Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Καταστροφη απο την Εκλειψη της 9ης Μαρτιου;

 Kuvahaun tulos haulle Καταστροφη απο την Εκλειψη της 9ης Μαρτιου;

“Η Ηλιακή Εκλειψη της 9ης Μαρτίου θα μπορούσε να επιφέρει μία φυσική καταστροφή” προειδοποίησε ο Βρετανός Κοσμοβιολόγος- Αστρολόγος Peter Stockinger. 


Φυσικες Καταστροφες απο την Εκλειψη της 9ης Μαρτιου;

Φερόμενος να έχει “προβλέψει” τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, αναφέρει πως μία φυσική καταστροφεί θα μπορούσε να επιφέρει το Χάος στην Βόρεια Ευρώπη ως αποτέλεσμα της Έκλειψης που θα σημειωθεί σήμερα 9 Μαρτίου. Ο Βρετανός Κοσμοβιολόγος- Αστρολόγος Peter Stockinger σημειώνει πως τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για ένα σημαντικό γεγονός και πιστεύει πως ένα Καιρικό Φαινόμενο ή μία Δολοφονία διακεκριμένου προσώπου θα μπορούσε να συμβεί.


Η Ηλιακή Εκλειψη είναι μέρος της Σειράς Saros 130 μία σειρά εκλείψεων που ξεκίνησαν το έτος 1096 και θα συνεχιστούν ως το 2394. Ο Peter λέει πως το γεγονός θα μπορούσε να επιφέρει τον Θάνατο και την Καταστροφή. Μελετώντας τους Χάρτες, επισημαίνει πως τα “hot spots” δραστηριότητας ίσως να είναι η Αίγυπτος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Αρμενία, Γαλλία,Πορτογαλία και Γερμανία.

Ο Αστρολόγος που έχει περάσει 25 χρόνια από την ζωή του μελετώντας Φιλοσοφία, Αστρολογία και Μεσαιωνικές Αστρολογικές Τεχνικές του Διαφωτισμού και της Πρώιμης Ευρώπης – αναφέρει πως οι προφητείες του Αστρολόγου του 17ου Αιώνα William Lily θα μπορούσαν να επαληθευτούν. το 1647 ο Lilly δημοσίευσε Χριστιανική Αστρολογία που ήταν η πρώτη του είδους της στην Αγγλική Γλώσσα.

Ο Peter Stockinger αναφέρει στο Blog του Stars and Stones: “Σύμφωνα με τον William Lilly θα πρέπει να περιμένουμε μία Φυσική Καταστροφή ή τον Θάνατο Ενός Σημαντικού ανθρώπου”



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα