όπως το λέει και η παροιμία: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Ποιος ορίζει τι είναι "ανθρωπισμός";
Ποιος ορίζει τι είναι «προοδευτικό»;
Ποιος ορίζει τι είναι «δημοκρατικό»;

Μια φωνάζοντας καταπιεστική μειοψηφία αθεϊστών/ αριστερών έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και στο όνομα της «προόδου» έχουν βάλει την ετικέτα "κακό" σε ο,τιδήποτε χριστιανικό. Αν μιλάς υπέρ της χώρας σου (όπως θα έκανε κάθε περήφανο μέλος μιας κοινότητας) είσαι "ρατσιστής". Αν μιλάς υπέρ ενός προσώπου (και ο καθένας μπορεί και πρέπει να το κάνει αυτό αν έτσι αισθάνεται) είσαι "ρατσιστής". Αν μιλάς εναντίον ο,τιδήποτε παράνομου (όπως και κάθε λογικό μέλος της κοινωνίας θα έκανε) είσαι ένας "φασίστας". Αν μιλάς υπέρ των παραδοσιακών ηθικών αξιών (οι οποίες βοήθησαν στην άνθηση της κοινωνίας εδώ και χιλιάδες χρόνια) είσαι "οπισθοδρομικός" (λες και ο,τιδήποτε νέο είναι εξ ορισμού πιο σωστό από το παλιό). Αν μιλάς υπέρ του χριστιανισμού είσαι... αναλφάβητος τουλάχιστον. (λες και ο Αριστοτέλης ο οποίος ίδρυσε τη Λογική ήταν επίσης αναλφάβητος όταν μίλαγε για το Πρώτο Κινούν ή λες και ο Godel, που έβγαλε και μια απόδειξη για το Θεό ήταν... ηλίθιος) Εάν δεν θέλεις να αποδεχτείς στίφη παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα σου είναι ένας κληρονόμος του... Χίτλερ. (λες και κάθε κοινωνία μπορεί να σταθεί χωρίς την τήρηση των νόμων)



Εν ολίγοις, αν μιλήσεις ενάντια σε οτιδήποτε δεν υποστηρίζεται από τους αριστερούς είσαι ένας κακός άνθρωπος που του αξίζει τιμωρία. Αυτή η ιδιαίτερα μαρξιστική ιδεολογία έχει διαβρώσει κάθε γωνιά των πανεπιστημίων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία φαίνεται να ενδιαφέρονται για την προώθηση ο,τιδήποτε παράνομου ή παράλογου αρκεί να είναι μη-χριστιανικό ή εναντίον του τρέχοντος συνόλου των αξιών από τις οποίες οι κομμουνιστές αισθάνονται ότι απειλούνται. "Τυχαίες" εικόνες από παιδιά ή γυναίκες που κλαίνε είναι βεβαίως μέρος της συνταγής για να δημιουργήσει συμπάθεια για τις ιδέες που προωθούνται από αυτά τα μέσα ενημέρωσης, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει μια σταθερή και συντονισμένη προσπάθεια ώστε να ΜΗΝ παρουσιάζουν εικόνες από τα πραγματικά αποτελέσματα αυτών των ιδεολογιών. Άνθρωποι - πραγματικοί άνθρωποι - ζούνε μέσα στη δυστυχία και τον πόνο, χωρίς κανένας αριστερός να δίνει καμμία προσοχή. Είμαστε πάρα πολύ επικεντρωμένοι στο κίνημα "Οι μαύρες ζωές έχουν σημασία" (Black lives matter) για να παρατηρήσουμε οποιαδήποτε λευκή ζωή που τελειώνει βίαια λόγω πυροβολισμών. Είμαστε πάρα πολύ επικεντρωμένοι στην «οικολογία» για να παρατηρήσουμε ότι οι αριστεροί έχουν περισσότερα σκάφη αναψυχής από τον Ντόναλντ Τραμπ. Είμαστε πάρα πολύ επικεντρωμένοι στους «φτωχούς πρόσφυγες» που έρχονται στην Ελλάδα και δεν έχουμε το χρόνο να πούμε την αλήθεια (δηλαδή ότι είναι οικονομικοί παράνομοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες) ή να δείξουμε εικόνες από πεινασμένους Έλληνες που αν και νόμιμοι πολίτες αδυνατούν να βρουν ψωμί να φάνε ενώ η κυβέρνηση δίνει δωρεάν γεύματα στους παράνομους πρόσφυγες.

Με δύο λόγια, οι κομμουνιστές ήταν και εξακολουθούν να είναι εκπαιδευμένοι στρατιώτες έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για επανάσταση. Σίγουρα, έχασαν τον Ψυχρό Πόλεμο. Αλλά ποιος είπε ότι το αποδέχθηκαν αυτό;

Ξεκινήστε λέγοντας το προφανές όπου και όποτε μπορείτε.
Ξεκινήστε ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ το προφανές όπου και όποτε μπορείτε.

Τότε και μόνο τότε, ίσως έχουμε μια ελπίδα...


harmonia-philosophica

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα