Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Το πιο απαγορευμένο sex το κάνουν οι γονείς


Απ᾽ τα πρώτα-πρώτα πράγματα που θα σου ψιθυρίσουν οι γύρω, όταν τους πεις την απόφασή σου να γίνεις γονιός, είναι πως όταν το παιδί έρχεται… το sex φεύγει. Την κοπανάει ύπουλα κι απ᾽ την πίσω πόρτα.


Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν ο γιατρός μπορεί να σας απαγορεύσει το sex. Μπορεί και να μην το κάνει, αλλά να σας τρομοκρατήσει τόσο πολύ, ώστε να εύχεστε να είχε πει εκείνος το όχι.  

Ακόμα κι αν δεν πτοηθείτε απ᾽ τις συμβουλές του γιατρού, υπάρχει και η φαντασία που θα κάνει τα πράγματα δύσκολα. 

Όσο και να γνωρίζετε την ανατομία του ανθρώπινου σώματος, και να σας έχουν διαβεβαιώσει πως το μωρό κρύβεται προστατευμένο και μακριά απ᾽ το ανδρικό γεννητικό όργανο κατά τη διάρκεια της επαφής, οι μπαμπάδες φαντάζονται πως το μωρό έχει πάρει πατατάκια και παρακολουθεί από μέσα την τσόντα. Πρόκειται για μία σκέψη καθόλου διεγερτική, οπότε προτιμούν να κρατήσουν φυλακισμένο το πουλάκι τους.  

Όταν γεννηθεί το παιδί και πάλι ο γιατρός θα συμβουλέψει το ζευγάρι να περιμένει -από έναν μήνα και βάλε- να επανέλθει λίγο το σώμα της γυναίκας που έχει εξαντληθεί απ᾽ την προηγούμενη κατάσταση. Όμως, ακόμα και να περάσει το χρονικό διάστημα που θα πει ο γιατρός, η μητέρα είναι τόσο ταλαιπωρημένη απ᾽ τα ξενύχτια και το θηλασμό, που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιμηθεί.

Όταν περάσει κι αυτή η δύσκολη φάση, μπορεί και να σας ξαναέρθει η όρεξη και τότε θα συνειδητοποιήσετε έντρομοι πως μπορεί να θέλετε, αλλά δεν μπορείτε πλέον τόσο εύκολα, καθώς τα μικρά αγγελούδια σας έχουν ρουφήξει τον χρόνο σας.

Βέβαια ο σοφός λαός λέει πως «σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός και όλο του το σόι», οπότε με λίγη προσπάθεια θα βρείτε τον τρόπο και τον τόπο να χαρείτε κι εσείς έναν οργασμό.
    
     «Αγάπη μου κοίμισα τα παιδιά»
Πρόκειται για τη πιο δημοφιλή τακτική των γονιών όλου του κόσμου να κάνουν σεξ. Απλώς επισπεύδετε λίγο ή πολύ -ανάλογα με την κάψα- την ώρα του ύπνου και μετά, αφού έχετε βεβαιωθεί ότι το μωρό κοιμάται, ξεκινάτε να διασκεδάζετε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλειδώσετε τις πόρτες και να κάνετε ησυχία.

Δυσκολίες: Η πίστα δυσκολεύει στις πολύ μικρές και μεγάλες ηλικίες των παιδιών. Όσο τα τέκνα είναι μικρά, υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να ξυπνήσουν για γάλα και να σας μείνει στη μέση η χαρά. Όταν αυτά μεγαλώνουν, αργούν τόσο πολύ να κοιμηθούν, που, όταν τελικά το κάνουν, απλώς θέλετε κι εσείς να τα μιμηθείτε.

     «Πόσο κρατάει το επεισόδιο της Ντόρας;»
Άνθρωποι είστε κι εσείς και νιώσατε την ανάγκη να κάνετε σεξ πριν αυτά κοιμηθούν. Η τηλεόραση αυτές τις φορές αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη. Επιλέγετε ένα επεισόδιο απ᾽ την αγαπημένη τους εκπομπή και το σκάτε για ένα οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς να σας καταλάβουν.

Δυσκολίες: Πρέπει να γνωρίζετε πως τα επεισόδια της Ντόρας διαρκούν 25’ ενώ αυτά της Πέππας το γουρουνάκι μόνο 5’. Οπότε επιλέξτε με σύνεση, καθώς πρέπει να έχετε τελειώσει πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους του επεισοδίου. Αν προσβλέπετε σε μαραθώνιο, καλό θα ήταν να τους βάλετε μια ολόκληρη ταινία να δουν, αλλά δεν μπορώ να σας εγγυηθώ πως δε θα βαρεθούν και θα αρχίσουν να σας ψάχνουν.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι να σας πιάσουν στα πράσα την ώρα που αθόρυβα έχουν σηκωθεί απ᾽ την τηλεόραση. Γι᾽ αυτό πρέπει να κλειδώνετε πόρτες και ν᾽ αφήνετε πάντα τα ρούχα σας σε ασφαλή απόσταση οπότε να καλυφθείτε σε χρόνο ντε-τε όταν σας καλέσει το καθήκον.

«Όταν σου κόβουν τον ύπνο στη μέση»
Δεν το μαθαίνετε από εμένα. Τα παιδιά ξυπνάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας και θέλουν παρέα. Ή πάτε εσείς στο κρεβάτι τους να τα καθησυχάσετε, είτε έρχονται εκείνα το αποτέλεσμα είναι περίπου το ίδιο. Έχετε κόψει τον ύπνο σας και θέλετε να κάνετε κάτι για να εκτονωθείτε και να ξανανυστάξετε. Το sex αποδεικνύεται ιδανικό, καθώς έχετε κάπως ξεκουραστεί και βρίσκεστε ήδη στο κρεβάτι.

Δυσκολίες: Η πρώτη δυσκολία έγκειται πως ίσως το παιδί να μην έχει κοιμηθεί εντελώς και να ξαναξυπνήσει με τον πρώτο θόρυβο. Υπάρχει, βέβαια, και η περίπτωση το παιδί να κοιμάται ήδη βαθιά, αλλά στη μέση του κρεβατιού σας, οπότε πρέπει να ξεγλιστρήσετε διακριτικά και να την κάνετε για κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Κάθε ζευγάρι με παιδί έχει ίσως να σας διηγηθεί τη δική του σεξουαλική περιπέτεια. Πρόκειται για ιστορίες που ο Σειρηνάκης δε θα επέλεγε να τις μεταφέρει στην οθόνη, αλλά ίσως θα τις έβρισκαν ενδιαφέρουσες οι παραγωγοί του Mission Impossible. 

Οπότε οπλιστείτε με θάρρος κι ακολουθήστε τα λόγια του πρωταγωνιστή των ταινιών… «Φαίνεται πάντα αδύνατο μέχρι να το καταφέρεις!»

Ράινα Μελισσηνού



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα