Tο σημερινό άρθρο, ήθελα να γράψω εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ανέβαλλα, μέχρι σήμερα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την έκταση του, όπως και για την υποχρεωτική περιαυτολογία, καθώς δεν γίνεται αλλιώς. Τα περισσότερα στοιχεία και γεγονότα, εκτός από κάποιες αναδημοσιεύσεις από το διαδίκτυο, είναι εμπειρίες από πρώτο χέρι, καθαρά προσωπικές 

Πριν από αρκετό καιρό είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο που μιλούσε για τις συχνότητες, του πλανήτη και τις δικές μας, και πως οι συχνότητες της τεχνολογίας επιδρούν αρνητικά και στις δυο περιπτώσεις:

Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση

Όπως βλέπετε, αναφέρεται στις “καλές” συχνότητες Schumann, πηγή δημιουργίας και ζωής, του σύμπαντος, του πλανήτη και όλων των έμβιων όντων. Ο λόγος που είπα, δεν πάει άλλο πρέπει να μιλήσω και να πω όλα όσα ξέρω, είναι ένα νέο άρθρο που κυκλοφόρησε τελευταία στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε και στα ελληνικά. Το παραθέτω, τονίζω τα σημεία που πρέπει να προσέξετε και μετά εξηγώ.

Η συχνότητα της αντήχησης Schumann αυξάνεται

Το κύμα παλμών της Γης είναι σταθερό στα 7.8hz από τότε που ο φυσικός Γουίνφριντ Όττο τις προέβλεψε μαθηματικά το 1952 και οι Balser και Wagner τις μέτρησαν πειραματικά το 1963 (Οι πρώτες καταγεγραμμένες παρατηρήσεις των παγκόσμιων ηλεκτρομαγνητικών απηχήσεων έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα στο εργαστήριο του στο Κολοράντο Σπρινγκς το 1899.Η παρατήρηση οδήγησε σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της Γης, οι οποίες έθεσαν τις βάσεις για την ιδέα του για το ασύρματο δίκτυο).
Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και μετά. Μέχρι το 2013 βρισκόμασταν στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμενόταν να φθάσει τα 13Hz. Τον Ιούνιο του 2014 οι καταγραφείς στον Ρωσικό Σταθμό Παρατήρησης του Διαστήματος δείξανε μια ξαφνική αύξηση. Η αντήχηση Schumann είναι μέρες που φτάνει και τα 16 Hz. Στην αρχή νομίζανε ότι έχουν πρόβλημα οι καταγραφείς, αλλά αποδείχτηκε ότι οι καταγραφείς λειτουργούσαν κανονικά.

schumann-resonance-091414

Και όλοι αναρωτιούνται γιατί αυτή η ξαφνική αύξηση της αντήχησης;

Και αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα με της αντήχησης της Γης, τι γίνεται τώρα που αυξάνεται η συχνότητα; Μήπως γι΄ αυτό νιώθουμε τώρα ότι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα και οι αλλαγές στην ζωή μας είναι πιο ξαφνικές;
Ας δούμε όμως τι είναι οι συχνότητες αυτές.
Όλες οι συχνότητες αντήχησης της Γης είναι άμεσα συσχετιζόμενες με την κυματική λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Η συχνότητα των 7,83 Hz είναι ανάμεσα στην Άλφα και στην Θήτα κατάσταση. Ήρεμη και ονειρική, κάπως αδρανής, περιμένοντας κάτι να γίνει. Οι συχνότητες 8,5-16,5 Hz φεύγουν από την Θήτα κατάσταση. Τις βρίσκουμε στην Άλφα κατάσταση όταν είμαστε πιο ξύπνιοι αλλά γαλήνιοι. Οι σκέψεις μας είναι πιο καθαρές και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ζώντας το παρόν σε μια λιγότερο ονειρική κατάσταση.
Η μητέρα Γη αλλάζει την συχνότητα της δόνησής της και ίσως να την ακολουθούμε.

Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης (το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αντήχηση Schumann) αποδυναμώνεται αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 2000 χρόνια και πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν έχει δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση. Ένας σοφός Ινδός μου είπε κάποτε ότι τα μαγνητικό πεδίο της Γης τοποθετήθηκε από τους Αρχαίους Θεούς, με τρόπο που να εμποδίζει τις αρχέγονες μνήμες της ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό έγινε ώστε οι ψυχές να μπορούν να μάθουν από μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης, χωρίς να έχουν τις μνήμες του παρελθόντος. Είπε ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης απελευθερώνουν μνήμες και μπορούμε να δούμε αλήθειες που πριν δεν τις βλέπαμε. Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε. Αν αυτό είναι αλήθεια, γεννιούνται άπειρες ερωτήσεις.
Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η επιτάχυνση μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, να έχετε ζαλάδες και γενικά να μην νιώθετε πολύ καλά. Άλλοι, που έχουν ανεβάσει την προσωπική τους συχνότητα και είναι πιο συγχρονισμένοι με αυτή της Γης, ίσως να νιώθουν υπέροχα, πρωτόγνωρα ή περίεργα. Η προσαρμογή δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι μέρος της μοναδικής προσωπικής σας αφύπνισης.
Τώρα θα σας παραθέσω κι ένα άλλο άρθρο, ενός επιστήμονα, του Dr Ramesh Manocha, που μελετάει τον διαλογισμό και συγκεκριμένα όχι οποιαδήποτε τυχαία μέθοδο που αυτοαποκαλείται “διαλογισμός”, αλλά τη μέθοδο Sahaja Yoga η οποία αποδεδειγμένα βοηθάει να “μπει” κάποιος σε διαλογισμό, να προχωρήσει σε διάφορα στάδια αυτογνωσίας, χωρίς τις “σκέψεις”, “οραματισμούς” και “προβολές” που ευαγγελίζονται άλλες μέθοδοι, βαθιά νυχτωμένες από την πραγματική έννοια και ουσία.

Εγκεφαλικά κύματα

Για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που κάνει τον διαλογισμό που κάνει τόσο ξεχωριστό, προσφύγαμε σε κάποια εξελιγμένη τεχνολογία απεικόνισης του εγκεφάλου. Μια πιλοτική μελέτη προηγμένων Γιόγκι της μεθόδου Σαχάτζα Γιόγκα, χρησιμοποιώντας ένα QEEG (quantitative electro encephelo gram) απέδωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Αυτή η μέθοδος είναι σε θέση να παράγει δύο διαστάσεων χάρτες των ηλεκτρικών αλλαγών στον εγκέφαλο που εισέρχεται στην κατάσταση του διαλογισμού. Η μελέτη μας διεξήχθη σε μια μικρή ομάδα που διαλογίζονταν φορώντας έναν ειδικό σκούφο QEEG που έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει τα μικροσκοπικά ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από τον εγκέφαλο. Είχαν εντολή να καθίσουν ήσυχα για κάποιο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια να αρχίσουν το διαλογισμό και να δώσουν σήμα όταν πια είχαν στην κατάσταση διαλογισμού που ονομάζεται «συνείδηση χωρίς σκέψη».
wired1Τα ευρήματα ήταν συναρπαστικά! Και οι τρεις από τους διαλογιστές εμφάνισαν εκτεταμένες αλλαγές στην εγκεφαλική δραστηριότητα που έγινε πιο έντονη, καθώς διαλογίζονταν. Καθολική, έντονη δραστηριότητα “των κυμάτων άλφα” παρουσιάστηκε αρχικά. Η δραστηριότητα των κυμάτων άλφα σχετίζεται με την χαλάρωση και πιστεύεται ότι είναι ευεργετική κατάσταση. Στην πραγματικότητα, η δραστικότητα άλφα έχει παρατηρηθεί σε ένα αριθμό διαφορετικών μορφών διαλογισμού. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι όταν οι διαλογιζόμενοι σηματοδότησαν ότι είχαν στην κατάσταση της ψυχικής σιωπής, ή αλλιώς «συνείδηση χωρίς σκέψη» μια άλλη μορφή της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυμάτων αναδύθηκε η οποία εμπλέκεται με τα “κύματα θήτα” και επικεντρώθηκε ειδικά στο μέτωπο και την κορυφή του του εγκεφάλου στη μέση γραμμή. Ακριβώς τη στιγμή που η δραστηριότητα θήτα έγινε εμφανής, οι διαλογιζόμενοι ανέφεραν ότι βίωσαν μια κατάσταση πλήρους ψυχικής σιωπής και «ενότητας» με την παρούσα στιγμή, μια κατάσταση η οποία χαρακτηρίζει την Σαχάτζα Γιόγκα εμπειρία διαλογισμού.
Υπάρχουν πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά για αυτή την πιλοτική μελέτη που δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα. Πρώτον, ελάχιστες τεχνικές διαλογισμού έχουν δείξει αυτό το είδος της συνεπούς μεταβολής του φάσματος θήτα, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτή η τεχνική μπορεί να έχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στον εγκέφαλο. Ήμασταν σε θέση να βρει μια άλλη μελέτη, από αρκετές δεκάδες δημοσιεύθηκε στην επιστημονική βιβλιογραφία, που έδειξαν αλλαγές αυτής της φύσης μόνο. Αυτή η μελέτη είχε εκπονηθεί από μια ομάδα Ιαπώνων μοναχών του Ζεν.
Πρακτικοί της Σαχάτζα Γιόγκα συχνά ισχυρίζονται ότι αισθάνονται τα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα) να ανοίγουν στο κεφάλι καθώς εντείνεται η εμπειρία του διαλογισμού Ισχυρίζονται ότι είναι η εμπειρία, είναι η ουσία του αληθινού διαλογισμού και ότι πολύ λίγες άλλες τεχνικές διαλογισμού έχουν μπορέσει να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. […]
Δεύτερον, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι αλλαγές που παρατηρούνται στις εικόνες του εγκεφάλου συνέβησαν τη στιγμή που οι διαλογιζόμενοι ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν την κατάσταση διαλογισμού. Αυτό υποδηλώνει ότι η μέθοδος QEEG μπορεί να καταστήσει άμεσα δυνατή τη μελέτη της μυστικιστικής κατάστασης της συνείδησης! Το γεγονός ότι αυτές οι αλλαγές συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά και όχι ώρες, υποδηλώνει μια σχετικά εύκολη ή αυθόρμητη διαδικασία, όπως υποδηλώνει και το όνομα της τεχνικής – “Σαχάτζα” στα σανσκριτικά σημαίνει “αβίαστη”- “αυθόρμητη”.
Τρίτον, το επίκεντρο της δραστηριότητας θήτα στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και την κορυφή του κεφαλιού, τόσο στη μέση γραμμή, δείχνουν ότι οι δομές βαθιά μέσα στον εγκέφαλο, πιθανώς το μεταιχμιακό σύστημα, ενεργοποιούνται. Το μεταιχμιακό σύστημα είναι υπεύθυνο για πολλές πτυχές των υποκειμενικών εμπειριών μας, όπως το συναίσθημα και διάθεση, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο διαλογισμός, ο οποίος παραδοσιακά συνδέεται με την μακάρια κατάσταση, θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτό το μέρος του εγκεφάλου.
Τέλος, οι δύο τομείς δραστηριότητας θήτα συμπτωματικά αντιστοιχούν στα δύο κύρια τσάκρας στον εγκέφαλο, σύμφωνα με την γιόγκικη παράδοση. Το τσάκρα στο μέτωπο που ονομάζεται «agnya» ή «τρίτο μάτι» βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου, ενώ το τσάκρα στην κορυφή του κεφαλιού, ονομάζεται “sahasrara” ή “τσάκρα του στέμματος” και συνδέεται παραδοσιακά με το μεταιχμιακό σύστημα.

Κάποιο από τα δυο άρθρα ψεύδεται

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ένα από τα δυο άρθρα είναι ανακριβές. Το πρώτο λέει ότι οι συχνότητες της γης αλλάζουν και αλλάζουμε κι εμείς μαζί τους, γι’ αυτό νιώθουμε “περίεργα”, καλό είναι να προσαρμοστούμε με τις νέες συχνότητες, τώρα που το “πέπλο φεύγει και θα βλέπουμε καλύτερα”. Ενώ το δεύτερο άρθρο λέει ότι οι συχνότητες στις καταστάσεις των κυμάτων άλφα είναι ευεργετικές, είναι αυτές που μας προσφέρουν ψυχική ηρεμία, διαλογισμό, αυτογνωσία και υγεία. Και πως αλλιώς θα ήταν, όταν αυτές οι εδώ και καιρό καταμετρημένες συχνότητες είναι αυτές που δημιούργησαν και έθρεψαν ως καλή και στοργική μάνα τη γη και το σύμπαν επί εκατομμύρια χρόνια;
Αλλά μήπως αυτού του είδους τα άρθρα (δεν είναι το μόνο) έχουν σκοπό να πουν μια αλήθεια για να καλύψουν το έγκλημα που συντελείται; Μιλάνε για τις συχνότητες Schumann, λένε ότι έχουν αυξηθεί δραματικά, αλλά δεν κάνουν καμία αναφορά στο πως και το γιατί, ούτε στις αρνητικές επιπτώσεις. Καμία αναφορά για τα “παιγνίδια” μυστικού πολέμου όπως το HAARP, τους άπειρους δορυφόρους που έχουν αγκαλιάσει ασφυκτικά τον πλανήτη Γη, τα ανίερα πειράματα των διαφόρων Cern και γενικά όλην αυτή την τεχνολογία που επιδρά πάνω μας και πάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη, στην πλειοψηφία για να μας ελέγξει, να μας μεταλλάξει, να μας διαμορφώσει ένα ξένο περιβάλλον από αυτό που τόσα χρόνια γνωρίζαμε.
Εσείς ποιο άρθρο θα επιλέγατε να πιστέψετε και με τι κριτήριο; Το πρώτο ή το δεύτερο; Προσωπικά, θα διάλεγα το δεύτερο γιατί… έχει καλύτερες δονήσεις! Κάπως έτσι λειτουργεί ο “αφυπνισμένος” άνθρωπος, όχι βάσει λογικής ή συναισθήματος, αλλά βάσει δονήσεων, γιατί εκεί που υπάρχει η αλήθεια είναι πάντα καλύτερες. Κι εδώ εύλογα, θα με ρωτήσετε… μα πως; Τι δονήσεις; Πως τις καταλαβαίνεις;

Shri Mataji Nirmala Devi

H Μητέρα που αφύπνισε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και δολοφονήθηκε γι’ αυτό…

H Shri Mataji Nirmala Devi γεννήθηκε, σαν σήμερα, στις 21 Μαρτίου του 1923 στην Chindwara της lνδίας σε μια χριστιανική οικογένεια. Κοιμήθηκε πρόσφατα, το Φεβρουάριο του 2011 στην Ιταλία.
Ως παιδί, η Shri Mataji (Σρι Μάτατζι) έζησε στο άσραμ του Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος έχοντας αναγνωρίσει την πνευματικότητα και τη σοφία της, της είχε αναθέσει να γράφει τις προσευχές για τον πρωινό διαλογισμό. Την αγαπούσε και την συμβουλεύονταν παρά τη νεαρή της ηλικία.
Όπως και όλη της η οικογένεια, έλαβε ενεργά μέρος στον αγώνα για την απελευθέρωση της Ινδίας και υπήρξε μια από τις αρχηγούς του φοιτητικού κινήματος. Κατά την απελευθέρωση ο πατέρας της ήταν το πρώτο χριστιανικό μέλος που εκλέχθηκε από το Κογκρέσο της Ινδικής Ένωσης.
Η Shri Mataji φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λαχώρη. Αργότερα, παντρεύτηκε τον sir Shrivastava, ο οποίος κατείχε για 16 χρόνια τη θέση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τα ναυτιλιακά θέματα. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες.
Τον Μάιο του 1970, η Shri Mataji, άνοιξε το τελευταίο κέντρο (τσάκρα) -το”sahasrara” ή “τσάκρα του στέμματος”- στην κορυφή της κεφαλής, ώστε να μπορεί να γίνεται μαζική αυτοπραγμάτωση από τους αναζητητές του πνεύματος. Το προηγούμενο τσάκρα -«agnya» ή «τρίτο μάτι»- είχε ήδη ενεργοποιηθεί από την παρουσία και διδασκαλία του Ιησού Χριστού.
Η ίδια ταξίδεψε ακούραστα σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει και να διδάξει τη μέθοδο της, τη Sahaja Yoga, με σκοπό τη μαζική και αυθόρμητη αφύπνιση ατόμων και όχι την μεμονωμένη, διαπροσωπική διδασκαλία διαλογισμού όπως γινόταν τα πολύ παλιά χρόνια – ένας γκουρού με έναν μαθητή. 
Υπήρξε εύπορη, τόσο από την πατρική της οικογένεια όσο κι από τον γάμο της μετά, κι όταν οι δυο κόρες της ενηλικιώθηκαν αφοσιώθηκε στο έργο της χωρίς καμία χρέωση ή ανταμοιβή.

Τι ακριβώς είναι η Sahaja Yoga

H Shri Mataji, συνδύασε τις ιατρικές της γνώσεις με τις χαρισματικές της δυνάμεις και ανέπτυξε μια απλή μέθοδο αφύπνισης της Κουνταλίνης, δηλαδή του Αγίου Πνεύματος που ενυπάρχει σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους σε κατάσταση “αναμονής”, στο ιερό οστό.

Την ενεργοποίηση και αφύπνιση της μπορεί μετά να νιώσει κανείς στο λεπτό νευρικό σύστημα του και ειδικά πάνω στις παλάμες των χεριών του, σαν ένα δροσερό αεράκι (cool breeze), το οποίο η ίδια ονόμαζε «δονήσεις» (vibrations). Μπορείτε να το πείτε και συχνότητες, τώρα, αφού όλοι μιλάνε για αυτές.
Μετά τα πράγματα έπαιρναν τον δρόμο τους. Με βάσει αυτό το “αεράκι”, τις «δονήσεις», κανείς μπορεί να καθαρίσει τα τσάκρα του, να εξισορροπήσει τα κανάλια του, να θεραπεύσει τον εαυτό του σε περίπτωση μικροασθενειών/κακουχιών (για πιο σοβαρές περιπτώσεις υπάρχει ολόκληρη μέθοδος καθαρισμού), το ίδιο να κάνει και σε άλλους, ακόμα και από απόσταση.
Μερικά πράγματα που ακόμα μπορείς να κάνεις με τις «καλές δονήσεις»:
  • Να δεις αν κάποιος σου λέει ψέματα ή αλήθεια
  • Να καλυτερεύσεις την ποιότητα ενός φαγητού
  • Να ηρεμήσεις έναν εξαγριωμένο άνθρωπο
  • Να έχει πιο καλή εξέλιξη μια υπόθεση (πιο ευοίωνη)
  • Να τσεκάρεις την ποιότητα ενός προϊόντος – ο γιόγκι δεν ψωνίζει βάσει διαφήμισης ή τιμής, αλλά βάσει δονήσεων
  • Να έχεις ένα ασφαλές και καλό ταξίδι/διαδρομή
  • Να μεγαλώσεις τα φυτά σου καλύτερα (έχω “ποτίσει” τις γλάστρες μου επί ένα μήνα που έλειπα στην Ινδία και αυτές ήταν κλεισμένες μέσα στο διαμέρισμα χωρίς φως, αέρα, νερό. Γύρισα και βρήκα κυριολεκτικά μια ζούγκλα!)
  • Να τις ρωτήσεις όταν χρειάζεσαι να πάρεις μια σοβαρή απόφαση. Δεν λένε ποτέ ψέματα, δεν πέφτουν ποτέ έξω, απλά μετά την ερώτηση, καλό είναι να κάνεις ό,τι σου πουν και όχι του κεφαλιού σου. Εκεί… ίσως βρεις λίγο κανένα μπελά!
Και πολλά πολλά ακόμα, ευλογίες για μια καλύτερη ζωή σε όσους αναζητητές της Αλήθειας που επιθυμούσαν την Αυτοπραγμάτωση και Αυτογνωσία διάλεγαν αυτό το μονοπάτι.
Τι ΔΕΝ θα μπορούσες να κάνεις με αυτές τις δονήσεις; Κακό σε κάποιον άλλον. Να μαντέψεις τον αριθμό του ΛΟΤΤΟ. Να αλλάξεις τα δεδομένα ή αυτό που ο Θεός ή το Σύμπαν επέλεγε για δικούς του σοφούς λόγους ως πιο ορθό. Θα μπορούσες όμως κάτι που παίρνει μια αρνητική προς το Θείο έκβαση να πάει καλύτερα, βάζοντας την αφυπνισμένη προσοχή σου και δίνοντας «δονήσεις.
Πείτε μου τώρα… Ποιος από την κυρίαρχη τάξη, ποιος από αυτούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των πάντων, την καταδυνάστευση των λαών θα επέτρεπε να δημιουργηθεί μαι τέτοια φωτισμένη κοινωνία; Μια κοινωνία όπου δεν θα χωρούσε ψεύτης, κλέφτης και απατεώνας; Βιαστής ή εγκληματίας;
Και όπου η οργάνωση της άνοιγε ομάδα, σε όποια χώρα ή πόλη, οι «δονήσεις» μετά άλλαζαν προς το καλύτερο. Κάποια στιγμή, οι δονήσεις όλου του πλανήτη άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο κι αυτό φαινόταν. Σε μας που κάναμε διαλογισμό, ήταν εύκολος. Υπήρχε προστασία, άμεση κι ένιωθες κακό πως δεν θα σε βρει. Ένιωθες υγιής, ψυχικά και σωματικά, με δυνάμεις πέραν κάθε φαντασίας και ο μόνος εχθρός σου, ήταν… το «εγώ»! Να μην καβαλήσεις το καλάμι και τρέχεις με χίλια.
H Μητέρα ήρθε στην Ελλάδα τον Μάιο του 1989, οπότε και την γνώρισα. Η ζωή μου άλλαξε 180 μοίρες. Ήταν αυτό που έψαχνα και αναζητούσα από παιδί. Την εποχή εκείνη ήμουν ανορεκτική, καταθλιπτική και με ό,τι ψυχοσωματική αρρώστια τελειώνει σε -ίτιδα. Χωρίς κανένα “γήινο” πρόβλημα -οικονομικό κλπ- είχα φτάσει στο τέλμα της υπαρξιακής αναζήτησης χωρίς απαντήσεις και αυτό μου είχε δημιουργήσει κατάθλιψη σε προχωρημένο στάδιο. Μέσα σε ελάχιστες μέρες επήλθε η μεταμόρφωση. Και όσο μεταμορφωνόμουν, τόσο ανέβαινα και σε επίπεδα διαλογισμού και.. απολάμβανα! Δούλεψα σκληρά για τη μετάδοση της μεθόδου της γιατί, όποιος έχει τόσο γλυκό στο χέρι, θέλει απλά να το μοιραστεί. Μετά από λίγες μέρες, ένας γιόγκι από τους παλιούς με πλησίασε δειλά δειλά και μου είπε… Ξέρεις, εμείς πιστεύουμε ότι η Shri Mataji, είναι η ενσάρκωση του Αγίου Πνεύματος. Το είπε και περίμενε πως θα αντιδράσω. Το ξέρω, του απάντησα. Είναι. Ρώτησα τις δονήσεις και μου το είπαν. Και οι δονήσεις, ω ναι, δεν κάνουν ποτέ λάθος! Κοντεύουν τρεις δεκαετίες τώρα που ζω παρέα με αυτές, και δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος!
Την αγαπούσα και ήθελα με κάθε ευκαιρία να είμαι κοντά της, κοντά στην γκουρού που μεταμορφωνόταν σε απλή Μάνα εκτός διδασκαλίας, με την οποία περνούσες οικογενειακές στιγμές – θα μας μαγείρευε, θα μας τραγουδούσε, θα βλέπαμε παρέα τηλεόραση – καμία σχέση με τους απόμακρους ψευτογκουρού, τους περιτριγυρισμένους από μπράβους.
Μιλούσε για τα πάντα. Η διδασκαλία απλή και δυστυχώς όχι καταγεγραμμένη, υπάρχουν απλά πολλά βίντεο με δημόσιες ομιλίες της. Όμως, όποιος τύχαινε να βρίσκεται στην παρουσία Της και άκουγε κάτι νέο που είχε πει σε στενό περιβάλλον, φρόντιζε να το διαδώσει.
Επιγραμματικά και… αυθόρμητα, όπως μου έρχονται στο νου θα μπορούσα να πω μερικά:
  • Δεν τα είχε με καμία πίστη ή θρησκεία. Δεν μιλούσε ποτέ αντίθετα, ίσα ίσα πίστευε ότι όλες έπαιξαν το ρόλο τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δημιουργήθηκαν από τους διδασκάλους τους ή προφήτες, για να αφυπνίσουν ένα μέρος του Θείου μέσα μας -όπως ο Χριστός, που αφύπνισε ανοίγοντας το 6ο τσάκρα την Αγάπη και Συγχώρεση.
  • Όμως… για τις εκκλησίες δεν είχε τα καλύτερα λόγια, ειδικά για την Καθολική! Για την κόλαση του Βατικανού ακούγαμε πολλά, για τους Ορθόδοξους ήταν πιο επιεικής – τους θεωρούσε περισσότερο οπορτουνιστές που έχουν κόψει τη διδασκαλία στα μέτρα τους. Στα άδυτα του Βατικανού, μας έλεγε έχουν μαζευτεί πολλά ιερά βιβλία που δεν έχει δει μάτι ανθρώπου (γι’ αυτό και πιστεύω η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας δεν κάηκε ποτέ). Ένα από αυτά, αναφέρει και τον ερχομό Της.
  • Μας έλεγε να είμαστε κοινωνικοί άνθρωποι, άριστοι στη δουλειά και τις σπουδές μας και όχι απομονωμένοι να απολαμβάνουμε τις ευλογίες μας. Έτσι θα άλλαζαν οι κοινωνίες.
  • Ως εκ τούτου, συμβούλευε να είμαστε ΚΑΙ πολιτικά ενεργοί και όχι αδιάφοροι για τα δρώμενα. Η ίδια, όχι μόνο δεν έπαιρνε καμία πολιτική “πλευρά” -δεξιά ή αριστερά- αλλά το 1989, στην Κωνσταντινούπολη την άκουσα να λέει την κορυφαία φράση που τότε δεν κατάλαβα, αλλά καταλαβαίνω τώρα:
Srhi Mataji 1989

Το νευρικό σύστημα και το “παιγνίδι” – Η δολοφονία Της

Μου πήρε πάνω από δυο δεκαετίες να καταλάβω τι εννοούσε. Από το 2005 και μετά έβλεπα κάποιες δυσκολίες στο διαλογισμό. Ήμουν εκτός οργάνωσης ύστερα από δική της απόφαση, που ποτέ δεν κατάλαβα, αλλά είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της. Κατάλαβα όμως μετά.
Άρχισα να βλέπω ο διαλογισμός να δυσκολεύει και οι «δονήσεις» να αλλάζουν. Να “σκληραίνουν”, όπως λέμε καμιά φορά. Αυτό γινόταν αργά και σταδιακά, κάτι που με έκανε να σκέφτομαι μήπως κάτι δεν κάνω καλά.
Ώσπου στις 29 Ιανουαρίου του 2011 πήρα την απάντηση: Μια τεράστια ουρά από έναν χημικό αεροψεκασμό στον ξάστερο ουρανό πάνω από το σπίτι μου, με έβαλε στο κίνημα Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών. Κείνο το βράδυ αναφώνησα: Παναγιά μου, τι είναι τούτο; Και οι απαντήσεις έπεσαν βροχή στο κεφάλι μου που κόντευε να εκραγεί. Σε χρόνο ρεκόρ είχα μάθει τα πάντα για τους ψεκασμούς, το HAARP, τον Τέσλα και πως όλα αυτά αλλάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και επεμβαίνουν σε πλανήτη και ανθρώπους. Αυτό ήταν. Μια νέα αλλαγή της ζωής μου, πάλι 180 μοίρες. Τίποτα πια δεν ήταν το ίδιο, τίποτα πια δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο, μου στερούσαν το πιο ιερό Δικαίωμα, όχι μόνο μιας υγιούς ζωής, αλλά την Πνευματική μου ολοκλήρωση. 
Για μένα, ΑΥΤΌ έγινε πλέον προτεραιότητα. Να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον Εαυτόν όλων μας. Να υπερασπιστώ το έργο Της. Την αλλαγή των «δονήσεων» προς το καλύτερο, την πνευματική αφύπνιση των ανθρώπων, το χτίσιμο μιας νέας κοινωνίας, τον επί Γης Παράδεισο.
Ένα μήνα μετά την “αφύπνιση” μου σχετικά με τους ψεκασμούς, ήρθε και το συγκλονιστικό μέηλ: Η Μητέρα κοιμήθηκε. Το πρώτο πράμα που αναφώνησα δυνατά, ήταν “Την σκότωσαν!” Δεν ξέρω από που μου ήρθε αυτή η γνώση, από το συλλογικό συνειδητό που γνωρίζει τα πάντα, μάλλον. Ήταν ήδη μεγάλη σε ηλικία και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο θάνατος της ήταν φυσικός, όμως τα 87 χρόνια για μια τέτοια προσωπικότητα με τέτοιες δυνάμεις και χαρίσματα δεν είναι τίποτα. Μια μορφή που μπορούσε να αφυπνίζει δεκάδες χιλιάδες άτομα ταυτόχρονα σε ομιλία της στη Ρωσία, θα έπρεπε να περάσει τα 100!
Δυο χρόνια μετά, επιβεβαιώθηκα. Κάνοντας ανασκαφή στο διαδίκτυο και ρωτώντας άτομα από την οργάνωση (η οποία πλέον έχει περάσει σε περίεργα χέρια, γι’ αυτό και δεν τη συστήνω σε κανέναν) η Μητέρα δολοφονήθηκε μεθοδικά παρέχοντας της ακατάλληλα φάρμακα και με βίαιη προσαγωγή στο νοσοκομείο, επειδή… διαλογιζόταν! Υπάρχει μάλιστα και ιδιόχειρη επιστολή της που το καταγγέλλει. Χτες μόλις βρήκα και ένα petition από κάποιους γιόγκις που ζητούσαν δικαιοσύνη. Φυσικά… δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής!
Δολοφονήθηκε αργά αργά με φάρμακα από τον σύζυγό της, άνθρωπο του ΟΗΕ. Άνθρωποι του ΟΗΕ είχαν ήδη πέσει κατά πάνω στην οργάνωση και την παρακολουθούσαν και με άτομα εκ των έσω. Ο Ομπάμα της έστελνε τελευταία ευχητήρια κάρτα στα γενέθλια της, τι καλό να περιμένεις από τέτοια προσοχή; Τόνιζαν την “σημασία” του έργου της και την “προσφορά” της στις κοινωνίες. Ενόχλησε η προσφορά, ανησύχησε η σημασία.

Eκτοτε οι δονήσεις είναι ένα πεδίο μάχης κανονικό. Ένας αθέατος πόλεμος που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει, πλην όμως πολλοί καταλαβαίνουν στο νευρικό τους σύστημα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ποιος θα κερδίσει τη μάχη. Γενικά δεν θέλω να σκέφτομαι και να αποφασίζω για την έκβαση του πολέμου. Δεν είναι δική μου δουλειά, Άλλος αποφασίζει. Όμως ΕΊΝΑΙ δική μου δουλειά να πολεμάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και να μην φοβάμαι να πω τα όσα ξέρω.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες, μέρες για τη ζωή μου με τη Μητέρα, για την ίδια και τις εμπειρίες σε όλα εκείνα τα ευλογημένα χρόνια. Μπορεί και να κάνω ξεχωριστά άρθρα ή κάποιο άλλο αφιέρωμα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τσεκάρει του λόγου μου το αληθές από πρώτο χέρι. Οι «δονήσεις» είναι για όλους, αλλά κύρια για τους αναζητητές της Αλήθειας. Ήδη έχω δημοσιεύσει τα τρία πρώτα βασικά μαθήματα διαλογισμού, κι αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να προχωρήσω και σε επόμενα, σε κλειστό κύκλο, με διάφορες πρακτικές καθαρισμού κλπ Όσοι επιθυμείτε στείλτε μου μέηλ ΕΔΩ, αφού πρώτα έχετε ολοκληρώσει τα πρώτα μαθήματα με επιτυχία.
Κατανοώ ότι ίσως πολλοί από τους τακτικούς ή μη φίλους αναγνώστες μπορεί να ξαφνιαστούν με το σημερινό άρθρο -κατάθεση ψυχής, άλλοι ίσως καταλάβουν, άλλοι πάλι όχι, αλλά σε όλους έχω να επαναλάβω τη φράση που έλεγε πάντα η Shri Mataji ξεκινώντας ένα δημόσιο πρόγραμμα:

«Υποκλίνομαι στους αναζητητές της Αλήθειας»

shri-mataji-rgb-800
Jai Shri Mataji! Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου, Χρόνια Αιώνια!

photo gallery

σημείωση: Η κεντρική φωτογραφία πάνω δείχνει την Shri Mataji να δίνει αυτοπραγμάτωση σε κάποια άτομα. Η κάμερα έχει πιάσει τις δονήσεις, κάτι που συνέβαινε αρκετές φορές, η κάμερα να καταγράφει αυτό που δεν βλέπαμε εμείς δια γυμνού οφθαλμού.


Γιάννα Μυράτ
συντάκτρια της AllNewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ