Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

50% ΕΜΕΙΣ Κ 50% Ο ΟΥΡΑΝΟΣ!!! ☆♡☆♡



Πολύ καλό στις μέρες μας νασαι αισιοδοξος, όχι ομως ονειροπαρμένος κ αφελής!!! Κ ειναι πολλοί μ αυτά τα χαρακτηριστικά που κατατάσσονται κ στον δήθεν πνευματικό χώρο κ που θεωρούν ότι η Αλλαγή έρχεται αποκλειστικά απο τον Αστάρ, τον Απόλλωνα, τον Δία ή κάποια άλλη οντότητα εξ ουρανού, την οποία προσκυνούν όπως οι μουσουλμάνοι τον Αλλάχ, οι βουδιστές τον Βούδα κ οι χριστιανοί τον Χριστό.

Μήπως θαπρεπε ν ασκήσουμε τα εσωτερικά μάτια κ αυτιά μας ώστε να διακρίνουμε αυτούς που προτείνουν αναίμακτες κ ρεαλιστικές πραξεις που φέρνουν πραγματικές αλλαγές??? Πράξεις που σέβονται τις ανθρώπινες κ συμπαντικες αξίες, κ που μπορούν οι άνθρωποι να τις κατανοήσουν κ να συνενωθούν πάνω σ αυτές συνειδητά για τον Ένα κ μοναδικο σκοπο??? Την Ελευθερία κ την Ειρήνη μέσω μεθοδευμένης Δράσης που συνάδει με το προσωπικό, εθνικό κ Θεϊκό Σχέδιο !!!





Ολα τ άλλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ που θολώνουν την όραση, καθως υποστηρίζουν την αδράνεια κ την αναμονή της Αλλαγής εξ ουρανού!! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Αλλαγή ξεκινάει από τις δικές μας πράξεις κ επιλογές για αλλαγή συνηθειών κ προκάτ σκέψης! Κ μετά υποστηρίζει κ ο Ουρανός!☆♡☆♡

Theano Cosmica

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα