Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ο Σνόουντεν είπε»… όσα δεν είπε!

ΟΣνόουντεν, ο οποίος υποτίθεται το έσκασε στη Ρωσία μετά από την “διαρροή εγγράφων” σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, κάθε τόσο “αποκαλύπτει” και κάτι νέο. Μόνο που καμιά φορά, ξεχνά τι αποκάλυψε την προηγούμενη φορά!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει και καμιά φοβερή πληροφορία από το σημερινό αστέρι του στημένου ψυχρού πολέμου που αναβίωσε κακήν κακώς τελευταία. Όσα έχει πει ο Σνόουντεν όσο απολαμβάνει τη ζωή του στη Ρωσία, σχετικά με τα προγράμματα της NSA, τα γνώριζε και η γάτα μου!
Αλλά κάθε τόσο, σκάει κι από ένα άρθρο πολλές φορές αμφιβόλου πηγής εξ Αμερικής και μόνο που ο τίτλος γράφει «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ο Σνόουντεν είπε…» φτάνει να γίνει viral στο ξένο και ελληνικό διαδίκτυο, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, χωρίς προβληματισμό, χωρίς αποδείξεις, πολλές φορές και χωρίς λογική!
Το πρόσφατο είναι: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη».
Δημοσιεύτηκε σε ένα τυχαίο αμερικάνικο σάιτ κι έφτασε και στα ελληνικά μας. Χαρά μεγάλη που ο Σνόουντεν είναι “με το μέρος μας” και λέει ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση, την “εφηύρε” η CIA. Μήπως παρέα με την KGB;
Το κείμενο έχει ως εξής:

Ο Σνόουντεν, ο οποίος ζει στη Ρωσία μετά από την διαρροή εγγράφων σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, προχώρησε σε αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Moscow Tribune.
Συγκεκριμένα ο Σνόουντεν, είπε ότι η CIA ενορχήστρωσε για πρώτη φορά την εξάπλωση της«υπερθέρμανσης του πλανήτη» στη δεκαετία του 1950, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας, από άλλα πιο σοβαρά προβλήματα και για να ενισχύσει τον έλεγχό της πάνω σε ερευνητικούς οργανισμούς.
«Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η CIA εφηύρε το όλο θέμα», ισχυρίζεται ο Έντουαρντ Σνόουντεν. «Η παγκόσμια υπερθέρμανση» εφευρέθηκε για να τρομάξει τους ανθρώπους, και να εκτρέψουν την προσοχή τους από άλλους ανθρωπογενείς κινδύνους, όπως τα πυρηνικά όπλα. Η CIA έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες που θα επιβεβαιώνουν τη θεωρία. Έτσι πολλοί αδίστακτοι επιστήμονες έκαναν ό, τι τους είπαν, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Γιαυτό υπάρχουν τώρα τόσα πολλά ψευδή στοιχεία που υποτίθεται επιβεβαιώνουν την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και έχουν πείσει τον κόσμο ότι είναι πραγματική.»
Πρώτα απ’ όλα να σημειώσουμε για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, στη δεκαετία 60 με 70, οι αμερικάνοι δεν μιλούσαν για υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά για επερχόμενο παγετώνα. Μετά άλλαξε το τραγούδι σε υπερθέρμανση και επειδή δεν θερμανθήκαμε τελικά και τόσο πολύ, μετά το  το γύρισαν στο καλαματιανό “κλιματική αλλαγή” για να δικαιολογούν τα όσα ακραία φαινόμενα δεν είναι πάντα η ξηρασία, αλλά και οι πλημμύρες και οι χιονιάδες.
Δεύτερον, αφού βγαίνει και τα λέει γιατί δεν δίνει και τα στοιχεία που έχει και τα κρατάει για το μέλλον;
Τρίτον, που είναι το λινκ της ρώσικης έκδοσης και που είναι η Moscow Tribune; Εγώ δεν τη βρίσκω στο διαδίκτυο.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν και ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ υπογράφουν τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων, 1987.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν και ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ υπογράφουν τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων, 1987.
Τέταρτον και πιο σημαντικό, εδώ γανιάζουν να πείσουν τους πολίτες ότι έχουμε υπερθέρμανση τόσα χρόνια και ο λόγος είναι να εκτρέψουν την προσοχή τους από άλλους ανθρωπογενείς κινδύνους, όπως τα πυρηνικά όπλα; Βλέπετε κανέναν να ασχολείται με τα πυρηνικά όπλα; Μόνο οι ΗΠΑ κάθε τόσο σπείρει τον πανικό μια για το Ιράν, μια για τη Βόρειο Κορέα. Αμερική και Ρωσία (τότε ΕΣΣΔ) έχουν υπογράψει από το 1987 συνθήκη για τα πυρηνικά, αλλά το παραμύθι της υπερθέρμανσης άρχισε να παίζει αμέσως μετά, με γκουρού τον Αλ Γκορ.
Πέμπτον και ακόμα πιο να τραβάς τα μαλλιά σου: Το 2013, είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο “αποκαλυπτικό” άρθρο του Σνόουντεν, πάλι από πηγή τρέχα και γύρευε, όπου ο καταπληκτικός αυτός ψευδοπροφήτης αποκάλυπτε τα εξής:

Ο Σνόουντεν Αποκαλύπτει το Πόρισμα της Μονσάντο με την Κυβέρνηση για την Δημιουργία Αεροψεκασμών

Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος ενός ‘δαιμονικού’ σχεδίου για την παύση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. 
Σε συνεργασία με τους πετρελαιοπαραγωγούς, οι κυβερνήσεις ψεκάζουν τους ουρανούς με χημικά για να μας απαλλάξουν από σοβαρά ρεύματα και άλλες καιρικές συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν πείνα σε μεγάλα κύματα στην Αμερική. 
Όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό – Με τη συνεργασία της Μονσάντο, ένα μυστικό γεωμηχανικό εργαστήρι στήθηκε, γνωστό στους ‘από μέσα’ ως το ‘Πετράδι του Στέμματος’ ή αλλιώς Μουάντ’Ντίμπ (Muad´Dib). Αυτό το εργαστήρι λειτουργεί απ΄ το το 1960 χωρίς να το γνωρίζει το ευρύτερο κοινό.
Η αλλαγή του κλίματος είναι μεγάλη απειλή για την Μέγα Γεωργία,όμως είναι όλο αυτό μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας ώστε να καλύψουν ακόμα μεγαλύτερες αλήθειες σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με τους αεροψεκασμούς;  […]
Ο Σνόουντεν λένε, πως δήλωσε επισήμως, «Δεν αποκαλύπτω το πρόγραμμα γιατί δεν υπάρχει καμία επίβλεψη από την επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχουν συζητήσεις με το κοινό, και πολύ λίγο τους νοιάζει για τις επιπτώσεις τις οποίες γνωρίζουν πολύ καλά λίγοι προνομιούχοι τους οποίους ενδιαφέρει να συνεχιστούν τα προγράμματα ψεκασμών για πολλές δεκαετίες ακόμα στα κρυφά.»
Ο Σνόουντεν επίσης δήλωσε πως το πρόγραμμα Μουάντ’Ντίμπ έχει σχεδιαστεί για να εκτελεστεί ‘βρέξει-χιονίσει’ – ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την εγρήγορση της ερημοποίησης της Αφρικής ή την εξάπλωση καρκινογόνων πάνω από κόσμο που μένει σε κατοικημένες περιοχές.  
Επιστήμονες προέβλεψαν πολλές απ΄ τις παρενέργειες που έχουμε σήμερα, σαν μεγάλα ρεύματα στον Αμαζόνιο και ανεμοθύελλες στην Ανατολική Ακτή. Ο Σνόουντεν μοιράστηκε αρχεία μέσα απο Το Χρονικό του Ίντερνετ (The Internet Chronicle), το οποίο δημοσίευσε φήμες για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του. 
Ονόματα επιστημόνων δεν δόθηκαν ώστε να μη γίνουν στόχος της κυβέρνησης ή ξένης αντικατασκοπίας. Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, αν σταματήσουν οι χημικοί αεροψεκασμοί, οι επιστήμονες που κρύβονται πίσω απ’ όλο αυτό το πρόγραμμα πιστεύουν πως ο καιρός θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
Ε; Τι έχετε να πείτε ότι ο Σνόουντεν είπε; Πρώτα είπε ότι ξέρει πως μας ψεκάζουν για να σώσουν τον πλανήτη από την υπερθέρμανση του και τώρα λέει ότι δεν θερμαίνεται, είναι η CIA που έστησε την προπαγάνδα, αλλά… λέξη για τους ψεκασμούς!
Ο Σνόουντεν, είναι μια χαρά στη Ρωσία, πίνει τις βότκες του και περνάει ζάχαρη! Ο ρόλος του είναι ακριβώς αυτός:«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ο Σνόουντεν είπε…». Και κάθε φορά, βάζουν κι ένα διαδικτυακό ιό σποράς παραπληροφόρησης, γνωρίζοντας το πόσο γρήγορα θα μοιραστεί η είδηση κι έτσι παραπληροφορούν τον κόσμο κάνοντας τέτοιες “αποκαλύψεις” που θα ρίξουν περισσότερο σκοτάδι παρά φως.
Όχι, δεν έχουμε υπερθέρμανση, ούτε κλιματική αλλαγή. Ναι το κλίμα ψεκάζεται και χειραγωγείται. Ναι, ο ΟΗΕ το γνωρίζει και τον βολεύει για την Ατζέντα του την 21, ναι είναι κοινά πλέον τα προγράμματα ΗΠΑ και Ρωσίας για να λιώσουν οι πάγοι στην Αρκτική και να βουτήξουν το πετρέλαιο και όχι, ο Σνόουντεν δεν έχει πει ποτέ μια αλήθεια για όλα αυτά ή για το HAARP!!!
Πολύ σύντομα θα κάνουμε αφιέρωμα πάνω στους ψεκασμούς και την χειραγώγηση του καιρού, σε συνέχειες γιατί το αρχείο είναι και μεγάλο και πραγματικά άκρως αποκαλυπτικό. Κι όταν ξαναδείτε τη φράση “ο Σνόουντεν είπε” πάρτε κι ένα μικρό καλάθι, γιατί μέχρι στιγμής μόνο τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες έχει πει!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα