Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Το “θέατρο” της ημέρας σε τρεις πράξεις!



A!πολύ παραγωγική η μέρα από καλλιτεχνικής άποψης! Δεν νομίζω να έμεινε κανείς παραπονεμένος!

Πράξη Πρώτη:

Η μέρα ξεκίνησε με ένα απίστευτο σόου, ανεπανάληπτο, με Αιγύπτιο μεσήλικα τύπο να κάνει αεροπειρατεία. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι που τον “συνέλαβαν” τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα. Δεν θα μπω στις βαρετές λεπτομέρειες -χαρά των ιστολογίων για περισσότερη επισκεψιμότητα- τις είδατε, ακούσατε, τις διαβάσατε σε όλα τα ΜΜΕ, υποθέτω. Ο τύπος πρώτα ήταν καθηγητής, μετά αποδείχθηκε απόστρατος του Αιγυπτιακού στρατού, ξεκίνησε με love story και καλά γράμμα στην πρώην και τελείωσε με αίτημα δικαίωσης των γυναικών της Αιγύπτου – σας παρακαλώ, δεν έμεινε τίποτα απέξω, μόνο καμιά συνταγή Αιγυπτιακής κουζίνας δεν είδαμε!
Κλείνει η αυλαία με το εξής συμπέρασμα εκ στόματος όλων των ΜΜΕ: Τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια δεν επαρκούν – θέμα προς περισσότερη έρευνα και αποφάσεις. Μάλιστα. Τέλος πρώτης πράξης, τώρα βγάλτε κι εσείς το δικό σας συμπέρασμα.

Πράξη Δεύτερη:

Ερντογάν.
Σαν να μην έφτανε το καυστικό τραγούδι που κυκλοφόρησε στη Γερμανία σε βάρος του σουλτάνου, στη χώρα που μέχρι τώρα του χάριζε απλόχερα τα πάντα και υποχωρούσε σε όλες τις απαιτήσεις του, οι ΗΠΑ ξαφνικά αρχίζουν να αλλάζουν στάση απέναντι του και απέναντι στην Τουρκία. Με δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν με διαφορά μερικών λεπτών η μία από την άλλη, το αμερικανικό Πεντάγωνο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διατάσσει τις οικογένειες των υπηρετούντων στην Τουρκία στρατιωτικών και διπλωματών, να εγκαταλείψουν την χώρα για λόγους ασφαλείας. Επί πλέον, ο Ερντογάν που θα επισκεφτεί τη χώρα, δεν θα συναντηθεί με Ομπάμα, ως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αλλά με τον πιο κάτω, τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι σιωνιστής παρότι δεν είναι εβραίος. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αλλά αν ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενο, πρόσφατο δημοσίευμα μας, θα δείτε το σχόλιο μας:
Αλλά δεν θα περάσει πολύς καιρός που η Δύση θα έχει χρησιμοποιήσει όσο της χρειάζεται τον Ενρτογάν και ξαφνικά θα “θυμηθούν” πόσο ακραίος και ισλαμιστής και δικτάτορας είναι και θα αρχίσει νέος κύκλος αστάθειας και επεισοδίων. Αν δεν “τα βρει” μάλιστα σύντομα με το Ισραήλ, τα ψωμιά του είναι μετρημένα.
Τέλος δεύτερης πράξης, τα συμπεράσματα δικά σας.

Πράξη Τρίτη:

Η αποψινή συζήτηση στη Βουλή που συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Ο Τσίπρας αποφάσισε να τα βάλει με τη διαπλοκή, τη διαφθορά και τη δικαιοσύνη – τα 3Δ. Κάτι μου θυμίζει αυτό… α, ναι! Την εταιρία που ψεκάζει με ιωδιούχο άργυρο τα σύννεφα για λογαριασμό του ΕΛΓΑ! Ε, ναι! Πετάμε στα σύννεφα!
Πως να περάσεις κι άλλα μέτρα ακόμα 5,5 δισ.; Νέες περικοπές συντάξεων, νέα φορολογία, κόκκινα δάνεια κλπ; Χρυσώνοντας το χάπι για να πάει κάτω. Και πως το χρυσώνεις; Λέγοντας και τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες που δεν θα πράξεις ποτέ! Γιατί όποιος θέλει να ζυμώσει, δεν κοσκινά μήνες, απλά φτιάχνει ψωμί και άντε να τελειώνουμε με το θέμα αυτό.
Αλλά ποια διαπλοκή θα πατάξει και για ποια δικαιοσύνη μιλάει όταν ακόμα και οι δικοί του υπουργοί βγαίνουν λάδι για τις επιχειρήσεις τους; Μέχρι στιγμής η ελίτ χτυπάει ντέφι και ο ΣΎΡΙΖΑ χορεύει στον ίδιο ρυθμό που χόρευαν και οι προηγούμενοι – τα βήματα γνωστά πλέον!
Κι έχεις και την αντιπολίτευση να λέει το κοντό και το μακρύ της. Εκλογές λέει ο Κούλης, οικουμενική με παρούσα Βουλή λέει η Γεννηματά, σταμάτησα να ακούω στον Κουτσούμπα γιατί παρά λίγο να με πάρει ο ύπνος.
Κλείνει η αυλαία για σήμερα. Το έργο ήταν βαρετό και η σκηνοθεσία άθλια. Οι ηθοποιοί τρτοκλασάτοι. Σε νορμάλ κατάσταση, θα λέγαμε όλοι «Τα λεφτά μας πίσω ρε!» για μια τέτοια ντόπια και ξένη άθλια παράσταση. Αλλά η κατάσταση δεν είναι νορμάλ και θα κληθούμε να πληρώσουμε και την παραγωγή πολύ ακριβά…
Αίσχος!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα