Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πώς να αφαιρέσετε τις μυρμηγκιές με κολλητική ταινία! (Βίντεο)

Πώς να αφαιρέσει κονδυλωμάτων wiht Duct Tape σας
Οι μυρμηγκιές είναι μικροί, καλοήθεις όγκοι του δέρματος που προκαλούνται από ένα από τα 100 διαφορετικά στελέγχη του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV). Όταν μία μυρμηγκιά σχηματίζεται, ο HPV εισέρχεται στο ανώτατο στρώμα του δέρματος και παγιδεύεται. Στη συνέχεια αναπτύσσεται γρήγορα, σχηματίζοντας ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα. 
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μυρμηγκιών, οι οποίοι περιλαμβάνουν τις κοινές μυρμηγκιές, τις πελματιαίες, τις επίπεδες, τις periungual ( μολύνουν το δέρμα γύρω και κάτω από τα νύχια) και τις νηματοειδείς μυρμηγκιές. Μπορούν να αναπτυχθούν οπουδήποτε στο σώμα αν και ορισμένοι τύποι βρίσκονται μόνο σε ορισμένες περιοχές. Για παράδειγμα, οι πελματιαίες αναπτύσσονται μόνο στα πέλματα των ποδιών.
Αν και δεν είναι επώδυνες ή επικίνδυνες, μπορεί να είναι άσχημες και να προκαλούν αμηχανία, ώστε πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να τις αφαιρούν το συντομότερο δυνατόν. Οι περισσότερες μυρμηγκιές ''πέφτουν'' από μόνες τους, χωρίς θεραπεία. Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από αρκετούς μήνες μέχρι χρόνια. Ιατρικές συνταγές και θεραπείες είναι επίσης διαθέσιμες για να αφαιρέσετε με ασφάλεια τις μυρμηγκιές, αλλά πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μην ακολουθήσουν αυτήν την διαδρομή, λόγω του υψηλού κόστους των συνταγών.
Ένας φυσικός τρόπος για να αφαιρέσετε τις μυρμηγκιές έγκαιρα και με ασφάλεια, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα από την επίσκεψη στο γιατρό. Αυτή η φυσική θεραπεία χρησιμοποιεί ένα στοιχείο που βρίσκεται σε πολλά νοικοκυριά: την κολλητική ταινία.
Χρησιμοποιώντας την κολλητική ταινία, ένα κομμάτι βαμβάκι και μηλόξυδο, η μυρμηγκιά αφαιρείται ακίνδυνα και φυσικά και δεν κοστίζει τίποτα. Μέσα σε πέντε έως επτά ημέρες θεραπείας, το δέρμα σας θα είναι ομαλό και χωρίς μυρμηγκιές. 
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία, δείτε το βίντεο.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα