Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Να είστε ανικανοποίητοι με τον εαυτό σαςΜετά από μερικά χρόνια στο σχολείο ένα άτομο νομίζει ότι είναι ένας θεραπευτής, ένας μασέρ, ένας γιατρός. Είναι ικανοποιημένοι. Η ικανοποίηση είναι το φέρετρο της ψυχής σας. Ένα πράγμα που πρόκειται να μάθετε είναι αυτό, και αν το γνωρίζετε έχετε το μυστικό της προόδου: Να είστε ανικανοποίητοι με τον εαυτό σας. Μην πιστεύετε αυτά τα σκουπίδια που οι ψυχίατροι, οι ψυχολόγοι λένε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε ό, τι είστε. Σας βάζουν στον τάφο και κλείνουν την πόρτα. Να είναι ανικανοποίητοι. Το να είστε ανικανοποίητοι σημαίνει να αγωνίζεστε προς την τελειότητα.
Τα χρειάζεστε αυτά τα λόγια, γιατί γίνεστε ικανοποιημένοι. Αγωνιώ να σας κάνω ανικανοποίητους. Καταντάτε πνευματικά ικανοποιημένα άτομα.
Σε εκκλησίες, σε ομάδες, οι ιερείς, οι ηγέτες έχουν μια σπουδαία τεχνική. Αυτή η τεχνική είναι να σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση. "Είστε τόσο όμορφοι. Είστε όλοι θεραπευμένοι. Είστε όλοι σαν άγγελοι." Αλήθεια; Δεν είμαστε! Γιατί λες ψέματα για εμάς; Είμαστε πολύ ανικανοποίητοι.-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα