Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το Σπαθί του Αχιλλέα


 Ο Οδυσσέας στα παιγνίδια του Αχιλλέα

Η εξουσία  από αρχαιοτάτων χρόνων , όπως μας διδάσκουν οι αφηρημένοι πυρήνες της μυθολογικής σιωπηλής γνώσης, καταστρέφει τα παιδιά της και ειδικά , τα αρσενικά, για να μη της πάρουν, τα κλειδιά.

Κυρίως την αρσενική αρχή, γιατί  η θηλυκή είναι ακατάστρεπτη.
Πως;

Τα καταπίνει σαν τον Ουρανό, τα καταβροχθίζει σαν τον Κρόνο, τα τεμαχίζει σαν τον Τάνταλο, τα εξορίζει σαν τον Λάϊο, εκτός του Αγαμέμνονος, που θυσιάζει τη κόρη και όχι τον γιο για άλλο λόγο.Οι  δε μνηστήρες, τον γιο του Οδυσσέα σε  ενέδρα να σκοτώσουν, καρτερούν με δόλιο σκοπό.

Η Γαία και η Ρέα  βοηθούν τα αρσενικά παιδιά να σωθούν και ο Ζευς,  sapiens Θεός, σοφός καταπίνει τη γνώση Μήτιδα και γεννά την ετοιμοπόλεμη Αθηνά που τους άνδρες  με γενναία καρδιά,  προστατεύει και αγαπά.

Η Θέτις για να  κρύψει τον Αχιλλέα, γυναικεία ρούχα, του φορά και ο Ηρακλής, με την ηλακάτη γνέθει της μοίρας του, το υφαντό σε αραχνοΰφαντο  πλεκτό.
 Στην Ομφάλη, μετά, που ο ομφαλός της γης, του αρνήθηκε τον χρησμό.
Γιατί η εξουσία φοβάται τόσο πολύ την αρσενική αρχή και τους άνδρες καταστρέφει και θηλυκοποιεί;

Γιατί μία ανατροπή μόνο  από ένα πραγματικό άνδρα μπορεί να γενεί, που έχει καρδιά και με τη βοήθεια μιας αληθινής  γυναίκας, που  να έχει μυαλό.


Ο άνδρας μπορεί να διδαχθεί την πλάγια σκέψη,  μόνο από ένα θηλυκό μυαλό, χωρίς ο ανδρισμός  να καταστραφεί και ο όρθιος ο νους  του, να  σταθεί .

Η  εξουσία  έχει διάφορες μορφές, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες.

Οι κύριες είναι η θρησκευτική και η κομματική σε συνεργασία μεταξύ τους, αγαστή.

Η έλλειψη αρσενικών ασχολιών, φυσικής άσκησης και το περίσσευμα ενέργειας που δεν εκτονώνεται μέσα από  καθιστικές εργασίες γραφείου οδηγούν ένα άνδρα  σε εκρήξεις βίας ακόμη και στο οικογενειακό του περιβάλλον. 
Η έλλειψη σωστής πνευματικής καλλιέργειας του νου και η αμορφωσιά οδηγούν ένα άνδρα σε ζωώδη κατάσταση  που  πνίγεται και εκδηλώνεται  με βάρβαρα χαρακτηριστικά.

Η έλλειψη  γνώσης και σοφίας σε μια γυναίκα  σημειώνεται με ξεσπάσματα υστερίας.

Έτσι ο άνδρας γίνεται βίαιος και η γυναίκα υστερική μέσα σε ένα άθλιο σύστημα εξουσίας που τους σπρώχνει συνεχώς έξω, από  την αρμονία  του φύλου τους και τη συνεργασία  μεταξύ τους,την ευφυή.

Ο άνδρας ευνουχίζεται και η γυναίκα κακοποιείται.

Η λύση είναι η ΕΡΜΗΝΕΙΑ και η σωστή ενημέρωση και παιδεία με την Ελληνική Μυθολογία.

Αστραία
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα