Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΞΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΘΕΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ


Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας. 

βιβλίο Βήτα

Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος

Στίχος β5 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

[β5].- Βη δ’ιμεν εκ θαλαμοιο θεω εναλιγκιος αντην.

[Βγήκε λοιπόν από το δωμάτιο όμοιος με θεό]

Ερμηνεία του στίχου β5 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

ΕΞΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΘΕΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ
Θεω εναλιγκιος = όμοιος με θεό 

Ο «Τηλέμαχος» συμβολίζει στο στιχο β5 το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ.

Αποτελεί το ίδιο σκεπτικό με το ψηφιδωτό της Αμφιπολης.

Φέρτε στο μυαλό σας ,το ψηφιδωτό της ταφικής στοάς του μνημείου του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη και θα έχετε την ακριβή εικόνα που περιγράφεται στο στιχο β5 της Οδύσσειας.

Το ανθρώπινο γένος [άνδρας γυναίκα ] ,έχοντας νικήσει το ζώο μέσα του [κόκκινα γένια και μαλλιά - το χρώμα της θεωσης + ο χαρούμενος Ερμής οδηγεί τον καθημερινό εαυτό μας μαζί με το Μεσολόβιο στον αδη – μαύρο κηρύκειο με το [8] στην κορυφή], επάνω στο αστρικό σκάφος [άρμα], ταξιδεύει προς τον γαλαξία στο ραντεβού με τους Αργειους γείτονες μας [ο Ερμής φορά τα πτερωτά του «πέδιλα» άρα το «άρμα» ταξιδεύει στον ουρανό – το ίδιο και τα άλογα δεν πατούν σε έδαφος].

Ο χρόνος αποκάλυψης του ψηφιδωτού [2015] δεν είναι καθόλου τυχαίος .Τωρα-σήμερα έπρεπε να βρισκόμασταν στην θέση αυτή .

Σήμερα έπρεπε να ταξιδεύουμε για το ραντεβού μας με τους Αργειους στο Σείριο. Αντι αυτού εμείς αλληλο-αφανιζόμαστε καθημερινά.

Η χαμένη χιλιετία που λέγαμε και οι επιπτώσεις της σήμερα.

Τα επόμενα χρόνια προβλέπονται δραματικά αν δεν πράξουμε κάτι σήμερα, αν δεν κατανοήσουμε το μήνυμα του μνημειου και του Ομηρου.

Τα πράγματα δεν είναι απλά για τους Γήινους.


Ο Όμηρος καταγράφει και μας ενημερώνει για την ιδανική κατάσταση των πραγμάτων.

Θεωρεί πως όλα έγιναν έτσι όπως περιγράφονται από την αρχή της Οδύσσειας.

Θεωρεί ,πως εμείς οι Έλληνες ενημερωθήκαμε για την αποκωδικοποίηση του Ομηρικού μηνύματος και βρήκαμε τους δυο Ιπτάμενους Δίσκους. [Μυκήνες –Αμφίπολη]. 

Στην συνέχεια αφού αποκτήσαμε τις απαιτούμενες γνώσεις πλοήγησης τους, καλέσαμε παγκόσμια συγκέντρωση όλων των εθνών στο κτίριο του Ο.Η.Ε., για να τους ενημερώσουμε σχετικά με τις νέες προτεραιότητες του πλανήτη.



Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο άλφα θα θυμούνται, πως ο Όμηρος μας συμβουλεύει να παραβρεθούμε στον Ο.Η.Ε. ταξιδεύοντας στην Αμερική με ένα από τους Ι.Δ. που διαθέτουμε.

Πως γίνεται σήμερα όταν λέμε ήρθα με το αεροπλανοφόρο μου να σου ζητήσω κάτι …………..καπως έτσι το φαντάζομαι [ πολιτική των κανονιοφόρων ]

Με όσους αποδεχτούν την νέα κατάσταση των πραγμάτων θα συνεχίσουμε για το προγραμματισμένο ταξίδι του γενους μας στη θεωση και στο γαλαξία.

Βλέπετε για να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας με τους άλλους Αργειους θεούς στο Σείριο, θα πρέπει πρώτα να γίνουμε θεοί.

Όσοι αρνηθούν την νέα τάξη πραγμάτων, όπως αυτή ορίζεται από τα Ομηρικά κείμενα, θα καταστραφούν, οποίοι και αν είναι. 

Το θέμα της καταστροφής των Γήινων χωρών, η κέντρων εξουσίας, που θα αρνηθούν να συμμετάσχουν στην νέα πορεία του πλανήτη ,θα είναι μια απλή διαδικασία. 

Ο οπλισμός και γενικά τα πλεονεκτήματα ενός Ι.Δ. δεν συγκρίνονται με τίποτα Γήινο.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα, όλα αυτά που ταλαιπωρούν τους λαούς θα αποτελέσουν παρελθόν. Ένα άνεμος αισιοδοξίας και δημιουργικότητας θα διατρέξει τον πλανήτη από άκρο σε άκρο.

Στην συνέχεια η προσπάθεια για την εξεύρεση του μυστικού της αθανασίας θα είναι ομαδική και μοναδική προτεραιότητα , όπως και η εύρεση των άριστων αστροναυτών που θα αποτελέσουν τα πληρώματα των 
Ιπτάμενων Δίσκων

Θα προχωρήσουμε επίσης ομαδικά στην απόκτηση όλων των επιστημονικών πληροφοριών που περιέχουν τα 20000 γονίδια μας, καθώς και στην απόλυτη γνώση πλοήγησης των 
Ιπτάμενων Δίσκων.

Ένα άλλο θέμα για το οποίο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί η ομάδα των αστροναυτών που θα ταξιδέψει στο Σείριο είναι το διαπραγματευτικό σχέδιο για την ανταλλαγή των «κτημάτων» μας με αυτά που προσφέρουν οι γείτονες μας.

Η μοναδική διαδρομή για τους πλανήτες του γαλαξία είναι αυτή μέσω των Ο.Π. του συστήματος. Επίσης δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να γίνουμε μέλη της γαλαξιακής οικογένειας παρα μόνο αφού αποκτήσουμε την τεχνογνωσία δημιουργίας ζωής από τα δομικά συστατικά του σύμπαντος και ελέγξουμε πλήρως και σε όλες τις φάσεις του την δύναμη του ηλεκτρομαγνητισμού. 

Οι γνώσεις αυτές θα δημιουργήσουν μια νέα αθάνατη γενιά ανθρώπων , ικανή να επεμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον της και να το διαμορφώνει κατά το δοκούν.

Στο θέμα της κατασκευής του υπέρ –διαστημόπλοιου που θα μας ταξίδευε στο γαλαξία σταθήκαμε πολύ πιο τυχεροί. Σύμφωνα με τον Όμηρο οι δημιουργοί μας χάρισαν [3] τρία διαστημικά σκάφη ικανά να πραγματοποιήσουν το εν λογω ταξίδι.

Ο στίχος β5 μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, ο αναγραμματισμός των λέξεων του στίχου μας δίνει αυτή την δυνατότητα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε πληθώρα πληροφοριών για το πρώτο ταξίδι της Γήινης ανθρώπινης κοινότητας στο γαλαξία. 

Ερμηνείες

1].-Όμοιος με θεό εξέρχομαι από το διαστημόπλοιο και βρίσκομαι πρόσωπο με πρόσωπο με τους Αργειους γείτονες μου.

2].- Όμοιος με θεό εξέρχομαι από την κοιλιά – τον θάλαμο κυήσεως μου απέναντι στις προκλήσεις του παρόντος σύμπαντος [ ο νέος Γ.Κ. μας θα παρέχει αυτή την δυνατότητα στον αυριανό άνθρωπο].

3].-εγω όμοιος με θεό το διαστημικό χάος νικώ [ πλήρης κατανόησης του συστήματος Ο.Π. καθώς και της κατασκευής αστρικών σκαφών ικανών για πολυετή παραμονή στο διάστημα]

4].- εγώ όμοιος με θεό το διαστημικό χάος κινώ –διευθετώ –ορίζω [ πλήρης τεχνογνωσία επέμβασης στην πανίδα και την χλωρίδα του άμεσου περιβάλλοντος μου κατά το δοκούν-πλήρης δυνατότητα επέμβασης στο άμεσο αστρικό μου περιβάλλον]

5].-εγω ανασύρω από τον ταφικό θάλαμο των Μυκηνών το θεϊκό διαστημόπλοιο.

6].- βεβαία εγώ όμοιος με θεό ανεβαίνω προς τον αστερισμό Μέγας Κύων, εντος της διαστημικής ηλεκτρομαγνητικής δίνης του χωροχρονικου συνεχούς, για να συναντήσω τους Αργειους γείτονες μου.

Έχουμε μια καταπληκτική πληροφορία του Ομηρου για τους αστροφυσικούς μας. Τους ενημερώνει για την θέση της διαστημικής χοάνης του Ο.Π. στον διαστημικό χιτώνα που μας περιβάλλει.

Χωρίς να είμαι αστροφυσικός. Ο Όμηρος προσδιορίζει την είσοδο της ηλεκτρομαγνητικής δίνης Βόρεια και Δυτικά από την τροχιά της ΓΗΣ,σε σχεση πάντα με την τροχιά του πλανήτη Αρη . Έχουμε λοιπόν ακόμη μια πληροφορία που θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε ακριβώς τον Ουράνιο πόταμο της Στυγός.

Ας τα δούμε όμως ένα –ένα.

Η κατασκευή ενός 
Ιπτάμενου Δίσκου αποτελεί κατά τον Όμηρο τεράστιο εξελικτικό βήμα για κάθε ανθρώπινη κοινωνία στο παρόν σύμπαν.

Τον ίδιο αντίκτυπο έχει η απόκτηση ενός 
Ιπτάμενου Δίσκου για μια κοινωνία, όταν παραχωρηθεί σε αυτήν σαν δωρο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση μας.

Ο Όμηρος μας συνιστά ,μέσα από τον στιχο, να ανασύρουμε από το χώρο που βρίσκεται τον Ι.Δ. των Μυκηνών.

Αυτό το μεσο θα μας ταξιδέψει στο Σείριο, όταν θα είμαστε έτοιμοι.

Πότε όμως θα είμαστε έτοιμοι ;;; 

Όταν θα πληρούμε τον όρο θεοί.

Τι σημαίνει θεός στο γαλαξία όπως προκύπτει μέσα από το Ομηρικό κείμενο ;;;
Θεός σημαίνει αυτος που κατέχει πλήρως την τεχνολογία δρομολόγησης αθάνατης ανθρώπινης ζωής από το μηδέν.

Τι σημαίνει αυτό ;;; Σημαίνει ότι θα παίζουμε στα δάκτυλα των χεριών μας όλες τις πληροφορίες που περιέχονται στα 20000 γονίδια του μορίου. Θα απαλλαγούμε οριστικά και αμετάκλητα από το εμπόδιο του Μεσολόβιου και την διττή μας υπόσταση.

Σημαίνει πως η νέα αθάνατη γενιά που θα προκύψει θα προσλαμβάνει την ιερή γνώση της διπλής έλικας χωρίς κανένα εμπόδιο.

Η λυση [ ιδανικότερη σε κάθε περίπτωση] σε ότι προσδιορίζεται σαν πρόβλημα –πρόκληση θα είναι άμεσα προσβασιμη σε όλους.

Αυτος που κατέχει την τεχνολογία επέμβασης κατά το δοκούν στην πανίδα και την χλωρίδα του άμεσου περιβάλλοντος του.

Αυτος που κατέχει την τεχνολογία διαμόρφωσης του άμεσου αστρικού του περιβάλλοντος κατά το δοκούν.

Έτσι εγώ, όντας θεός, κατορθώνω να αλλάζω –βελτιώνω την φυσιολογία μου, καθώς και το διαστημικό μου περιβάλλον κατά το δοκούν ,ορίζοντας με αυτό τον τρόπο τα δεδομένα διαβίωσης μου.

Παράπλευρη πληροφόρηση ο γιος του Αλκίνοου, Αλιος, είναι θεός ,όπως θεός είναι και ο Αλιος των Λυκιων, στην μάχη του Τρωικού πολέμου.

Ο αναγραμματισμός του στίχου β5

1997[8]= Βη δ’ιμεν εκ θαλαμοιο θεω εναλιγκιος αντην .-[ Βη = του βαίνω = ξεκινώ-θέτω-πατώ-πηγαίνω-προχωρω-γίνομαι-ανεβαίνω /ιμεν = ρήμα ειμι = πηγαίνω –διευθύνομαι / εκ = εξ = προς τα έξω-έξω – την αρχή και καταγωγή / Θαλαμοιο = θάλαμος διακυβέρνησης του αστρικού σκάφους / αστρικό σκάφος –κατοικία –κύτταρο –κρανιακή κοιλότητα –ταφικός θάλαμος – θάλαμος κύησης / θεω = [θεω [1] = θεός / εναλιγκιος = όμοιος / αντην = επίρρημα = απέναντι –μπροστά –από μπροστά –κατά πρόσωπο - φανερά - απροκάλυπτα /Διπλή ερμηνεία - α].- εξέρχομαι του διαστημόπλοιου όμοιος με θεό απέναντι στους Αργειους θεούς β].-εξέρχομαι από την κοιλιά της μάνας μου όμοιος με θεό απέναντι στη ζωή- έχω κατακτήσει την αθανασία ].-β5

1997[8]=βη δ’ ιμεν εκ Θαλαμοιο Θεω Εναλιγκιος Αντην *.-[ θεω = θεω [2] = τρέχω / όμοιος με θεό εγώ ξεκινώ το ταξίδι μου προς το διάστημα τρέχοντας με το διαστημόπλοιο μου κατευθυνόμενος στη συνάντηση με τους Αργειους ].-β5

1997[8]=βη δ’ ιμεν εκ Θαλαμοιο εω θ’ Εναλιγκιος Αντην *.-[ εω = εω [1] = αφήνω –επιτρέπω / οι θεοί μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τους Ο.Π. του διαστήματος με το διαστημόπλοιο μου όμοιος με θεό ].-β5

1997[8]=βη δ’ ιμεν κε Θαλαμοιο Θεω Εναλιγκιος Αντην *.-[ Κε = εάν / εάν εγώ ξεκινήσω το ταξίδι μου με το διαστημόπλοιο μου όμοιος με θεό κατευθυνόμενος ].-β5

1997[8]= με δίνη εκ β’[η] Θαλαμοιο Θεω Εναλιγκιος Αντην *.-[ με = εγώ / δίνη = συστροφή = Α.Ε. = η διαστημική χοάνη = η χωροχρονικη πτυχή του διαστημικού χιτώνα = ο ουράνιος πόταμος / εγώ όμοιος με θεό προχωρω εντος της διαστημικής δίνης του χωροχρονικου συνεχούς με το διαστημόπλοιο μου προς το αστρικό σύστημα του Σείριου].-β5-Μ

1997[8]= κείμενη Β.Δ. Θαλαμοιο Θεω Εναλιγκιος Αντην *.-[ κείμενη = κείμαι = ευρίσκομαι –μένω –υπάρχω / Β.Δ. = Βόρειο Δυτικά / η διαστημική δίνη του χωροχρονικου συνεχούς [Ο.Π.] βρίσκεται Β.Δ. από τον πλανήτη μας σε σχεση πάντα με την τροχιά του Αρη / το διαστημόπλοιο ταξιδεύει προς την Β.Δ. πλευρά της τροχιάς του Αρη για να συναντήσει την διαστημική δίνη ].-β5-Μ

Σχόλιο . –Το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ , έχοντας βρει όλες τις λύσεις στα προβλήματα του, είναι παρών στο ραντεβού του με τους Αργειους θεούς, στο αστρικό σύστημα του Σείριου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα