Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Είναι αυτή η λεμονάδα το καλύτερο αποτοξινωτικό στον πλανήτη;

Είναι-Αυτό-λεμόνι-Cleanse-πραγματικά-Η-Best-Detox-On-The-Planet

Στο βιβλίο του "Τhe Master Cleanser", ο Stanley Burroughs εξήγησε πως χρησιμοποίησε αυτήν την αποτοξινωτική λεμονάδα για να θεραπεύσει ένα άτομο που είχε διαγνωστεί με χρόνιο έλκος 3 χρόνια πριν. Με μόλις 11 ημέρες συνεκτικής αντιμετώπισης με αποτοξινωτική λεμονάδα, το έλκος επουλώθηκε πλήρως!
Αυτό ακολουθήθηκε από πολλές άλλες παρόμοιες ιστορίες επιτυχίας και τα άτομα που υποβλήθηκαν σε αυτήν αποτοξινωτική διαδικασία παρατήρησαν, επίσης, μια  μείωση του βάρους τους.
Αυτός ο τρόπος καθαρισμού βασίζεται στην ιδέα ότι οι εργασίες καθαρισμού του σώματος είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα για τη θεραπεία μιας ασθένειας.
Όντας το πρώτο στη διαδικασία επούλωσης του σώματος, το Master Cleanser θα πρέπει να συνδυαστεί με υγιή διατροφή, τακτική σωματική δραστηριότητα, καθώς και μειωμένα επίπεδα άγχους.
Σύμφωνα με τον Woloshyn, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται για να ξεκινήσουν χορτοφαγική διατροφή πριν από την έναρξη του προγράμματος αποτοξίνωσης. 
Αυτό εξασφαλίζει ότι η μετάβαση στο Master Cleanser θα είναι λιγότερο αγχωτική.
Επιπλέον, οι άνθρωποι θα πρέπει να μειώσουν σταδιακά την τακτική πρόσληψη καφέ και σοδιούχων ποτών. Επιπλέον, θα πρέπει να λαμβάνουν Β5, παντοθενικό οξύ, συμπληρώματα, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι πονοκέφαλοι που μπορεί να προκληθούν από τη μείωση της καφεΐνης.
Η αποτοξινωτική δίαιτα λεμονάδας περιλαμβάνει τα εξής:
  • Καθαρό σιρόπι σφενδάμου
  • λεμόνια
  • πιπέρι καγιέν
  • Νερό
Αναμείξτε τα συστατικά σωστά.
Πίνετε τουλάχιστον 6-12 ποτήρια λεμονάδας την ημέρα. Κάνετε αυτό τακτικά για όχι λιγότερο από 10 ημέρες.
Σημείωση:  Είναι σκόπιμο να λαμβάνετε καθαρτικό όταν ξυπνάτε, καθώς και το βράδυ. Εναλλακτικά, μπορείτε να λαμβάνετε αλατόνερο ως πρωινό καθαρτικό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 3 κενώσεις την ημέρα. Αυτό θα διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων από το σώμα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα