Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!

Υπήρξε πραγματικά Ο Δρ. Φρανκεστάϊν!;! Βεβαίως και υπήρξε, ελάτε να δούμε μαζί τα πραγματικά γεγονότα:
Το όνομά του ήταν ο Johann Konrad Dippel ( Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ –https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_Conrad_Dippel )  όπου λένε ότι ήταν το μοντέλο και πηγή έμπνευσης για την Μαίρη Σέλλευ Γούλλστοουνκραφτ –https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Shelley , παρόλο που αυτός ο ισχυρισμός είναι << αμφιλεγόμενος >> ως το λιγότερο που μπορούνε να πούμε!!!!
dippel 1
(  Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ , β 1673 – δ. 1734 )!!!!
Ο Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1673 στο Κάστρο του Φρανκεστάϊν – ένα κάστρο στην κορυφή του λόφου περίπου 5 χιλιόμετρα νότια του Darmstadt ( Ντάρμασταντ στην Γερμανία), που χτίστηκε κάποια στιγμή πριν από το 1650!!!!
Μετά τις σπουδές του στην θεολογία, τη φιλοσοφία και την αλχημεία στο Πανεπιστήμιο του Giessen ( Γκιέσσεν – https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Giessen )  ασχολήθηκε ως υπεύθυνος στο Μεταρρυθμισμένο Δικαστήριο Ιεροκηρύκων, Conrad Broeske  ( Κόνραντ Μπρόησκε του Offenbach ( Όφενμπαχ –https://de.wikipedia.org/wiki/Offenbach_am_Main )!!!
Απέκτησε φήμη ως αμφιλεγόμενος θεολόγος όπου αυτή η πράξη του χάρισε δύο υπερασπιστές αλλά και χιλιάδες εχθρούς σε όλη την Ευρώπη!!!!
Ένας από τους πρώην μαθητές του, Εμμανουήλ Σβέντεμποργκ, αργότερα έγινε πολύ σκληρός κριτικός και τελικά τον απέρριψε ως <<  τον πιο χυδαίο διάβολο επί την γη … ο οποίος επιχείρησε τα κάκιστα πράγματα >> ο Ντίπελ καταδικάστηκε για αίρεση και πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή!!!!
Ο Ντίπελ δημιούργησε ένα λάδι φτιαγμένο από οστά, αίμα, και διάφορα άλλα προϊόντα ζωικής προέλευσης, γνωστό ως το λάδι Ντίπελ, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ισοδύναμο με το όνειρο των αλχημιστών, το Ελιξίριο της Ζωής (http://www.greek-health.gr/2008/02/blog-post_11.html )!!!! Προσπάθησε να αγοράσει το κάστρο του Φρανκεστάϊν, χρησιμοποιώντας τον τύπο για το ελιξίριο του ως τιμή αγοράς!!!! Η προσφορά του απορρίφθηκε!!!!

frankestain castle 1
( Τα ερείπια του κάστρου Φρανκεστάϊν, όπως φαίνεται μέσα από τα εξωτερικά τοιχώματα  )!!!!
Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κάστρο του ασκείται στην αλχημεία και στην παράνομη ανατομία!!!! Φημολογήθηκε ότι ο Ντίπελ εκτελούσε μακάβρια πειράματα με πτώματα στο οποίο προσπάθησε να μεταφέρει την ψυχή ενός πτώματος σε ένα άλλο!!!! Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ποιο μακάβρια διότι κατάφερε να δώσει τελικά ζωή σε ένα από τα πτώματα με τον ηλεκτρισμό μέσο των κεραυνών!!!! Από τα γραπτά του ως διατριβή γράφει:
<< Μετά από πολλά πτώματα ένα το οποίο ήταν πεθαμένο εδώ και 4 μέρες κατάφερα να του δώσω και πάλι ζωή. Πίστεψα ότι έγινα θεός…μα ποιος όμως μπορεί να είναι τόσο αλαζόνας για να το κάνει; Το πτώμα αυτό ενός ανδρός από τον Καύκασο δεν δείχνει να έχει ψυχή, στέκει εκεί όρθιο, χωρίς να κοιμάται, να τρώει, μόνο άμα το κουνήσω εγώ περπατάει και το χειρότερο από όλα είναι ότι η σήψη συνεχίζει παρόλο ότι δείχνει ζωντανό…η μυρωδιά είναι ανυπόφορη… >>.
Στην διατριβή του  << Μαλάντις και διορθωτικά μέτρα της ζωή της σαρκός –https://books.google.gr/books?id=5GW_BgAAQBAJ&pg=PT176&lpg=PT176&dq=maladies+and+remedies+of+the+life+of+the+flesh&source=bl&ots=DE_aGUaQGo&sig=Kh6MiehNNj-EmQOziRnE-YR6meg&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjBzbOSiNLLAhXBWxoKHaa1DW4Q6AEIKTAB#v=onepage&q=maladies%20and%20remedies%20of%20the%20life%20of%20the%20flesh&f=false) , ο Ντίπελ ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τόσο το ελιξίριο της ζωής αλλά και τα μέσα για να εξορκίσουν τους δαίμονες μέσα από φίλτρα που παρασκεύασε από βρασμένα οστά ζώων και σάρκα!!!! Αυτό είναι το ίδιο δοκίμιο στο οποίο ο Ντίπελ ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι οι ψυχές θα μπορούσαν να μεταφερθούν από το ένα πτώμα σε ένα άλλο, χρησιμοποιώντας τα ως ένα χωνί!!!!
colin cliv
( Ο Κόλιν Κλιβ ως γιατρός Χένρι Φρανκεστάϊν)!!!!
Ο Ντίπελ απογοητευμένος με τον Χριστιανισμό τελικά τον εγκατέλειψε εντελώς, μεταφέροντας όλη του την ενέργεια αποκλειστικά για τα αλχημικά πειράματα του!!!! Έστησε ένα εργαστήριο κοντά Wittgenstein ( Βίτσγκενστεην –http://www.politeianet.gr/sygrafeas/wittgenstein-ludwig-3971 )  και είναι σε αυτό το σημείο στη ζωή του όπου τα ιστορικά αρχεία είναι ασαφείς σχετικά με τις δραστηριότητές του και έτσι μεγάλωσε ο λαογραφικός χαρακτήρας του!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τουλάχιστον ένας τοπικός υπουργός προφανώς κατηγόρησε τον Ντίπελ ως τυμβωρύχο, όπου πειραματίζεται με πτώματα ζώων, και κάνει παρέα με τον Διάβολο!!!!
Πέθανε, πιθανότατα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, στις 25 Απριλίου, 1734, στην ηλικία των 61 ετών!!!!
karlof
(  Ο Μπόρις Καρλόφ η δημιουργία του Φρανκεστάϊν, που είναι γνωστή απλά ως το πλάσμα )!!!!
Ενώ υπάρχουν πολλές θεωρίες αλλά και ενδείξεις που υποδηλώνει ότι Μαίρη Σέλλευ είχε πρόσβαση στις ιστορίες του Ντίπελ, κανένας δεν έχει πειστεί!!!!
Ανεξάρτητα, όμως, από την ιστορική εγκυρότητα της σύνδεσης, την κατάσταση του Ντίπελ  ως πρωτότυπο του Φρανκεστάϊν φαίνεται εξασφαλισμένη στη σημερινή λαϊκή κουλτούρα – παρόμοια κακή εξίσου αμφιλεγόμενη εναλλαξιμότητα με του Δράκουλα με τον πραγματικό Τρανσιλβανό πρίγκιπα τον Βλάντ τον Ανασκολοπιστή!!!!
Όμως υπάρχουν και άλλα….:
Το πρώτο κεφάλαιο από τα γραπτά του Ντίπελ εισάγει την Πειραματική τερατογέννηση Από όταν αρχίσουμε να μιλάμε για μια << επιστήμη >> της ανθρώπινης παραμόρφωσης!!!! Και όπως ο ίδιος σημείωσε τη δεισιδαιμονία στη δημιουργία που ονομάστηκαν << αστικοί μύθοι >>!!!!
Θα να αναφέρω μόνο μερικούς μελετητές, θυμάμαι ότι στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα ήταν ο Meckel ( Μικέλ )!!!! Αρχές του δέκατου ένατου βρίσκουμε Ετιέν Τζόφροϊ Χίλερι –https://fr.wikipedia.org/wiki/%C3%89tienne_Geoffroy_Saint-Hilaire  , ακολουθήθηκε σύντομα από τον γιο του, τον Ισίδωρο το 1836 όπου δημοσίευσε το << Συνθήκη τερατογένεσης!!!! Ξέχασα τα βιβλία << δεισιδαιμονία >> και << αστικοί μύθοι >>!!!!
Αναμφίβολα, πάντα υπήρχαν Κύκλωπας, χίμαιρες, Πήγασος, μονόκεροοι, Λυκάωνες κτλ. κτλ. , όμως, ίσως μόνο στο άπειρο ποιητικό σύμπαν … Αλλά η << μυστηριώδης >> βιβλιογραφία αφθονεί με τις εκθέσεις των παράξενων όντων που δεν εμπίπτουν σε όλα τα συστήματα της Ορθόδοξη ζωολογίας και αυστηρής τήρησης….
Πολλοί έχουν προσπαθήσει να αναστήσουν νεκρούς, κανείς δεν το έχει κάνει ακόμα εκτός του Χριστού!!!! Αλχημιστές προσπάθησαν με το << ελιξίριο της ζωής >> – δεν ήταν αθανασία, αλλά μερικές φορές έπρεπε να εγκατασταθούν!!!!! – Και πολλοί οπαδοί του Ars Regia ( Αρς Ρέτζια << η τέχνη του αλομορφισμού >>. https://theartoftransformations.wordpress.com/category/ars-regia/ ) διερευνηθεί σε αυτή την κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων των υπερωριών Raimondo di Sangro, Prince of San Severo ( Ραημόντο ντι Σάνγκρο ) Πρίγκιπας του Σέβερο –https://en.wikipedia.org/wiki/Raimondo_di_Sangro ) , έγραψε στο βιβλίο του για τους νεκρούς την περίφημη φράση ….. <<  Το “βλέμμα” συνεχίζεται … >>!!!!
Μας φαίνεται πολύ παράξενο αλλά μην ξεχνάμε τα πειράματα όπου έπαιρναν κομμένα κεφάλια σκύλων και τα έφερναν στην ζωή τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες όπου έχουμε κάνει και άρθρο πρώτοι με τα απίστευτα βίντεο όπου το διαπιστώνουν αυτό, όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!!
Βέβαια όπως βλέπουμε ο Ντίπελ όπου ήταν ένας καταπληκτικός αλχημιστής πήρε το παρατσούκλι του από τον πύργο του Φρανκεστάϊν!!!! Αλλά μην νομίζετε ότι ήταν ο μόνος πολλοί συνέχισαν και συνεχίζουν το έργο του!!! Δείτε και αυτήν την διεύθυνση δυστυχώς όμως για εσάς που δεν γνωρίζεται αγγλικά  θα είναι κάπως δύσκολο αλλά μπορείτε να κάνετε μετάφραση στα ελληνικά από το google:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1279684/
Και θα κλείσω με τα τελευταία λόγια του Ντίπελ για το δημιούργημα του….:
<< ….Μυρίζει απαίσια αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στην εργασία μου, κάθεται εκεί και με κοιτάει σκουληκιασμένο…άραγε η ψυχή είναι αυτή που λείπει να του δώσει την  ζωή του όπως ήταν πριν; Αν ναι που θα την βρω; Μόνο θεός δεν είμαι…είμαι ένα τίποτα…. >>
Εδώ σας έδωσα τα πραγματικά στοιχεία για την ζωή του Ντίπελ ως και γνωστός ως Φρανκεστάϊν…μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι μετά από εμένα να βρούνε πιο πολλά στοιχεία ώστε να ξυπνάει ο άνθρωπος και να μην του τα σερβίρουν όπως θέλουν οι άλλοι!!!! Είδατε ότι παρόλο την φανταστική ιστορία όπου είναι κάπως τρομαχτική η αληθινή είναι ποιο μυστηριώδες…θυμάμαι την μητέρα μου σαν τώρα να μου λέει όταν έβλεπα πιτσιρίκος τέτοια έργα … << είναι όλα της φαντασίας του ανθρώπου δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα >>!!!! Που να ήξερε η καημένη η μητέρα μου…!!!! Αν κάποιος το ψάξει καλύτερα θα δει ότι ο Ντίπελ ήταν μυημένος στους Ίλουμε τους πρώτους Ιλλουμινάτοι πριν τους κανονικούς όπως τους ξέρουμε σήμερα αλλά όχι μόνο αυτό ήταν και μυημένος στο τάγμα της << Τέχνης των Αλλόμορφων >> όπως ανάρτησα ποιο πάνω….!!!! Όλα αυτά δεν τον κάνουν απλός έναν απλό άνθρωπο μα κάτι ποιο μακάβριο όπου δείχνει να είχε παρτίδες με Δρακόντειους όπου και του έδωσαν όλη την τεχνική ειδικά στο θέμα του ηλεκτρισμού το πως να το διοχετεύσει σε ένα πτώμα από αστραπές όπου κατά έναν περίεργο τρόπο και ο Νίκολα Τέσλα πειραματίστηκε με άλλο σκοπό στο ίδιο μοτίβο!!!! Δυστυχώς όμως του Ντίπελ το εργαστήριο και τα τεχνολογικά επιτεύγματα δεν σώζονται σήμερα διότι τα έκαψε όλα η εκκλησία ως πράγματα του διαβόλου….χμμμμ!!!! Μεσαίωνας ε!;! Μην ξεχνάμε τι ρόλο έπαιξε η εκκλησία τότε με την ιερά εξέταση όπως έχω ξανά πει….!!!! Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε το ζωντανό πτώμα του Ντίπελ αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κατέρρευσε από την σήψη…. Δυστυχώς το ημερολόγιο του δεν μπορώ να το παρουσιάσω εδώ διότι κατέχει πνευματικά δικαιώματα από το Αγγλικό μουσείο βιολογίας και φυσικής ιστορίας που το κατέχει….!!!!
Μέχρι εδώ λοιπόν….ας πάρει κάποιος άλλος την σκυτάλη από εμένα όπως κάποιοι άξια έχουν κάνει μέχρι σήμερα!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα