Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

BlankStamp: Στείλτε ανώνυμα emails από το κανονικό σας λογαριασμό

Η ιστοσελίδα BlankStamp προσφέρει εύκολη αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τον κανονικό σας email λογαριασμό.
email BlankStamp BlankStamp
Αν θελήσετε ποτέ να στείλετε ένα ανώνυμο email και ψάχνετε τρόπο γιαυτό, θα ανακαλύψετε ότι η διαδικασία που απαιτείται μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη. Θα μπορούσατε φυσικά να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό email λογαριασμό με ψευδώνυμο, ή ακόμα να χρησιμοποιήσετε προσωρινά ανώνυμα emails που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά αν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία αραιά και που, τότε η λύση αυτή είναι μάλλον ταλαιπωρία, καθώς είτε θα χρειάζεται να θυμάστε κάποιον extra κωδικό ή το προσωρινό email θα πάψει να υπάρχει κάποια στιγμή.

Η BlankStamp είναι μία τρίτη λύση που δεν απαιτεί την δημιουργία νέου email και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο κανονικό σας πρόγραμμα αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να στείλετε από εκεί ότι μήνυμα θέλετε βάζοντας όμως για παραλήπτη το όνομα του παραλήπτη, μετά το _at007_ μετά το domain του παραλήπτη και τέλος  το @blankstamp.io.
Δηλαδή αν θέλετε να στείλετε ένα ανώνυμο email στον diaxiristis@iguru.gr τότε θα γράψετε σαν παραλήπτη το diaxiristis_at007_iguru.gr@blankstamp.io.
Ο παραλήπτης μπορεί να απαντήσει στο email σας και εσείς να λάβετε την απάντηση αυτή.
anonymousemail BlankStamp
Αν και όλο αυτό μπορεί να ακούγεται είναι σαν κατάχρηση επικοινωνίας και spam, η εταιρεία έχει φροντίσει να λειτουργεί με τρόπο που να περιορίζει τους ανώριμους χρήστες να παρενοχλούν άλλους ανθρώπους ή να κάνουν κατάχρηση του συστήματος. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία ΒlankStamp θα δείτε ότι στο κάτω μέρος των emails μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο removeme@blankstamp.io και να μπλοκάρετε τα μελλοντικά ανώνυμα mails.
Η ΒlankStamp αυτή τη στιγμή περιορίζει τον αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε σε πέντε την εβδομάδα και αυτά θα πρέπει να είναι μόνο σε απλό κείμενο. Δε επιτρέπετε ακόμα να επισυνάψετε αρχεία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα