Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Είσαι ανοιχτός στο να οδηγηθείς στη ζωή σου;


Υπάρχουν φυσικοί ρόλοι στους οποίους εμπίπτουμε, συνήθως λόγω του τύπου της προσωπικότητας μας. Μερικοί άνθρωποι εμπίπτουν σε έναν πιο διεκδικητικό, φιλόδοξο, ηγετικό ρόλο, που μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως εξουσιαστικός. Άλλοι εμπίπτουν σε μια πιο ήπια, πάω-με-τη-ροή, προσωπικότητα που ακολουθεί, που μπορεί μερικές φορές να εκληφθούν ως τεμπέληδες ή αναποφάσιστοι, ότι δεν μπορούν να σκεφτούν για τον εαυτό τους.

Είσαι ανοιχτός στο να οδηγηθείς στη ζωή σου; Είτε πρόκειται για έναν πνευματικό μέντορα, μια ανώτερη δύναμη, έναν θεραπευτής, ή το αφεντικό, πρέπει τελικά να μάθουμε να υπακούμε ή να ακολουθούμε, ακόμα και αν είμαστε φυσικοί ηγέτες.
Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα για να οδηγηθούμε, ακόμη και από το πνεύμα.

 Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να αποδεχθούμε ότι δεν είμαστε εντάξει, δεν μπορούμε πλέον να το κάνουμε μόνοι μας, και χρειαζόμαστε βοήθεια. Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να οδηγηθούμε είναι αν βάλουμε το εγώ μας κάτω. Οι ιδέες μας δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.
Ακόμη και για μια ισχυρή προσωπικότητα, είναι δυνατόν να επιτρέψει σε άλλους να αναλάβουν την ευθύνη και να οδηγήσουν. Σε μια κλίμακα από 1 έως το 100, πού είναι το εγώ σου; Είστε πρόθυμοι, ανάλογα με την περίπτωση, να ακολουθήσετε αντί να οδηγήσετε;


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα