Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αυτό που βρέθηκε σε αυτό το Κοράνι του 7ου αιώνα έχει πανικοβάλει τους ισλαμιστές!

Quran Find Prophet Muhammad


Ένα σκονισμένο Κοράνι κρυμμένο στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου του Μπέρμιγχαμ περιτριγυρίζεται από ένα μυστήριο για αιώνες, και αυτό που ήρθε μόλις στο φως θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη θρησκεία του Ισλάμ κατ 'ευθείαν στον διεφθαρμένο πυρήνα του.
Ανάμεσα στα περιεχόμενα αυτού του εβδόμου αιώνα Κορανίου, υπήρχαν  αποσπασματικά απομεινάρια ενός κειμένου γραμμένο σε δέρματα ζώων, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν Σούρας, κεφάλαια 18-20 του θρησκευτικού βιβλίου τους. 
Το εύρημα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους μουσουλμάνους ηγέτες, δεδομένου ότι αυτά τα αρχαϊκά κείμενα προηγούνται χρονικά του προφήτη τους Μωάμεθ. 
Τα κείμενα πιστεύεται ότι χρονολογούνται στο 568AD και 645AD, που σημαίνει ότι οτιδήποτε έχει εκδοθεί από τον προφήτη τους εμφανίστηκε αργότερα, αποδεικνύοντας ότι οι οδηγίες του προφήτη Μωάμεθ προς τους οπαδούς του είχαν κατασκευαστεί μόνο για τη δική του προσωπική άρρωστη και στριμμένη πολιτική ατζέντα .

Σύμφωνα με τον ιστορικό Tom Holland, το ιστορικό εύρημα "αποσταθεροποιεί, για να το θέσω ήπια, την ιδέα ότι μπορούμε να γνωρίζουμε οτιδήποτε με βεβαιότητα για το πώς προέκυψε το Κοράνι - και αυτό με τη σειρά του έχει συνέπειες για την ιστορία του Μωάμεθ και των συντρόφων."
Ένας άλλος μελετητής, ο Keith Small εξήγησε ότι αυτό το εύρημα θα μπορούσε απολύτως να είναι καταστροφικό για το Ισλάμ:



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα