Eνα μεταλλαγμένο στέλεχος της πολιομυελίτιδας έχει κάνει το δρόμο του προς την Ευρώπη – όπως ιατρικές αρχές παραδέχονται ότι το πρόγραμμα εμβoλαισμού κατά της πολιομυελίτιδας με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς είχε καταλήξει δημιουργώντας ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος της νόσου


Το 2011 γιατροί στην Ινδία ανέφεραν ότι πληθώρα από μικρά παιδιά είχαν παραλύσει, μετά την πρόσληψη από του στόματος εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας  – με 47.000 παιδιά με μόνιμη αναπηρία ως άμεσο αποτέλεσμα του εμβολίου.
Το Wakingscience.com αναφέρει:
Σύμφωνα με την Washington Post, η πολιομυελίτιδα έχει επιστρέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια – αλλά τώρα σε μια μεταλλαγμένη μορφή που ακόμη και τα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι προκλήθηκε από το ίδιο το εμβόλιο. Η Washington Post αναφέρει:
Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από μια ανάπαυλα πέντε ετών, παραλύοντας ένα 4χρονο κι ένα 11χρονο στην Ουκρανία, δήλωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την Τετάρτη.
Το υπεύθυνο στέλεχος, ιού πολιομυελίτιδας τύπου 1 ή cVDPV, είναι μια σπάνια, μεταλλαγμένη μορφή του ιού που προέρχεται από το ίδιο το εμβόλιο. Τα από του στόματος εμβόλια πολιομυελίτιδας περιέχουν μια εξασθενημένη μορφή του ιού που ενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση στο σώμα, έτσι ώστε να συσσωρεύονται αντισώματα. Αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος για να συμβεί αυτό, και εν τω μεταξύ ο ιός πολλαπλασιάζεται στα έντερα και μπορεί να αποβάλλεται από το εμβολιασμένο άτομο και να εξαπλωθεί σε άλλα μέλη της κοινότητας.
[…] Το εμβόλιο-ιός μπορεί να κυκλοφορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, 12 μηνών ή μεγαλύτερο, και γενετικά να αλλάξει σε μια πιο ισχυρή μορφή που μπορεί να προκαλέσει παράλυση.
Οι αρχές του ΠΟΥ (WHO) ανησυχούν για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αυτό το μεταλλαγμένο στέλεχος να συνεχίσει να εξαπώνεται μέσα και γύρω από την Ουκρανία και για τους γείτονές της στην Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία κοντά στο σημείο όπου συνέβησαν τα περιστατικά.
Άλλες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του εμβολίου που προέρχονται από πολιομυελίτιδα έχουν πρόσφατα αναφερθεί στην Ινδία, καθώς και Μαδαγασκάρη και Νότιο Σουδάν. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα.
Εκ στόματος εμβολιασμός κατά της πολ
Εκ στόματος εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας δια χειρός Ποντίφικα στο Μεξικό!
Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό – είναι ότι ο από του στόματος εμβολιασμός πολιομυελίτιδας διακόπηκε στη Δύση περισσότερο από 15 χρόνια, για τον απλούστατο λόγο ότι η ΠΟΥ και άλλες αρχές ήξεραν ότι ήταν ότι μπορεί να επιφέρει παράλυση!
Η Truthstream Media ανέφερε πίσω στο 2013:
Ίσως το χειρότερο μέρος αυτής της τραγικής αντίδραση σε ό, τι είναι γραφτό να γίνει μια εκστρατεία για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας είναι ότι το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας του ΟΗΕ γνώριζε ότι τα εκ στόματος εμβόλια πολιομυελίτιδας προκάλεσαν παράλυση – αλλά θεωρούν ότι το trade off άξιζε τον κόπο.
Μετά από χρόνια διαμάχη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση των από του στόματος εμβολίου της πολιομυελίτιδας (OPV) διεκόπη το 2000 λόγω της αποδεδειγμένης σχέσης της με το εμβόλιο που προέρχονται από ιό της πολιομυελίτιδας (VDPV), και στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου το 2004.
Η χρήση του εμβολίου  αντικαταστάθηκε με ενέσιμο κατά της πολιομυελίτιδας στον δυτικό κόσμο, ενώ το από του στόματος εμβόλιο πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Λέτε να μην γνωρίζουν Gates και Πάπας αυτό που γνωρίζουν όλοι οι άλλοι; Συμπτωματικά ο πρώτος λέει ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί για να σωθεί ο πλανήτης, ο δε δεύτερος λέει στις Λατίνες Καθολικές να μην γεννούν «σαν κουνέλια».

 allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ