Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Κρυστάλλους για να Πραγματοποιήσετε Υγεία & Ευτυχία



Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι είναι στην μόδα. Φαίνεται σαν όλοι - από Katy Perry μέχρι την Miranda Kerr - έχουν πρόσφατα αρχίσει να επιδεικνύουν τις high-vibe συλλογές τους. Απευθυνθήκαμε σε κάποιαν με χρόνια εμπειρίας με feel-good πέτρες να μας δώσει τις συμβουλές της για το πώς να εκμεταλλευτούμε κάποια από τη δύναμή τους.
Οι κρύσταλλοι συχνά αναφέρονται ως «πέτρινοι άνθρωποι» ή «φύλακες της σοφίας», επειδή περικλείουν χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια χρόνια της ιστορίας της Γης μέσα τους. Αρχαίοι πολιτισμοί έχουν εργαστεί με την ενέργεια της Γης από την αρχή της δημιουργίας, βρίσκοντας καθοδήγηση από αυτό που έζησαν κάτω από τα πόδια τους.
Σήμερα, οι κρύσταλλοι εγχύονται σε προϊόντα ομορφιάς, εμφανίζονται σε σπίτια και στούντιο γιόγκα, και δημιουργούν όμορφα κοσμήματα λόγω της θεραπευτικής ενέργειας τους. Από αφοσιωμένους γιόγκι μέχρι εκείνους που δεν έχουν ποτέ διαλογιστεί ούτε μια μέρα στη ζωή τους, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στους κρυστάλλους.

Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι οι κρύσταλλοι είναι μια υπόθεση που αφορά τους αφελείς, αλλά ακούστε με. Ως συν-ιδρυτής καταστήματος με θεραπευτικούς κρυστάλλους και κοσμήματα, μελετώ και χρησιμοποιώ κρυστάλλους για 28 χρόνια και αμέτρητοι πελάτες μου έχουν πει πώς οι κρύσταλλοι έχουν αλλάξει πλήρως την ενέργειά τους. Έτσι, πριν αποκλείσετε τους κρυστάλλους ως έναν τρόπο για να θεραπεύσετε το νου και το σώμα, να είστε ανοικτοί δοκιμάζοντας τους οι ίδιοι. 

Αν σας ενδιαφέρει να επιτρέψετε λίγο περισσότερη πνευματικότητα και θετική ενέργεια στη ζωή σας, εξετάσετε αυτόν τον οδηγό για αρχάριους σε θέματα σχετικά με τους κρυστάλλους:

Βήμα 1: Διαλέξτε το σωστό κρύσταλλο.

Μερικές φορές πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους για να βρεις τον Γοητευτικό Πρίγκιπα σου, και το ίδιο ισχύει και για τους κρυστάλλους. Μπορεί να έχετε το «Αυτό Είναι» αίσθημα την στιγμή που δείτε ένα συγκεκριμένο κρύσταλλο, ή μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να συνδεθείτε με ένα. Ακόμα και αν δύο κρύσταλλοι μπορεί να μοιάζουν στο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν την ίδια ενεργητική επίδραση σε σας.
Όπως και οι άνθρωποι, κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός και έχει μια διαφορετική ιστορία να πει. Ο Σελενίτης φέρνει πνευματική διαύγεια και διαλύει την αρνητική ενέργεια από το σώμα, ενώ η κιτρίνη είναι ιδανική για πραγματοποιεί τις προθέσεις. Η κάθε πέτρα έχει το δικό της σχέδιο δόνησης, γι αυτό δώστε χρόνο στο να χαζέψετε τα διάφορα είδη όταν βγείτε για να αγοράσετε κρυστάλλους, πριν να αποφασίσετε ποιοί είναι ιδανικοί για εσάς.

Πάντα λέμε στους πελάτες μας να επικεντρωθούν στο χρώμα του κρυστάλλου, το σχήμα και το μέγεθος πρωτίστως, παρά στις θεραπευτικές του ιδιότητες. 
Συνήθως, ο κρύσταλλος που έχει τραβήξει την προσοχή τους έχει ακριβώς την ενέργεια που χρειάζονται. Εάν είστε σε θέση να ψωνίζετε επί τόπου και όχι στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε κρατώντας τον κρύσταλλο στα χέρια σας για λίγα λεπτά, ώστε να νιώσετε πραγματικά την ενεργητική επίδραση του σε σας.

Βήμα 2: Φορτίστε την ενέργειά του.

Αφού έχετε διαλέξει τον κρύσταλλο σας, είναι σημαντικό να τον καθαρίσετε για να απομακρύνετε όλη την ενέργεια από τα πολλά χέρια που τον άγγιξαν πριν από εσάς. Μου αρέσει να βάζω τον καινούργιο κρύσταλλο κάτω από καθαρό νερό και στη συνέχεια να τον τοποθετώ έξω στον ήλιο ή το φεγγάρι για λίγες ώρες. Στη συνέχεια, θα κάψω λίγο φασκόμηλο ή λιβάνι σε ξυλάνθρακα και θα αφήσω τον κρύσταλλο να ποτιστεί με τον ιερό καπνό. Τέλος, για να αποκλείσω τυχόν παρατεταμένη ή στάσιμη ενέργεια στον κρύσταλλο, τον αφήνω μέσω σε ένα δωμάτιο όπου παίζει υψηλής δόνησης μουσική. Θεωρώ ότι αυτή η απλή διαδικασία τεσσάρων βημάτων του νερού, της ενέργειας του ήλιου ή της σελήνης, του ιερού καπνού, και της μουσικής καθαρίζει τους κρυστάλλους σε επίπεδο πολλαπλώς δονήσεων.

Βήμα 3: Ορίστε την πρόθεσή σας.

Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος – το να ορίσετε την πρόθεσή σας στην ίδια ευθεία με την ενέργεια του κρυστάλλου. Η δύναμη σε αυτή την απλή τελετουργία κατοικεί μέσα σας, όχι στον κρύσταλλο. Είναι σημαντικό να κρατάτε το κρύσταλλο στα χέρια σας ή να το αγγίζετε, αν πρόκειται για μια μεγαλύτερη πέτρα. Καθίστε ήρεμα και αναπνεύστε. Συνδεθείτε με την αναπνοή σας, την πίστη σας, τη Γη πάνω στην οποία ζείτε, και την πέτρα την οποίαν αγγίζετε. Για κάποιους αυτή είναι η στιγμή για προσευχή. Για άλλους είναι η στιγμή για να καθαρίσουν το νου και απλά να είναι. Δηλώστε αυτό που θέλετε να εκδηλωθεί στη ζωή σας. Μπορείτε να το πείτε σιωπηλά στον εαυτό σας, αλλά έχω διαπιστώσει ότι μιλώντας φωναχτά δημιουργεί μια πιο ισχυρή ενέργεια.
Η κρυστάλλινη ενέργεια της Γης είναι ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γίνετε πιο επικεντρωμένοι, γειωμένοι, και ισορροπημένοι. Όταν πραγματοποιείτε πράγματα από αυτή τη δόνηση, μαγικά πράγματα συμβαίνουν.

Βήμα 4: Εργαστείτε με τον κρύσταλλο καθημερινά.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους, οπότε χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας να σας πει τι είναι καλύτερο για σας. Μπορείτε να τους κρατάτε στα χέρια σας ενώ διαλογίζεστε, να τους τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας τη νύχτα για ξεκούραστα όνειρα, ή να τοποθετήσετε μια πέτρα σε κάθε ένα από τα τσάκρα σας ώστε αυτά να ευθυγραμμιστούν και να ισορροπήσουν. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος, γι’ αυτό να είστε δημιουργικοί, συνδεθείτε και ξεκινήστε.
Της Heather Askinosie


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα