Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

12 σημάδια που δείχνουν ότι είστε εσωστρεφείς

Η εσωστρέφεια πολλές φορές συνδέεται με την ντροπαλότητα, όμως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Οι εσωστρεφείς άνθρωποι δεν είναι ντροπαλοί, απλά έχουν περισσότερη ενέργεια όταν είναι μόνοι ή σε μικρές ομάδες ανθρώπων, σε αντίθεση με τους εξωστρεφείς οι οποίοι αισθάνονται στα καλύτερα τους όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους. Οι περισσότεροι δεν αισθανόμαστε εσωστρεφείς ακριβώς επειδή δεν είμαστε ντροπαλοί, όμως αν έχουμε τουλάχιστον δύο από τις παρακάτω 12 ενδείξεις εσωστρέφειας ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτούμε!
Introverts3
1. Η πολυκοσμία σας αγχώνει: Οι συναυλίες, τα γήπεδα, τα συνέδρια που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο σας φέρνουν σε αμήχανη θέση. Όχι σε σημείο αγοραφοβίας αλλά σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο σας.
2.Δεν σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε καινούριο κόσμο: Νιώθετε ότι καταναλώνετε πολύ ενέργεια όταν μπαίνετε στη διαδικασία να κάνατε καινούριες γνωριμίες για αυτό το αποφεύγετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε εύκολα φιλίες απλά σας φαίνεται δύσκολα να μιλάτε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.
3.Δεν σας ενοχλεί να μιλάτε δημοσίως: Οι εσωστρεφείς δεν έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης ούτε είναι ντροπαλοί. Δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν μια ομιλία ή να κάνουν μια πρόποση μπροστά σε κόσμο, απλά δεν θέλουν να μπουν σε συζητήσεις με αγνώστους μετά!

olivia_munn4. Κάνετε παρέα με εξωστρεφείς ανθρώπους: Αν είστε εσωστρεφείς είναι πιο πιθανό να κάνετε παρέα με εξωστρεφείς ανθρώπους ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.
5.Δεν σας αρέσουν οι συνεντεύξεις για δουλειά: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα σε μια συνέντευξη για δουλειά, όμως οι εσωστρεφείς  αισθάνονται άβολα μόνο στη ν αρχή. Όταν αισθανθούν άνετα με τον συνομιλητή τους συνήθως τα πηγαίνουν περίφημα.
6.Είστε πιστή στους φίλους σας! Οι εσωστρεφείς είναι κατά κύριο λόγο ειλικρινείς και πιστοί, αφού παίρνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από τους ίδιους και δεν εξαρτώνται από την άποψη των άλλων.
7. Σας αρέσει… να μην κάνετε τίποτα! Οι εξωστρεφείς θέλουν να βρίσκονται έξω με ανθρώπους και να αλλάζουν παραστάσεις, ενώ οι εσωστρεφείς εκτιμούν περισσότερο μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι.
8. Δεν είστε κολλημένοι με το κινητό σας! Κάθε φορά που έχετε κάποιο μήνυμα στο κινητό δεν τρέχετε να το διαβάσετε ή να απαντήσετε αμέσως. Οι εσωστρεφείς κάνουν τα πάντα στους δικούς τους ρυθμούς!
9. Δεν εμπιστεύεστε τους άλλους εύκολα: Είναι πιο δύσκολο για τους εσωστρεφείς ανθρώπους να βρουν φίλους που τους σέβονται για αυτό που είναι, για αυτό όταν κάνουν νέες παρέες τους εμπιστεύονται και πιο δύσκολα.
10. Σας αρέσει να γράφετε: Πολλοί εσωστρεφείς άνθρωποι είναι συγγραφείς ή δημοσιογράφοι, αφού με το γράψιμο έρχονται σε επαφή με τον εαυτό τους.
11. Είστε ευγενικοί: Οι εσωστρεφείς άνθρωποι είναι πιο πολιτισμένοι γιατί έχουν μεγαλύτερη αντίληψη όσων συμβαίνουν δίπλα τους αλλά και κατανόηση για τα συναισθήματα των άλλων.
12. Ξέρετε τι θέλετε και τι σας αρέσει: Δεν είστε αναποφάσιστοι και δεν φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, όμως αυτό που σας χαρακτηρίζει περισσότερο είναι ότι ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πότε!
woman1
και 12 μύθοι για τους εσωστρεφείς
Μύθος 1ος: Οι εσωστρεφείς δεν θέλουν να μιλάνε πολύ.
Μύθος 2ος: Οι εσωστρεφείς είναι ντροπαλοί.
Μύθος 3ος: Οι εσωστρεφείς είναι αγενείς.
Μύθος 4ος: Οι εσωστρεφείς δεν τα πάνε καλά με τους άλλους.
Μύθος 5ος: Οι εσωστρεφείς δεν θέλουν να βγαίνουν έξω στον κόσμο.
Μύθος 6ος: Οι εσωστρεφείς θέλουν να μένουν πάντα μόνοι τους.
Μύθος 7ος: Οι εσωστρεφείς είναι παράξενοι.
Μύθος 8ος: Οι εσωστρεφείς είναι παθητικοί και απομακρυσμένοι.
Μύθος 9ος: Οι εσωστρεφείς δεν ξέρουν πώς να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.
Μύθος 10ος: Οι εσωστρεφείς μπορούν να ορίσουν τον εαυτό τους και να γίνουν εξωστρεφείς.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα