Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

Η πλειοψηφία των 70 δισεκατομμυρίων μη ενσαρκωμένων ανθρώπινων ψυχών μεταφέρθηκαν στις 14 Αυγούστου 1999 στα μητρικά σκάφη του Πλειάδιου Στόλου και στη συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη στις παρυφές του αστρικού συμπλέγματος των Πλειάδων...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ήρθε η ώρα να σας γνωστοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος του Σχεδίου Ανάληψης για αυτόν τον πλανήτη.

Το παράθυρο της Αναλήψεως είχε ανοίξει γι' αυτόν τον πλανήτη στις 25 Μαΐου 1975, είχε ένα σημείο καμπής στις 11 Αυγούστου 1999 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου 2025. Είναι το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός για να εξαλείψουν την πρωταρχική ανωμαλία του σκότους και να προκαλέσουν την Εκδήλωση σ' αυτό το χρονικό παράθυρο, ένα σχέδιο που δεν άλλαξε ποτέ.

Αυτό το χρονικό παράθυρο έχει τη βάση του στο επιστημονικό γεγονός ότι ο Ήλιος κατά τα Ηλιοστάσια είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον Γαλαξιακό Ισημερινό μέσα στο διάστημα 1975-2021, και ότι αυτή η ευθυγράμμιση θα είναι τέλεια κατά την χρονική περίοδο 1980-2016:
http://alignment2012.com/whatisga.htm
http://www.soulsofdistortion.nl/…/Crucifying%20the%20Earth%…

Η Ευθυγράμμιση

Η ευθυγράμμιση του Ήλιου κατά τα Ηλιοστάσια με τον Γαλαξιακό Ισημερινό εμφανίζεται δύο φορές στην διάρκεια του κύκλου μετάπτωσης που διαρκεί 26.000 έτη. Στην πραγματικότητα, ο κύκλος μετάπτωσης παρασύρεται τέλεια με τον παλμό της καρδιάς του Γαλαξία, ο οποίος στέλνει ένα Γαλαξιακό υπερκύμα στους σπειροειδείς βραχίονες του Γαλαξία κάθε 26.000 χρόνια. Έτσι, κάθε ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Γαλαξιακό ισημερινό εμφανίζεται σωστά κατά τη στιγμή του Γαλαξιακού υπερκύματος, που είναι είτε ένα μεγάλο που συμβαίνει κάθε 26000 χρόνια, είτε ένα μέσο που εμφανίζεται κάθε 13.000 χρόνια μετά από κάθε μεγάλο:
https://books.google.si/books…


Ευτυχώς για εμάς, το Γαλαξιακό υπερκύμα που περιμένουμε τώρα είναι στη μέση του κύκλου, και θα είναι σημαντικά ηπιότερο απ' ότι το προηγούμενο που προκάλεσε τη γεωμαγνητική αναστροφή του Γκέτεμποργκ, τον τερματισμό της Πλειστοκαίνου περιόδου και την μαζική εξαφάνιση των ειδών πριν από 13.000 χρόνια και, κατά συνέπεια, τον κατακλυσμό της Ατλαντίδας.

Ωστόσο, θα είναι αρκετά ισχυρό για να εξαφανίσει όλα τα σκοτάδια από το ηλιακό μας σύστημα, να τα ξεφλουδίσει από την επιφάνεια του πλανήτη και να προκαλέσει την Εκδήλωση.

Το κεντρικό σημείο αυτού του κοσμικού μετασχηματισμού ήταν ήδη καθορισμένο να συμβεί γύρω από την ημερομηνία της συνολικής Ηλιακής έκλειψης στις 11 Αυγούστου 1999.

Το κεντρικό αυτό σημείο ήταν εξαιρετικά κοντά στην ακριβή ημερομηνία της ευθυγράμμισης του Ήλιου με τον Γαλαξιακό Ισημερινό. Ο αστρονόμος Jean Meeus είχε υπολογίσει ότι αυτή η ευθυγράμμιση θα συνέβαινε τον Μάιο του 1998. Ο Smelyakov τελειοποίησε την ημερομηνία αυτή για την 7η του Μάη του 1998:
http://2012wiki.com/index.php?title=Galactic_Alignment

Οι Πλειάδειοι είχαν κοινοποιήσει σε μένα ότι η ακριβής ημερομηνία ήταν η 17η Μαΐου 1998. Αυτή ήταν η ημέρα που αποφασίστηκε να καθοριστεί η μοίρα αυτού του πλανήτη και οι Δυνάμεις του Φωτός γνώριζαν με βεβαιότητα ότι το σχέδιο της Αναλήψεως θα ήταν επιτυχές.

Μετά το άνοιγμα του παραθύρου της Αναλήψεως το 1975, άρχισε η ροή φωτός από υψηλότερες διαστάσεις προς τον πληθυσμό της επιφάνειας, που προκάλεσε την μαζική αφύπνιση της Νέας Εποχής το 1980. Όμως τα Αναληφθέντα Όντα δεν γνώριζαν την πλήρη έκταση της εξουσίας της πρωτογενούς ανωμαλίας και δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις που ενεργούσαν στις σκιές. Οι σκοτεινοί είχαν διεισδύσει στο κίνημα της Νέας Εποχής, διείσδυσαν στο Διαστημικό Πρόγραμμα "Solar Warden" και τελικά ανέλαβαν τον έλεγχο του πλανήτη και του Ηλιακού Συστήματος στις αρχές του 1996.

Μεταξύ των ετών 1996 και 1998, οι Δυνάμεις του Φωτός δυνάμεις είχαν σοκαριστεί και έπρεπε να ανασυνταχθούν και το σχέδιο της Ανάληψης έπρεπε να αναβαθμιστεί. Ο στόλος των Πλειάδειων άρχισε να προσεγγίζει εκ νέου το Ηλιακό Σύστημα και στις 17 Μαΐου 1998 έλαβε τμήματα του νέου σχεδίου Αναλήψεως από "υψηλότερες πηγές". Η Διοίκηση Ashtar άρχισε να εισέρχεται εκ νέου στο Ηλιακό Σύστημα και από τις αρχές του 1999 και μέχρι τον Αύγουστο του 1999 είχε μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας από την Γη στις Πλειάδες.

Πριν από το 1999, την ανθρωπότητα στην Γη αποτελούσαν 70 περίπου δισεκατομμύρια ψυχές στο αιθερικό και στο αστρικό επίπεδο και περίπου 6 δισεκατομμύρια ανθρώπινες ενσαρκώσεις.

Η πλειοψηφία των 70 δισεκατομμυρίων μη ενσαρκωμένων ανθρώπινων ψυχών μεταφέρθηκαν στις 14 Αυγούστου 1999 στα μητρικά σκάφη του Πλειάδιου Στόλου υπό την διοίκηση του Ashtar και στη συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη στις παρυφές του αστρικού συμπλέγματος των Πλειάδων, όπου και άρχισαν να λαμβάνουν την αναγκαία θεραπεία.

Οι μόνες ψυχές που έχουν απομένει στο αιθερικό και αστρικό επίπεδο ήταν αυτές που δεν ήταν όμηροι των μη φυσικών Αρχόντων, ψυχές με ισχυρή προσκόλληση στο φυσικό επίπεδο και εκείνες που αποφάσισαν να μείνουν και να βοηθήσουν τους ανθρώπους ως πνευματικοί οδηγοί.

Μεταξύ των ετών 1998 και 2016, οι Δυνάμεις του Φωτός είχαν κρατήσει το σχέδιο της Ανάληψης αυστηρά εμπιστευτικό, για να το προστατέψουν από τους σκοτεινούς. Πολλά κανάλια και διαισθητικοί που προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο πρόγραμμα της Αναλήψεως, δεν τα κατάφεραν.

Τώρα έχω λάβει το πράσινο φως για να αποκαλύψω ένα μέρος του σχεδίου της Ανάληψης στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.

Η πραγματική διαδικασία της Ανάληψης θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή του Συμβάντος. Οι ενέργειες του Γαλαξιακού παλμού θα αρχίσουν να ρέουν μέσα από το ενεργειακό πεδίο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη. Η τρυφερή ενέργεια κατ' ευθείαν από την καρδιά του Γαλαξία θα αρχίσει να φέρνει την τόσο αναγκαία επούλωση στην ανθρωπότητα.

Η διαδικασία της Ανάληψης θα είναι και ατομική αλλά και ομαδική. Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εσωτερική εμπειρία, που διέρχεται από την επούλωση, την απελευθέρωση από το παρελθόν και την εσωτερική μεταμόρφωση. Όταν πολλοί άνθρωποι θα βιώνουν ταυτόχρονα την ίδια διαδικασία, θα ενισχύουν το πεδίο του Φωτός γύρω από τον πλανήτη και θα ανοίξουν την πόρτα για πολλούς άλλους, που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Η χρονική διάρκεια της πλήρους διαδικασίας της Ανάληψης αναμένεται να είναι λίγα χρόνια για τα πιο προηγμένα άτομα και περισσότερα για τους υπόλοιπους.

Η πραγματική Ανάληψη θα συμβεί όταν έχουμε απελευθερώσει όλα τα μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας, για να υπάρξει υπεραγωγιμότητα της στο ψυχικό, συναισθηματικό και αιθερικό πεδίο, στο πλάσμα και στα φυσικά σώματα.
Κατά την στιγμή του Συμβάντος, οι Δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να επικοινωνούν με την ανθρωπότητα έμμεσα, με δελτία πληροφοριών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύλληψης των μελών της Cabal και μετά που η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα ξεπεράσει το αρχικό σοκ, οι Δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να επικοινωνούν απευθείας με ορισμένα άτομα. Αυτό πιθανότατα θα ξεκινήσει λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες μετά το Συμβάν.

Εκείνες τις μέρες, θα δημιουργηθούν Ζώνες Επαφής. Οι Ζώνες Επαφής θα είναι περιοχές ιδιωτικής ιδιοκτησίας, όπου οι ιδιοκτήτες θα αφιερώσουν μέρος της γης τους για την εμπειρία της Επαφής. Αυτοί οι ιδιοκτήτες θα βιώσουν στη συνέχεια μια φυσική επαφή με τους Πλειάδειους, που θα προσγειωθούν με μικρά beamships στην γη τους. Αυτά τα άτομα θα αναφέρουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την εμπειρία τους και ως εκ τούτου θα βοηθήσουν στην προετοιμασία της ανθρωπότητας για την πραγματικότητα της Επαφής. Αυτές οι Ζώνες Επαφής θα γίνονται όλο και πιο πολλές μέχρι να επιτευχθεί μια κρίσιμη μάζα για την πρώτη επαφή. Η πρώτη επαφή θα είναι η αρχή των επίσημων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της ανθρωπότητας με θετικές εξωγήινες φυλές. 

Αυτό είναι προγραμματισμένο να συμβεί περίπου σε ένα χρόνο μετά την Εκδήλωση, στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών και θα μεταδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Μετά την πρώτη επαφή, οι θετικές εξωγήινες φυλές θα αρχίσουν να διανέμουν τις προηγμένες τεχνολογίες τους, που θα φέρουν γρήγορα την ανθρωπότητα στην 5η διάσταση και στην χρυσή εποχή.

Την ίδια στιγμή, πολλά αφυπνισμένα άτομα θα αρχίσουν να μετεγκαθίστανται στις λεγόμενες περιοχές του Φωτός, για να δημιουργήσουν κοινότητες. Η μη φυσική επιρροή των Αρχόντων θα έχει αφαιρεθεί από εκεί και θα μάθουν σε αυτές τις κοινότητες να ζουν επιτέλους μαζί σε αρμονία, όπου κάθε άτομο θα αναπτύσσει τον υψηλότερο σκοπό του και μαζί να δημιουργούν μια όμορφη μάνταλα του Φωτός. Οι περιοχές του Φωτός θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται και σε λίγα χρόνια θα συνδεθούν με τα μητρικά σκάφη της Διοίκησης Ashtar, με τις στήλες του Φωτός. Αυτές οι στήλες θα επιταχύνουν τη διαδικασία Ανάληψης της ομάδας.

Οι Θάλαμοι Αναλήψεως με πολύ προχωρημένη θετική οργανική τεχνολογία, θα ανυψώνουν την συχνότητα δόνησης μας και θα είναι ένα μεγάλο εργαλείο που θα βοηθήσει στη διαδικασία της Ανάληψης μας. Θα χρησιμοποιούνται μετά την πρώτη επαφή για να επιταχυνθεί η διαδικασία της Ανάληψης για εκείνους που είναι έτοιμοι.

Μετά την πρώτη επαφή, τα πλοία της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας θα είναι ολοένα και πιο ορατά, καθώς θα έχουν "προσδεθεί" στις θέσεις τους σε όλη την περιοχή του ηλιακού μας συστήματος.

Τα Πλοία

Αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, που θα μπορούσα να βρω στην επιφάνεια του πλανήτη:
https://kauilapele.wordpress.com/…/michael-el-legion-3-11-…/
Και εδώ μια αρκετά αξιόπιστη, οπτικά όμορφη περιγραφή η οποία θα σας βοηθήσει να φανταστείτε τη ζωή μας μετά την εκδήλωση:
Μέχρι τότε, μπορείτε να ζητήσετε από θετικά εξωγήινα όντα βοήθεια στην καθημερινή σας ζωή και εδώ είναι ένα παράδειγμα:
http://nathalijans.com/…/we-are-flooded-with-help-and-love…/
Οι Δυνάμεις του Φωτός της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας αποστέλλουν σημάδια ότι η νίκη είναι κοντά. Όπως και αυτό το σημάδι V (Νίκη) που εμφανίστηκε ακριβώς στο μέσο μεταξύ δύο προηγούμενων συνεδρίων μου στο Λαγκούνα Μπιτς και Irvine:
http://www.sott.net/…/302939-Huge-V-shaped-cloud-seen-over-…
Και αυτό είναι φως από enclouded Pleiaidan που εμφανίστηκε κοντά στο Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα, μια σημαντική Πλειάδεια ενεργειακή δίνη:
http://www.epictimes.com/…/mysterious-iridescent-cloud-phe…/
Η Νίκη του Φωτός είναι κοντά!
Πηγή: http://bit.ly/24N1zTd
Αναρτήθηκε από τον Cobra


Nicos Kastanias
 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα