Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δε γουστάρω χάδια μετά το σεξ!



Ήρθαμε σπίτι. Δικό σου, δικό μου, δικό μας, λίγη σημασία έχει. Χαζομιλήσαμε, χαζογελάσαμε και λίγο και μπήκαμε στο ψητό. Ξέρουμε κι οι δύο γιατί μείναμε μέσα. Μία λέξη καρφωμένη και στο μυαλό και των δυο μας. Σεξ. Άγριο, αχαλίνωτο, δίχως τελειωμό σεξ.

Φαίνεται απ’ τις εκφράσεις μας πως δεν κρατιέται κανείς απ’ τους δυο. Θες να μου σκίσεις τα ρούχα και να με φιλάς μέχρι τα χείλια μου να ματώσουν. Κι εγώ θέλω να γδάρω την πλάτη σου, ν’ αφήσω τα σημάδια μου πάνω σου. Μετά, να κάτσω με τις ώρες να χαζεύω το κατόρθωμά μου. Να, ορίστε. Σε στάμπαρα. Μόνο τ’ όνομά μου δεν έγραψα πάνω.

Κουβάρι τα κορμιά μας. Ξέρω πόσο πολύ το γουστάρουμε. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, γι’ αναβολές. 

Όσο με διεκδικείς, θέλω να κολλάς πάνω μου, να αισθάνομαι κάθε εκατοστό του κορμιού σου. Γουστάρω να νιώθω μέχρι και την ανάσα σου στο σβέρκο μου. Όλα αυτά, όμως, όσο είμαστε μέσα ο ένας πάνω στον άλλον. Όταν τελειώσουμε, θα κάτσω μακριά σου.

Δεν είναι ότι δε σε θέλω, βρε μάτια μου. Και ναι, μου άρεσε πάρα πολύ ό,τι κάναμε και πέρασα υπέροχα. Πώς να το κάνουμε, όμως; Θέλω κι εγώ λίγο το χώρο μου. Να αναπνεύσω, να κάνω το τσιγάρο μου ή και να κάτσω να φάω. Ακόμα και να κοιτάω το ταβάνι. Με εμπνέει.

Το παραδέχομαι, γουστάρω τρελά τις αγκαλιές. Κι η δική σου ειδικά με καυλώνει ακόμα πιο πολύ. Λίγη απόσταση, βέβαια, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Γι’ αυτό σου λέω, μην κολλάς πάνω μου σαν βδέλλα. Μετά το σεξ, χρειάζομαι λίγη απόσταση.
Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μετά. Πάμε να μαγειρέψουμε. Μπορεί να ρίξουμε και κανένα στα γρήγορα στον πάγκο της κουζίνας. Ξέρεις πόσο μ΄αρέσει. 

Κι αν δεν είσαι γι’ άλλο γύρο, κανένα πρόβλημα. Δεν είναι καν απαραίτητο να κάνουμε κάτι παρέα. Θέλω ν’ αράξω απέναντί σου και να σε κοιτάω, μπορώ; Να χαζεύω το γυμνό σου σώμα που πριν λίγο μ’ έκανε και καύλωνα από επιθυμία. Αυτό μάλιστα. Να νιώσω την ανάγκη να έρθω εγώ κοντά σου. Αφού με βλέπεις, πιέζομαι. Τι το ζορίζεις;

Γουστάρω να μου δημιουργείς την ανάγκη να σε θέλω. Κάνε με να ζητήσω την αγκαλιά σου, το ‘χεις; Μόνο να χαρείς, μη με αγκιστρώνεις πάνω σου. Είναι λες και ζητάς επιβεβαίωση. Δεν έχω άλλο τρόπο να στο εξηγήσω.

Σου έδειξα πόσο πολύ με καύλωνες. Κι ακόμα το κάνεις. Μη συζητήσουμε για το πόσο σε θέλω. Αυτό το ξέρεις ήδη. Κατάλαβε, λοιπόν, και την ανάγκη μου αυτή. Χρειάζομαι απόσταση. Όχι μόνο από ‘σένα. Κι από ‘μένα. Ειδικά από ‘μένα.
Να πάρω λίγο το χρόνο μου να απολαύσω τη στιγμή που περάσαμε. Να την ανακαλέσω στη μνήμη μου και να φουντώσω ξανά από επιθυμία.
Και να ξέρεις πως όταν θα ‘ρθω χωρίς πίεση να γυρέψω αγκαλιές και χάδια μετά το σεξ, είναι που θα θέλω κι άλλο γύρο. Μη γελαστείς. Δεν αλλάζουν εύκολα τα χούγια.

pillowfights

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα