Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART1

 Το 1938, η ναζιστική Γερμανία έστειλε μια αποστολή στην Ανταρκτική, μια αποστολή να διερευνήσει τόπους για μια πιθανή βάση και να κάνει επίσημες αξιώσεις στο όνομα του Τρίτου Ράιχ!!!! Για να προετοιμαστούν για την αποστολή τους, κάλεσαν το μεγάλο πολικό εξερευνητή Ρίτσαρντ Ε Μπέρντ να τους κάνει μάθημα για το τι να περιμένουνε. Το επόμενο έτος, ένα μήνα μετά οι εχθροπραξίες είχαν αρχίσει στην Ευρώπη, οι Γερμανοί επέστρεψαν στην αποστολή Neuschwabenland ( Νιουασκχβαμπενλαντ ) για να τελειώσουν αυτό που είχαν αρχίσει, με πολλά στοιχεία που υποδήλωναν ότι η βάση ήταν ήδη υπό κατασκευή!!!!
USCGC Northwind (WAG-282)
Εννέα χρόνια αργότερα, ο Ρίτσαρντ Ε Μπέρντ, ο οποίος μέχρι τώρα είχε γίνει ναύαρχος Ναυτικού στις Ηνωμένες Πολιτείες, εστάλη στην Ανταρκτική με την μεγαλύτερη ομάδα εργασίας που συγκέντρωσε ποτέ για μια πολική αποστολή!!!! Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ναυάρχου Μπέρντ, η αποστολή είχε την κωδική ονομασία Highjump ( Χάιτζαμπ ) όπου ήταν << κατά κύριο λόγο στρατιωτικής φύσεως >>!!!! Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ομάδα εργασίας απεστάλη για την εξάλειψη μιας μυστικής βάσης των Ναζί στην περιοχή << Βασίλισσας της Μάουν Λαντ ), το οποίο οι Ναζί είχαν μετονομάσει  σεNeuschwabenland ( Νιουασκχβαμπενλαντ ) και οι οποίοι ουδέποτε είχαν διερευνηθεί ποιο βαθιά ως το υπόλοιπο της Ανταρκτικής!!!!
Αλλά, η μεγάλη αποκάλυψη που έγινε τότε, είναι, το γεγονός ότι ο ναύαρχος Μπέρντ μίλησε για << ιπτάμενα αντικείμενα που μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε πόλο με απίστευτες ταχύτητες  >> όπου ήταν γερμανικής δραστηριότητας, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όλα εξατμίστηκαν τα στοιχεία και έπεσε βαθιά σιωπή στο όλο θέμα!!!!  Ακόμα κι έτσι, θα μπορούσε από τα αποσπάσματα του Μπέρντ να έχουν επισκιάσει την αλήθεια για τις βρετανικές επιδρομές στην Ανταρκτική μέσω της παραπληροφόρησης, φέρνοντας στο προσκήνιο με την αποστολή του με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζοντας ότι η ιστορία αυτή η μυστηριώδη αποστολή στην Ανταρκτική ήταν πέρα για πέρα αλήθεια!!!! Όταν το μυστήριο της Ανταρκτικής αναφέρθηκε, η Βρετανία δεν ήταν δεδομένη περισσότερο από μια υποσημείωση!!!! Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη το γεγονός από μόνο του, ειδικά στις βρετανικές δυνάμεις που έδρασαν στην Ανταρκτική τη διάρκεια του πολέμου όπου και πήρε την πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ναζιστικής απειλής στην Ανταρκτική σε μια περίοδο 12 μηνών πριν από την επιχείρηση Χάιτζαμπ!!!!

stamps 1
Γραμματόσημα με τον Αδόλφο Χίτλερ 1940 -1945 όπου αποδεικνύει ότι η όλη επιχείρηση της Ανταρκτικής είναι αλήθεια!!!!! Δείτε τι γράφει με τα μαύρα γράμματα στο κέντρο των γραμματοσήμων!!!! Υπέρ σπάνια έκδοση πλήρης όπου έχω στην κατοχή μου μετά από πολλές έρευνες!!!!
Δραστηριότητες της Βρετανίας στην Ανταρκτική , είναι λιγότερο τεκμηριωμένες και πιο μυστικές!!!! Δυστυχώς για τη Βρετανία, αν και νικηφόρα στον πόλεμο στην Ανταρτική έχασε σχεδόν τα πάντα!!!!
Αλλά η Βρετανία ήταν σε θέση να ανακτήσει κάποια υπερηφάνεια κρυφά από τους αναστατωμένους υποτιθέμενους συμμάχους της, με την τελική, αποφασιστική μάχη εναντίον των Ναζί επιζών: μια μάχη που δεν θα μπορούσε ποτέ να καταγράφει στα βιβλία της ιστορίας!!!! Μια μάχη που έκαναν τους ισχυρισμούς της στην ήπειρο της Ανταρκτικής περισσότερο νόμιμη!!!! Αλλά, το σημαντικότερο, μια μάχη που τελείωσε τον πόλεμο που είχε υποχρεωθεί να διεξάγει….. και που ήταν η αιτία που πρόδωσε η Βρετανία τον Χίτλερ!!!!
Την 1η Φεβρουαρίου 1946, μια σειρά γραμματοσήμων κυκλοφόρησε με βασιλική έγκριση της Αυτού Μεγαλειότητας!!!! Έχει μεγάλη σημασία στο ότι πήρε προσωπική πρωτοβουλία η βασίλισσα τότε!!!!!
Τα γραμματόσημα προκάλεσαν την διεθνή κατακραυγή και έφερε μια διπλωματική αναστάτωση για την Μεγάλη Βρετανία!!!! Τα εμπλεκόμενα οκτώ γραμματόσημα γιόρτασε το αίτημα της Βρετανίας για τα Νησιά Φώκλαντ , αλλά αυτά απεικονίζονται ως εδαφική κυριαρχία στο χάρτη της Ανταρκτικής που αγνοείται εντελώς η Χιλή << η πλειονότητα των s στην Αργεντινή ως απαιτήσεις για την ήπειρο!!!! Τώρα γιατί η Βρετανία έκανε όλο αυτό, όταν η παγκόσμια οικονομία ήταν σε τέτοια δεινή θέση, να επιφέρει μια διεθνή κρίση σε μια περιοχή του κόσμου που υποτίθεται ότι δεν είχε κανένα είδος ζωής αυτό για πολλούς που δεν γνωρίζουν ήταν απίστευτο!!!! Οι Βρετανοί όμως γνώριζαν τα σχέδια των Γερμανών ναζί όπου τα  είχαν πει τα τσιράκια τους οι Γκρίζοι όπου είχαν εμφανισθεί ως οι Βρίλ στους Ναζί!!!!
stamps 2
Πλήρη σειρά γραμματοσήμων που διαθέτω με αποδεικτικά στοιχεία για τους Βρετανούς που διεκδικούσαν την Ανταρκτική!!!!
Πολλοί ιστορικοί υποστηρίζουν ότι το μεταπολεμικό συμφέρον της Βρετανίας προέκυψε επειδή, η Βρετανία είχε την απόλυτη ανάγκη των υλικών, η Ανταρκτική κρίθηκε ως η λύση και καλά ως βιτρίνα, οι σφραγίδες αλλά και τα γραμματόσημα ήταν ένας τρόπος υποβολής της αιτήσεώς της Βρετανίας να είναι έγκυρη!!!!! Ο ισχυρισμός αυτός, ωστόσο, εν μέρει ήταν αλήθεια, αλλά δεν εξηγούσε γιατί οι βρετανικές δυνάμεις ,πήραν  μέρος στην επιχείρηση  Taberlan ( Τάμπερλαν )!!!! Η  Επιχείρηση Τάμπερλαν ενεργοποιήθηκε ως μέτρο παρακολούθησης γερμανικών δραστηριοτήτων στην Ανταρκτική ( αυτό για τους ανίδεους ημιμαθείς και αμαθείς ερευνητές του πρωκτού που λένε ότι τίποτα δεν έχει γίνει στην Ανταρκτική )!!!! Οι γνωστές βρετανικές βάσεις ήταν κυρίως στη χερσόνησο της Ανταρκτικής, σε μέρη όπως το λιμάνι Lockroy ( Λοκρόη –http://en.wikipedia.org/wiki/Port_Lockroy ) αλλα και Hope Bay ( Χοπ Μπέι –http://en.wikipedia.org/wiki/Hope_Bay ) , καθώς και στα νησιά γύρω από τη χερσόνησο, όπως τις μυστικές βάσεις ως την μέγιστη εξαπάτηση προς τις ΗΠΑ τότε αλλά και τους άλλους συμμάχους των Νήσων Wiencke ( Γουίνκι –http://en.wikipedia.org/wiki/Wiencke_Island πραγματικά αν κάποιος ερευνήσει αυτά τα νησιά για το θέμα αυτό και μπορεί θα εκπλαγεί αφάνταστα )!!!!!  Το πιο μεγάλο μυστικό από όλα  ήταν η βάση στο Maudheim ( Μάουντχεημ –http://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian%E2%80%93British%E2%80%93Swedish_Antarctic_Expedition) , κοντά στο Mühlig-Hoffmann ( Μάχλινγκ – Χόφμαν  υπάρχει η οροσειρά της Βασίλισσας http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%BChlig-Hofmann_Mountains ) ή, εναλλακτικά, Νιουασκχβαμπενλαντ, ήταν τόσο μυστική που ποτέ δεν δόθηκε ένα όνομα ή ακόμα και μια αναφορά πλέγματος σε επίσημους χάρτες!!!!
Τις όλες πληροφορίες για το τι υπήρχε εκεί οι Γερμανοί τις πήραν από την μυστική οργάνωση όπου βασίλευε στην Γερμανία του 1800 έως το 1926 όπου είχε την ονομασια << Οι Ιππότες Τις Μαύρης Πέτρας ή Βράχου >>!!!! Αυτοί είχαν στα χέρια τους ένα χειρόγραφο όπου έλεγε ότι η φυλή των << Λυκάωνων >> ( μπορεί κάποιος να διαβάσει τα άρθρα μου Λυκάωνες για να καταλάβει τι είναι ) βγήκε από εκείνα τα μέρη όπου ήταν μισοί άνθρωποι και μισοί λύκοι!!!! Μπορούσαν να γίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ανθρωποθηρία αυτοβούλως!!!!
xeirografo 1
xeirografo 2
Το χειρόγραφο είναι γραμμένο στην γλώσσα των Ρούνων και σε μια ακόμα γλώσσα η οποία από ότι φαίνεται ή είναι άγνωστη ή είναι φτιαχτή γλώσσα για να μην μπορεί κάποιος ευκολά να το διαβάσει και να καταλάβει το τι λέει το χειρόγραφο!!!! Το χειρόγραφο σήμερα αυτό αμφισβητείτε όπως και η όλη υπόθεση αλλά κάποιοι λένε ότι πέρασε από τα χέρια του Ναυάρχου Μπέρντ και σήμερα βρίσκεται κλεισμένο σε ένα εργαστήριο στο Mάουντακ των ΗΠΑ!!!!
Επίσης αυτό το χειρόγραφο λέει ότι οι Λυκάωνες έλεγαν ότι δεν ήταν οι μόνοι εκεί αλλά υπήρχαν και άλλες φυλές ακόμα και η περιβόητη φυλή των Βρίηλ και Βρίηλ-Για!!!! Τα γεγονότα και οι φήμες, καθώς και η ιστορία που διανέμεται αλλά και το χειρόγραφο επήλθε μετά στην << Μυστική Εταιρία Θούλη >>, έτσι λοιπόν οι Γερμανοί κατάφεραν και έφτασαν στην Ανταρκτική από αυτό το χειρόγραφο το οποίο σας προσκόμισα με φωτογραφία αλλά και από άλλα 5 χειρόγραφα αγνώστου προελεύσεως που έλεγαν και άλλα πολλά αλλά ακόμα και πώς να πάει κάποιος εκεί και να μπει στην Μέση Γη!!!! Τα χειρόγραφα αυτά τα ανακάλυψαν στα προσωπικά αρχεία του Χίμλερ –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CF%81%CE%B9%CF%87_%CE%A7%CE%AF%CE%BC%CE%BB%CE%B5%CF%81  όπου και ήταν ένας από τους << Αρχιερείς >> της Μυστικής Εταιρίας Θούλη >> αν και από πολλούς σήμερα αμφισβητείτε ότι ήταν αρχιερέας!!!!
Πριν όμως από τους Αμερικανούς όπου πήγαν και ξεκίνησαν έναν πόλεμο με τους Ναζί στην Ανταρκτική και έχασαν παταγωδώς  είχαν πάει και οι Βρετανοί όπου είναι σχεδόν άγνωστα και δεν έχουν γνωστοποιηθεί πουθενά ούτε ακόμα και στο κοινό της Βρετανίας όπου έχει αποκρύψει τόσα πολλά γεγονότα αυτού του πολέμου στο όνομα της εθνικής ασφάλειας!!!!
map 1
Εδώ θέλω να παραθέσω από τα στοιχεία που έχω τα εξής πολεμικά πλοία που πήραν μέρος για πρώτη φορά μαζί με τους Βρετανούς στην εκστρατεία προς την Ανταρκτική όπου όμως μετέπειτα ξανά πήγαν στην επιχείρηση Χάιτζαμπ!!!!
USS Brownson (DD-868)
Eastern Group
Cmdr. HMS Gimber, USN
USS Brownson (DD-868)
highjump letters 1
highjump letters 2
2 Δεκεμβρίου του 46Departed Norfolk, VA.
10η Δεκεμβρίου 46Departed Balboa, Ζώνη Λιμένων
17 Δεκεμβρίου του 46Προχώρησε προς το Νησί του Πέτρου Α για έναρξη εργασιών.
24 του Δεκεμβρίου, 46Διετάχθει να χρησιμεύσει ως μετεωρολογικό σταθμό 200 μίλια δυτικά του USS των πεύκων στο νησί .
25 Ιαν, 47Πέντε επιζώντες του Mariner συντριβή στο Thurston νησί μεταφέρθηκαν  στο USS Φιλιππίνων Θάλασσα μαζί με το ταχυδρομείο….
Ιαν 29 έως 30 47Στο σταθμό αυτό ενεπλάκη σκάφος διάσωσης R4D εν πτήση.
7 Φεβρουαρίου, 47Μετέφερε ταχυδρομείο και προμήθειες για το  USS CANISTEO .
Σχήμα 1
stamps 3
Σχήμα 2
Το πρότυπο με τις τέσσερις μπάρες ως σφραγίδα χρησιμοποιήθηκε από τον Brownson ( Μπρόνσον ) κατά τη διάρκεια της εκστρατείας προς την Ανταρτική (σχήμα 1)!!!! Η μόνη άλλη που έχει αναφερθεί είναι μια τριών γραμμών διεύθυνση  από καουτσούκ σφραγίδα και βρέθηκε στις 1 Ιανουαρίου, 1947 ως κάλυψη οπότε: USS BROWNSON (DD 868) / c / Ταχυδρομείο – Στόλος / Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη (δεν φαίνεται) πουθενά στην ιστορία να έχει κάνει αυτές τις επιχειρήσεις για ευνόητους λόγους!!!!
USS CANISTEO (AO-99)
Eastern Group
Capt. Edward K. Walker, USN
USS CANISTEO (AO-99)
Σπάνιο ορθογραφικό λάθος όπως το “OPRATION” από καουτσούκ σφραγίδα αλλά ήταν φτιαχτό για να μην φαινόντουσαν πουθενά οι επιχειρήσεις που έγιναν εκεί!!!!
letter 1
letter 2
Διαβάστε την ιστορία του νεαρού ναύτη Ιωάννη “Τζακ” Morris στο USS CANISTEO
27 του Νοεμβρίου του 46Departed Norfolk, VA!!!!
5, Δεκ 46Έφτασε Cristobal, Ζώνη Λιμένων!!!!
10η Δεκεμβρίου 46Departed Μπαλμπόα, CZ!!!!
12 Δεκεμβρίου 46Διέσχισε τον ισημερινό!!!!
17 Δεκεμβρίου του 46Προχώρησε προς το νησί Σκοτ με την κεντρική ομάδα των πλοίων!!!!
Σχήμα 1 stamps 5Σχήμα 2stamps 6
Σχήμα 3Σχήμα 4
stamps 8
Ανάγνωση από την καουτσούκ σφραγίδα, << ναυτικό Η ανταρκτική / ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HIGHJUMP >> σε κάποιο USS BURTON ΝΗΣΙ και στην  USS Φιλιππίνες ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
USCGC Northwind (WAG-282)
Κεντρική Ομάδα
Capt. Charles W. Thomas, USCG
USCGC Northwind (WAG-282)
letter 3
Crosby Cachet
2 Δεκεμβρίου του 46Departed Norfolk, VA!!!!
10η Δεκεμβρίου 46Departed Balboa, Ζώνη Λιμένων!!!!
Σχήμα 1
stamps 9
Σχήμα 2
stamps 10
Σχήμα 3Σχήμα 4
Σχήμα 5
stamps 13
Το  USCGC NORTHWIND αφοπλίστηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1989, στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνας!!!! Το USCGC NORTHWIND ήταν το τελευταίο από τα πολεμικά παγοθραυστικά των ΗΠΑ τις εποχής εκείνης!!!!
Ακριβώς μετά την λήξη του πολέμου εκκρίνεται μια μονάδα βρετανών κομάντος να αποσταλούν με μικρή αμερικανική βοήθεια στήριξης με πλοία επι το πλείστον να αποσταλεί στους Νήσους Φώκλαντ όπου η ενημέρωση το που θα πήγαιναν και το τι θα γινόταν έγινε από  άλλες στρατιωτικές ελίτ των βρετανικών δυνάμεων!!!! Το μυστήριο πύκνωνε καθώς πέταγαν για τα Φώκλαντ υπό πλήρη σιωπή θυμάται ο πλέον 98 χρόνος και ίσως ο μοναδικός πλέον επιζών από αυτήν την επιχείρηση Έρικ Σμιθ Μάθιου ( είναι αυτός όπου το 1990 είχε για πρώτη φορά πει την ιστορία αυτή όπου ήταν τόσο απίστευτη )!!!!
Φτάνοντας στα άγονα και αποκρουστικά Νησιά  Φώκλαντ , τους έφεραν σε επαφή με τον αξιωματικό ο οποίος ήταν επικεφαλής της αποστολής όπου ήταν Νορβηγός ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Αντίσταση στην Νορβηγία, εμπειρογνώμονας στο βαρύ χειμώνα πολέμου που επρόκειτο να εκπαιδεύσει τους βρετανούς για την αποστολή που δεν είχανε κανέναν υπαινιγμό για το που θα τους έστελναν!!!!
Τους ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να ερευνήσουν  <<  ανώμαλες  >> δραστηριότητες γύρω από τα βουνά Mühlig-Hoffmann ( Μάχλινγκ – Χόφμαν ) από τη βρετανική βάση στο Μάουντενχιμ!!!!  Στην Ανταρκτική έτσι τους είπαν, και ότι θα ήταν το ποιο μεγάλο << πολεμικό μυστικό της Βρετανίας >>!!!! Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τις Βρετανικές δραστηριότητες στο Νότιο Πόλο κατά τη διάρκεια του πολέμου!!!!
Πραγματικά είχε πει ο 98 χρόνος Έρικ … << ..κανένας από εμάς δεν είχε ακούσει τίποτα τόσο συναρπαστικό ή τρομακτικό! Είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα στην γνώση ότι οι Ναζί είχαν φτιάξει βάσης τύπου πολιτείας στην Ανταρκτική από το 1938 – 1939 , και ακόμη λιγότερο γνωστό ήταν το γεγονός ότι η Βρετανία είχε αρχίσει να οργανώνει μυστικές βάσεις γύρω από την Ανταρκτική ως απάντηση. Η Βρετανική βάση, Μάουντχεημ , ήταν η μεγαλύτερη και πιο σημαντική, καθώς και η πιο μυστική βάση της Ανταρκτικής από όλες εκείνης της εποχής! Ο λόγος…. ήταν το γεγονός ότι ήταν σε απόσταση 200 μιλίων από όπου οι Ναζί είχαν φτιάξει τις βάση τους. Μας είπαν για την Γερμανική δραστηριότητα στο Νότιο Ωκεανό γύρω από την Ανταρκτική. Μας ενημέρωσε επίσης ότι υπήρχε ένας  ανεκτίμητος αριθμός των U-υποβρυχίων των Ναζί όπου αγνοούνται μυστηριωδώς.  αλλά, ακόμη χειρότερα, μερικά από αυτά που είχαν παραδοθεί μήνες μετά τη λήξη του πολέμου τροφοδότησε ακόμη περισσότερο την περιέργεια των Βρετανών.
Βρετανικές δυνάμεις είχαν συλλάβει τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ναζιστικό κόμμα – Hess ( Χεςς –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%86_%CE%95%CF%82_%28%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%29  ) , τον Χίμλερ ( Χίμλερhttp://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CF%81%CE%B9%CF%87_%CE%A7%CE%AF%CE%BC%CE%BB%CE%B5%CF%81  ) και τον Dönitz  ( Ντόνιτζ http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_D%C3%B6nitz  ) και με τις συλλήψεις τους δόθηκε η πληροφορία που δεν πρόκειται να μοιράζονταν με τη Ρωσία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εν λόγω πληροφορίες ανάγκασε τη Βρετανία να δράσει μόνη της, και έτσι πιστεύαμε ότι είχαμε την αιχμή του δόρατος της συγκεκριμένης πράξης. Παρόλα αυτά περιμένανε να βρούνε μια πλήρη βάση των Γερμανών όπου θα ξεμπερδεύαμε εύκολα πιστεύοντας ότι οι ηττημένοι ναζί δεν είχαν πλέον δύναμη πυρρός και ήταν αποκλεισμένοι στα χιόνια! Το καλοκαίρι πριν, μας είπαν, κάποιοι αρχαιολόγοι και επιστήμονες με την εποπτεία κομάντος είχαν βρει κάποιο  ” αρχαίο τούνελ “. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, η δύναμη αυτή πέρασε από το τούνελ, αλλά μόνο δύο επέστρεψαν πριν από το χειμώνα της Ανταρκτικής! Κατά τους χειμερινούς μήνες, οι δύο επιζώντες γίνονται παράλογοι και μίλαγαν για εσωγήινους λαούς όπου οι ναζί είχαν κάνει επαφή μαζί τους και τους είχε δοθεί άδεια να φτιάξουν υπόγειες βάσεις. Υπήρχε επαφή μέσο ασυρμάτου και είναι καταγεγραμμένα τα πάντα το τι έλεγαν οι αρχαιολόγοι και οι επιστήμονες εκεί μέσα….. τελικά έχασε τον Ιούλιο του 1939 μας είπαν, ότι όλα έγιναν  δυσοίωνα για την αποστολή τους, πηγαίνοντας προς το άγνωστο, η τελευταία εκπομπή τους έφερε όλο και περαιτέρω άγχος, όπως όταν ακούσαμε στην φωνή του ( δεν αναφέρω το όνομα του διότι ακόμα η οικογένεια του μηνύει όποιον το κάνει διότι θεωρείτε ως εξαφανισθείς πολέμου ) ήταν γεμάτη τρόμο: << Μας βρήκαν… μας βρήκαν… ( ακούγονται πυροβολισμοί και πολλοί παράξενοι βρυχηθμοί )…. Είναι σαν άνθρωποι….σαν άνθρ.….. >>!
Αφού παίχτηκε αυτή η καταγεγραμμένη ραδιοφωνική εκπομπή και την ακούσαμε με τα αυτιά μας, τότε δόθηκε μια παρακινούμενη ομιλία από τον κύριο ο οποίος θα ηγείτο της εκστρατείας για να ερευνήσει τι είχε συμβεί τότε.
<< Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε για ποιο λόγο η ομάδα αυτή χαθηκε άλλα και τι είναι αυτά τα όντα που μοιάζουν με ανθρώπους. Πιστεύω ότι οι ναζί έχουν φτιάξει κάποιου είδους τέρατα! Αυτό που πρέπει να γίνει είναι για το καλό του κόσμου και να σβήσουμε κάθε είδος ναζισμού από προσώπου γης … >>!
Είχαμε πληροφορηθεί ότι λόγο υπεκφυγών αναλάμβαναν δράση, επειδή η Βρετανία γνώριζε καλά ότι ΗΠΑ και ΕΣΣΔ –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%A3%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD  είχαν προθέσεις τοποθέτησης για δικές τους αποστολές, και η Βρετανία δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την πιθανότητα ότι οι ΗΠΑ ή η ΕΣΣΔ θα ανακαλύπταν τη βάση και να αποκτήσουν περαιτέρω ναζιστική τεχνολογία!!!!
Παρόλα αυτά, η Βρετανία ήθελε να είναι το έθνος που θα κατάστρεφε την απειλή, διότι η Βρετανία είδε την Ανταρκτική ως υπό τη δικαιοδοσία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, και αν οι Ναζί ήταν εκεί ήταν καθήκον τους και επιθυμία τους να τους εξαλείψουν πρώτοι και έτσι να αρνηθεί τόσο τις ΗΠΑ όσο και την ΕΣΣΔ ως προπαγάνδα για την αξία της καταπολέμησης της τελευταίας μάχης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου….. >>
Συνεχίζει ο Έρικ να λέει…
<<  Μετά από όλα αυτά μας πέταξαν στο προκαθορισμένο σημείο που ήταν 20 μίλια από τη βάση Μάουντχεημ,  τα τρακτέρ χιονιού είχαν ήδη αποσταλεί και περίμεναν την άφιξη μας. Μετά από πτώσεις με αλεξίπτωτο στην παγωμένη έρημο, γεμάτη φόβο και τρόμο, φτάσαμε τα τρακτέρ χιονιού και από εκείνη τη στιγμή ήμασταν σε πλήρη μαχητικότητα! Έπρεπε να λειτουργούμε με πλήρη σιγή ασυρμάτου. Ήμασταν μόνοι, χωρίς καμία υποστήριξη και καμία πιθανότητα υποχώρησης, αν επιβεβαιωνόντουσαν οι χειρότεροι φόβοι μας! Προσεγγίσαμε την βάση με επιφυλάξεις για το τι μας περίμενε, αλλά όταν φτάσαμε εκεί η βάση έδειχνε να στερείται της ζωής, ήταν σαν μια πόλη-φάντασμα. Αμέσως, οι υποψίες μας παρακινήθηκαν, αλλά, όπως και όλες οι προηγούμενες εκστρατείες που είχαν πολεμήσει κατά τη διάρκεια του πολέμου, είχαμε μια δουλειά να κάνουμε έτσι οι προσωπικοί μας φόβοι δεν θα μπορούσαν να ζυγίσουν την κρίση μας.
Εφόσον ελέγξαμε την βάση φτάσαμε στο άνοιγμα BUNGER το οποίο ήταν στην αποθήκη της βάσης και ήταν το άνοιγμα του αρχαίου τούνελ! Δυο εθελοντές μπήκαν και εμείς περιμέναμε να γυρίσουν. Την επόμενη μέρα αποκαλύφθηκε ότι η περιοχή κοντά στη σήραγγα ήταν μια από τις μοναδικές ξηρές κοιλάδες της Ανταρκτικής , και το πώς κατάφεραν να βρουν τη σήραγγα με τόση ευκολία. Κάθε ένας από τα 30 άτομα του προσωπικού στην βάση Μάουντχεημ διατάχθηκε να ερευνήσει και, αν είναι δυνατόν, να μάθουμε ακριβώς όπου η σήραγγα οδηγούσε, αυτό διότι οι εθελοντές δεν είχαν γυρίσει πίσω. Μαζί με τους υπόλοιπους και κάποιους λιγοστούς επιστήμονες ακολουθήσαμε τη σήραγγα για μίλια , και τελικά φτάσαμε σε ένα τεράστιο υπόγειο σπήλαιο που ήταν ασυνήθιστα ζεστό, μερικοί από τους επιστήμονες πίστευαν ότι ζεσταινόντουσαν  γεωθερμικά. Στο τεράστιο σπήλαιο υπήρχαν υπόγειες λίμνες! Ωστόσο, το μυστήριο βάθυνε, όπως όταν το σπήλαιο φωτίστηκε τεχνητά.  Οι Ναζί είχαν κατασκευάσει μια τεράστια βάση στα σπήλαια αυτά και είχαν κατασκευάσει, ακόμη και αποβάθρες για τα υποβρύχια τους. >>
ubot 1
ubot 2.jpg
base 1
Κατασκήνωση Βάσης – Κτίριο Maudheim
Η σήραγγα αυτή αργότερα εξηγήθηκε ως τίποτα περισσότερο από ένα τεχνούργημα της φύσης, ως “Παγετώδη διάβρωση >> ήταν ειδικός όρος του επιστήμονα…. Οι  ” Πολικοί άνδρες “δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ό, τι” απεριποίητοι στρατιώτες που είχαν τρελαθεί “!!;;!! Το γεγονός ότι ήταν Γερμανοί ποτέ δεν υποβλήθηκαν στην έκθεση, και κάθε έννοια της αποστολής στο κοινό σταθερά ανατραπεί!!!! Η αποστολή δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει επίσημη, αν και ορισμένα στοιχεία της αποστολής είχαν διαρρεύσει στους Ρώσους και τους Αμερικανούς!!!! Βέβαια σύμφερε τους Βρετανούς να πούνε ότι ήταν Γερμανοί όπου είχαν παραμεληθεί από την Γερμανία και όχι ότι ήταν και άλλα πλάσματα από την Μέση Γη σε αυτό το αρχαίο κοίλωμα!!!!
Η αποστολή αυτή δεν έγινε ποτέ γνωστή στα βιβλία της ιστορίας, αλλά και την αποστολή επιστροφής του Φεβρουαρίου 1950 όπου πραγματοποιήθηκε από μια κοινή Βρετανό –Σουηδό- Νορβηγική εκστρατεία που διήρκεσε μέχρι τον Ιανουάριο του 1952!!!! Ο κύριος σκοπός της εκστρατείας ήταν να ελέγξει και να διερευνήσει μερικά από τα ευρήματα των Ναζί 1938-1939 αποστολές στην Neuschwabenland!!!!
Πέντε χρόνια μετά την αποστολή , Maudheim και Neuschwabenland επανεξετάστηκαν, και ότι η εκστρατεία είχε πάντα να κάνει με την εκστρατεία Neuschwabenland, αλλά, το πιο σημαντικό, με ότι είχαν καταστρέψει!!!! Για τα έτη που μεσολαβούν μεταξύ των αποστολών, η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία πέταγε συνεχώς πτήσεις πάνω από Neuschwabenland!!!! Επίσημος λόγος της RAF για εκτεταμένες πτήσεις τους ήταν ότι έψαχναν για κατάλληλους χώρους για να δημιουργήσουν στρατόπεδα βάσεις !!! Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, αλλά αναρωτιέμαι…..
Στις 18 Ιουλίου 1945, εφημερίδες σε όλο τον κόσμο επικεντρώθηκαν στους τίτλους τους για την Ανταρκτική!!!! Η εφημερίδα New York Times – http://www.nytimes.com/  , δήλωσε ότι << Αναφέρθηκε χαμένος παράδεισος στην Ανταρκτική …”, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι << ο Χίτλερ ήταν στο Νότιο Πόλο >>!!!!  Οι τίτλοι που συγκλόνισαν τον κόσμο βασίζονται, εν μέρει, στο γεγονός!!!! Οι ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Νότια Αμερική έκανε τον κόσμο να καθίσει και να λαμβάνουν ειδοποίηση, αν μη τι άλλο οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας…..!!!! Στις 10 Ιουνίου 1945, ένα μη σημαδεμένο( !;! ) γερμανικό υποβρύχιο παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής!!!! Καμία περαιτέρω λεπτομέρεια….. το πλήρωμα αφέθηκε ελεύθερο!!!! Η τύχη του τουλάχιστον εκατό άλλων U-υποβρυχίων ήταν και είναι ακόμα ένα άλυτο μυστήριο, όπως διακεκριμένος ιστορικός Βασίλειος Liddell Hart ( Λίντελ Χάρτ ) σημείωσε:
“Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του 1945, το μέγεθος του στόλου U-υποβρυχίων εξακολουθούσε να αυξάνεται … Τον Μάρτιο, τα U –υποβρύχια ως στόλος έφτανε στο αποκορύφωμά της δύναμής 463 υποβρυχίων [η υπογράμμιση δική μου]. “!!!!
Το μυστήριο οξύνθηκε όταν, στις 10 Ιουλίου 1945, το γερμανικό U-530 παραδόθηκε στην Mar del Plata ( Μαρ ντελ Πλάτα –https://en.wikipedia.org/wiki/Mar_del_Plata  ) στην Αργεντινή, και χρειάστηκαν μόνο οκτώ ημέρες για να γνωρίζει ο κόσμος!!!! Ωστόσο, το μυστήριο U-υποβρυχίου δεν τελειώνει με το U-530 μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 17 Αυγούστου 1945, U-977 παραδόθηκε επίσης στο Mαρ ντελ Πλάτα!!!! Ακόμη πιο περίεργο ήταν το γεγονός ότι τον ίδιο μήνα, ένα U-465 αυτοβυθίστηκε στην Παταγονία –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1!!!! Μόνο τρεις μήνες μετά την ισχύ U-σκάφους του Kreigsmarine ( Κρέιγκςμαριν )είχε κορυφωθεί, η πρώτη από το απροσδιόριστους για τα U-υποβρύχια εμφανίστηκε!!!! Δυσμενώς όμως, ιστορικοί τείνουν να αποσιωπήσουν το αίνιγμα των αγνοουμένων U-υποβρυχίων αν και ο Χάρτ προσφέρει επίσης κάποια εξήγηση εκτός από το να εξηγήσει την τύχη των 362 γνωστών U-υποβρυχίων :
<< Η Γερμανία παραδόθηκε το Μάιο, 159 U-υποβρύχια παραδόθηκαν, αλλά τα περαιτέρω 203 αυτοβυθίστηκαν από τα πληρώματα τους, που ήταν χαρακτηριστική ενέργεια της  υπερηφάνειας των πληρωμάτων U-υποβρυχίων >>!!!!
Αυτό είναι κάτι που εγώ σαν Saman Lycan και άλλοι πολλοί ερευνητές και ιστορικοί δεν συμφωνούμε!!!! Με τόσα πολλά υποβρύχια να λείπουν – τουλάχιστον 40 εκτιμήθηκαν να λείπουν στο τέλος του Πολέμου – και με τη Βρετανία να εξακολουθεί να κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές δυνάμεις και στρατηγικά να βασίζεται στον πόλεμο των Φώκλαντ και την Ανταρκτική, η Βρετανία ήταν η πιο ιδανική θέση όλων των Συμμάχων να ασχοληθεί με ένα καταφύγιο Ναζί τότε!!!! Θα ήταν καλύτερα πληροφορημένοι για τα ελλείποντα U-υποβρύχια που οφείλονται στο νότιο ημισφαίριο των εδάφη της και μια αυτοκρατορία που, αν και καταρρέαν, ήταν ακόμα η μεγαλύτερη που ο κόσμος είχε δει ποτέ!!!! Νοημοσύνη ως σύντομα τεκμηριωμένη τις υποψίες με τις ανακρίσεις των καπεταναίων τόσο του U-977 και U-530 . Καπετάν Wilhelm Bernhard ( Βίλχεμ Μπέρνχαρντ ), που διοικούσε το U-530 , ισχυρίστηκε ότι υπό τηνΕπιχείρηση Βαλκυρία-2 του U-υποβρυχίου ξεκίνησε για την Ανταρκτική στις 13 Απριλίου 1945, κάτω από την ερώτηση που διαρρέουν ακριβώς ποια είναι η αποστολή αλλα και η συμμετοχή!!!! Υποθετικά, 16 μέλη του πληρώματος είχαν αποβιβαστεί στην ακτή της Ανταρκτικής και είχαν αφήσει πολλά κουτιά που ήταν προφανώς έγγραφα και κειμήλια από το Τρίτο Ράιχ!!!! Χέινζ Σέφερ , καπετάνιος του U-977 , ισχυρίστηκε επίσης ότι U-υποβρύχιο του είχε μυστηριώδεις λείψανα μακριά από το Ράιχ …. Ωστόσο, λιγότερο αληθοφανής είναι η θεωρία ότι το U-υποβρύχιο παρέδωσε τα λείψανα του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν στο Νότιο Πόλο, και άλλες θεωρίες ότι το Άγιο Δισκοπότηρο και η Λόγχη του πεπρωμένου έφτασαν επίσης στην Ανταρκτική …..!!!!
Πως μπορώ να τεκμηριώσω την ιστορία τους ( ; ), είναι το μικρό γνωστό γεγονός ( το οποίο η Πράβντα είχε αναφερθεί στις 16 Ιανουαρίου 2003 ) ότι, το 1983, Ειδικές Υπηρεσίες κατασχέσαν ένα εμπιστευτικό γράμμα όπου ο καπετάνιος Σέφερ έγραψε για τον καπετάνιο Μπέρνχαρντ, και στην επιστολή Σέφερ και παρακαλεί  να μην δημοσιεύσει τα απομνημονεύματα με πολύ βαθιές λεπτομέρειες , στην πραγματικότητα, δηλώνει την πρόθεσή του για τον κόσμο να μην γνωρίσει την αλήθεια:
“Είμαστε όλοι ορκισμένοι για να κρατήσουμε το μυστικό καλά θαμμένο! Κάναμε τίποτα λάθος;: εμείς απλά υπακούσαμε σε διαταγές και παλέψαμε για τους αγαπημένους μας στη Γερμανία και την επιβίωση τους. Παρακαλούμε ξανασκεφτείτε! Δεν θα ήταν καλύτερο να απεικονίσετε τα πάντα ως ένα μύθο! Ποια τα αποτελέσματα που θα έχετε…..; σκοπεύετε να επιτευχθεί στις αποκαλύψεις σας; Σκεφτείτε το, παρακαλώ ».
Ένα άλλο μυστήριο που δεν έχει λυθεί είναι ότι το φορτίο του υδραργύρου που περιέχεται μέσα στο U-859 το οποίο βυθίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1944 από το υποβρύχιο του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού HMS δριμεία στα Στενά της Μαλάκα στη Θάλασσα της Ιάβας, πως ένα υποβρύχιο τόσο μακριά από τα λημέρια του είχε τόσο ανώμαλο φορτίο – ένα φορτίο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο ως πηγή καυσίμου….!!!!
Οι επιζώντες γνωστοποιήσουν στους Βρετανούς απαγωγείς τους ότι είχαν διαταγή, και ότι οι πληροφορίες δεν μεταδοθήκαν ποτέ κατά των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών!!!!
Η περίπτωση του U-859 δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό!!!! Πολλά γερμανικά U-υποβρύχια ήταν δραστηριοποιημένα σε όλο τον κόσμο!!!! Πολλά παρέχονται στους Ιάπωνες τη διάρκεια του πολέμου και, περιέργως, ακόμη και μετά τη γερμανική συνθηκολόγηση!!!! Τον Ιούλιο του 1945, ένας μη σημαδεμένο ( χωρίς χαρακτηριστικά αριθμών και συμβόλων ) γερμανικό υποβρύχιο , δήθεν μέρος μιας μυστικής νηοπομπής, διατύπωσε νέα εφεύρεση στην ιαπωνική μονάδα έρευνας και ανάπτυξης!!!! Οι Ιάπωνες να κατασκεύασαν και να ενεργοποίησαν την συσκευή!!!! Η συσκευή υψώθηκε στον ουρανό όπου, ωστόσο όταν έφτασε ψηλά, ξέσπασε σε φλόγες!!!! Ποτέ δεν τόλμησαν να ξανά φτιάξουν κάτι τέτοιο!!!!
Ας διακόψω όμως εδώ την όλη ιστορία και να δείξω ανοίγματα όπου με τα λεγόμενα του Βρετανού Έρικ το ένα από τα ανοίγματα έχουν βρεθεί μέσο δορυφόρου του Google Earth και δεν είναι μόνο ένα!!!! Καμία όμως αποστολή από καμία κυβέρνηση δεν έχει γίνει παρότι τα στοιχεία είναι πολλά που μαρτυράνε ότι είναι τεχνητά ανοίγματα όπως θα δείτε και από μόνοι σας….!!!!!
Αυτές είναι ορισμένες από τις πολύ ασυνήθιστες και διακριτικές “δομές” που βρίσκεται στην Ανταρκτική στις θέσεις .
66 33 ‘11.58 “S – πρώτη είναι που έλεγε στην ιστορία του ο Έρικ όπου πολλοί ερευνητές συμφωνούν με αυτό!!!!
99 50′ 17.86″ Eκαι
66 36 ‘12.58 “S 
99 43′ 12.72″ E
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτσι αλλά πολλές πληροφορίες μου συμφωνούν με αυτό …!!!! Έχω διαβάσει και ακούσει για θεωρίες σχετικά με τις μυστικές βάσεις που υποτίθεται ότι είναι κάπου στην Ανταρκτική, των ναζί ( NeuSchwabenland )!!!!
Πριν από την 23 Φεβ 2006, δεν υπάρχουν στις δορυφορικές φωτογραφίες ή, εναλλακτικά, μπορεί να έχουν καλυφθεί ξανά επίτηδες από τις μεγάλες δυνάμεις!!!! Αλλά μετά από την ημερομηνία αυτή, είναι σαφώς ορατά και τελείως αποκαλυπτικά!!!!
Οι << δομές >> έχουν περίπου τριγωνικό σχήμα με πλάτος περίπου 90 μέτρα και ύψος περίπου 60 μέτρα … έτσι μιλάμε για ένα σημαντικό μέγεθος!!!! Το δάπεδο φαίνεται να αποτελείται από πάγο και σχετικά επίπεδο αν και ελαφρώς κοίλο !!!!
Τα παρακάτω είναι φωτογραφίες που βρίσκονται σε:
66 33 ‘11.58 “S 
99 50′ 17.86″ E
Αριστερή εικόνα: Πριν από την 23η Φεβρουαρίου 2006 …..!!!!
Δεξιά εικόνα: Μετά την 23η Φεβρουαρίου 2006!!!!
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
Κατά τη γνώμη μου, σίγουρα μοιάζει να είναι ένα τεχνητό κατασκευαστικό άνοιγμα!!!! 
foto 5
Στην παρακάτω εικόνα υπάρχει απόδειξη για το τι φαίνεται να υπάρχει ένα χωματόδρομος που οδηγεί μακριά από τον πάγο … με τη συνέχιση κατά μήκος του δαπέδου του πάγο έξω από το άνοιγμα!!!! Όπου σημαίνει ότι το άνοιγμα έχει δραστηριότητα….το θέμα είναι βέβαια από ποιον!!!!
foto 6
Ο δρόμος…..!!!! και όπως βλέπετε από ποια χώρα είναι οι φωτογραφίες και από πού…!!!!
Οι παρακάτω εικόνες που βρίσκεται σε:
66 36 ‘12.58 “S 
99 43′ 12.72″ E
foto 7
foto 8
Παρατηρήστε ότι ο τύπος του υλικού που συνθέτουν το “καπάκι” είναι εντελώς διαφορετική από το περιβάλλοντα  βραχώδες υλικό!!!!
foto 9
Οι ακόλουθες 2 σετ φωτογραφιών μπορεί και δείχνει ή και δεν μπορεί να είναι τεχνητά τα ανοίγματα και … θα μπορούσε απλά να είναι φυσικοί σχηματισμοί!!!! Αλλά αν και πολλοί θέλησαν να το πούνε και αυτό για να παραπληροφορηθεί η όλη υπόθεση δεν τα κατάφεραν διότι φαίνεται να έχουν οι δομές αυτές τα στοιχεία της τεχνητής υπόστασης στις δομές τους.
foto 10
Αυτό εδώ μοιάζει είτε με υποβρύχιο ή πλοίο όπου περικλείεται πλήρως σε πάγο!!!! Είναι η δομή του καταστρώματος όπου καλύπτεται από πάγο!!!!
foto 11
foto 12
foto 13
foto 14
Αποστάσεις από την επίθεση των Βρετανών κομάντος τότε από την Βάση των Ναζί …!!!!
Μήπως τελικά είναι μια είσοδος για την Μέση Γη όπου ανακάλυψαν οι Ναζί και εγκαταστάθηκαν με τις υπόλοιπες φυλές κάπου εκεί μαζί μέσα βαθιά….!;! 

foto 16
 
foto 17
foto 18
Χάρτης που δείχνει τη θέση των σπηλαίων, Vostok ( Βοστόκ )… Βάση, και Neuschwabenland!!!!
foto 19
Άσχετη ανωμαλία περίπου 50 μίλια μακριά από τις δομές…!!!!
Είσοδος πρώτη:
66 33 ‘11.58 “Ν, 99 50’ 17.86” E 
foto 20
foto 21
foto 22
Ίδια περιοχή όπου περιστραφεί κατά 90%
foto 23
foto 24
Είσοδος Δύο:
66 36 ‘12.58 “Ν, 99 43’ 12.72” E 

foto 25
foto 26
\
foto 27
foto 28
foto 29
Έλεγξα ότι ολόκληρη η περιοχή προσπαθεί να βρει μια ομοιότητα με το 1ο άνοιγμα και αυτό δεν γίνεται!!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ολόκληρη η βραχώδη περιοχή είναι γεμάτη από τέτοια τήξη σπηλαίων ακόμη και κομμάτια πάγου, αλλά καμία από αυτές δεν είχε δομικές ομοιότητες με το 1ο άνοιγμα!!!! Για να εξηγήσω την άποψή μου, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σχολιασμένες εικόνες αναδεικνύοντας αυτό που εγώ θεωρώ είναι μοναδικές σε  ιδιαιτερότητες!!!! Σε αυτή την πρώτη εικόνα (περιστροφή για να τονίσετε), είναι αμέσως προφανές ότι το στρώμα πάγου έχει μια ασυνήθιστη άκρη (Α) όπου ο πάγος αλλάζει απότομα κατεύθυνση κατά 90 μοίρες και ακόμα στην αντίθετη πλευρά (Β) βλέπουμε μια πλαγιά!!!! Δεν υπάρχει στην φυσική μια εξήγηση για το πώς ένα στρώμα πάγου μπορεί να λιώσει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να λιώσει ευθεία προς τα κάτω αφήνοντας πίσω τοίχωμα πάγου … και έναν τοίχο με τέτοια ευκρινείς άκρες!!!!
foto 30
Στις δύο θέσεις κύκλων, φαίνεται να υπάρχει κάποια σκιά αποτέλεσμα στα αντίθετα άκρα του τοίχου πάγο … αν αυτό είναι ένα σημάδι στον ίδιο το πραγματικό πάγο , δεν είμαι σίγουρος … αλλά είναι αρκετά ως μια σύμπτωση καθώς δεν υπάρχουν άλλα εμφανή σημάδια στο ίδιο το τείχος του πάγου!!!!
Τα σημάδια είναι πολύ πιο εμφανής, αν χρησιμοποιείτε GE για να τα εξετάσετε!!!!
foto 31
Τις τελευταίες φωτογραφίες τις φύλαγα για το κερασάκι στην τούρτα για αυτούς που λένε ότι είναι φυσικά ανοίγματα!!!! Τώρα κύριοι το μπιμπερό σας και για ύπνο!!!!
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την τότε βάση των Ναζί που πολλοί ηλίθιοι ερευνητές όπου δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να παραπληροφορούν !!!! Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύονται για πρώτη φορά!!!! Οι ίδιοι ερευνητές λένε μέχρι και σήμερα ότι το όλο θέμα των Ναζί στην Ανταρκτική είναι μια φαντασία κάποιων…..!!!! Δύστυχος για αυτούς και ευτυχώς για εμάς δεν είναι έτσι λοιπόν πρώτη φορά παγκοσμίως δείχνουμε την περίφημη και τόσο μυστηριώδης περιοχήNeuschwabenland ( Νιουασκχβαμπενλαντ ) όπου κάποιοι επιμένουν ότι είναι ένα παραμύθι και τίποτα άλλο!!!! Όπου λένε οι κύριοι αυτοί μετά την δημοσίευση μου το 2009 σε γνωστή ιστοσελίδα ( δεν λέω ποια είναι διότι είναι το κανονικό μου όνομα εκεί ) στο εξωτερικό ότι πρόκειται για κάτι άλλο και όχι για αυτήν την βάση!!!! Θα δουμε παρακάτω τι λένε:
GE Συντεταγμένες:
66 45 ‘2.73 “S
89 24′ 25,60″ E
foto 32
Η επόμενη σειρά από εικόνες δείχνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον, πράγματι!!!! Σύμφωνα με την GE, η ημερομηνία της εικόνας ήταν 15 Φεβ, 2006!!!! Τώρα, αν εξετάσουμε μια λίστα με όλες τις χώρες που δραστηριοποιούνται ως και καλά ερευνητικούς σταθμούς στην Ανταρκτική, υπάρχουν συνολικά 30 χώρες ( τον Οκτώβριο του 2006), όλες έχουν υπογράψει τη Συνθήκη της Ανταρκτικής, και λειτουργούν εποχικά (καλοκαίρι) και όλο το χρόνο ως αυτό – ερευνητικούς σταθμούς στην ήπειρο και στον περιβάλλοντα των ωκεανών της αλλα με βαρυ οπλισμό!!!! Τι τον θέλουν τον βαρυ οπλισμό εκεί!;! Τι φοβούνται!;! Μην τους φάνε οι πολικές αρκούδες!;! Κάθε ένας από αυτούς τους σταθμούς, επίσης, έχει ένα διατηρητέο ​​lat ( Λατ ) / καιρού που σχετίζονται με αυτό…..και καλά!!!! Αλλά η θέση του σταθμού στις παρακάτω εικόνες δεν φαίνεται να αναφέρεται πουθενά ως ένα από τα έθνη όπου έχουν υπογράψει την συνθήκη!!!! Αυτό είναι το GE συντεταγμένες: 67 39 ‘30.30 ” S 46 09 ‘29.51 “!!!!! Και όμως, κοιτάζοντας αυτό τον συγκεκριμένο σταθμό, είναι αμέσως προφανές ότι είναι μια τεράστια εγκατάσταση με τα κτίρια και αντικείμενα διάσπαρτα σε όλο το χώρο κάτι που είχαν αναφέρει οι Βρετανοί κομάντος τότε!!!!
foto 33
Εδώ είναι μια στενή επάνω άποψη του κύριου συγκροτήματος με 5 βασικές ενότητες!!!!
foto 34
foto 35
Κοιτάξτε ακριβώς βόρεια και ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την πολύ ασυνήθιστη δομή….!!!!Αυτή η εικόνα δείχνει  μια άλλη μεγάλη δομή!!!!
Είμαι σίγουρος ότι η άλλη δομή (στα αριστερά) είναι τεχνητή, αλλά υπάρχει σίγουρα μια ασυνήθιστα χρωματιστό (σε σύγκριση με τα γύρω πετρώματα) τεχνούργημα στα αριστερά του η δομή / άνοιγμα!!;!! Είναι δηλαδή το άνοιγμα όπου μπήκαν οι Βρετανοί κομάντος τότε!!!!
foto 36
foto 37
foto 38
foto 39
Και σε αυτή την τελευταία εικόνα, είμαι αρκετά σίγουρος ότι οι χαμηλότερες δομές είναι ένας πύργος (επικοινωνίες, ίσως της εποχή εκείνης ) με μια κάθετη σκοτεινή ράβδο (κεραία;)!!!!
Τώρα ρίξτε μια καλή ματιά στο άνω δομή … έχουμε κατά νου ότι αυτό είναι μόνο Η δική μου ερμηνεία και μόνο … αλλά φαίνονται ανησυχητικά ακριβώς όπως ένα κανόνι πάνω σε ένα πύργο!!!!
foto 40

Όπως είπα οι τελευταίες φωτογραφίες εμφανίζονται για πρώτη φορά και είναι αποτέλεσμα ερευνών της ομάδας τουλάχιστον 9 χρόνων μαζεύοντας στοιχεία για αυτήν την τόσο αινιγματική υπόθεση και πλήρες αληθινή όπου έχει να κάνει με τους Ναζί αλλά και την θεωρία της Μέσης Γης ότι είναι πραγματικότητα!!!!

Ας συνεχίσω όμως…:
Άλλοι ισχυρίζονται ότι η άρνηση της Βρετανίας από την ειρηνευτική πρόταση  οδήγησε σε τεράστιες απώλειες του έθνους εδαφικά, υλικά, οικονομικά και συναισθηματικά, λόγω της αποσιώπησης, ο βρετανικός λαός δεν άκουσε ποτέ τους όρους της ειρήνης ή το πόσο ωφέλιμη μπορεί να είχε αποδειχθεί!!! Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Christof Friedrich ( Κριστόφ Φρίντριχ ) ορισμένοι πιστεύουν ότι Ο Hess ( Χες ) είχε ανατεθεί με το σημαντικό αρχείο της Ανταρκτικής, αλλά αν αυτό ήταν ένα αρχείο ή μια διανοητική σημείωση, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ο Χες, ως αναπληρωτής Φύρερ, θα έπρεπε να γνωρίζει τα πάντα για την Ανταρκτική και τις προθέσεις των Ναζί!!!!
Αν ο Χες απορρίφθηκε( ;;) τόσο από τον Χίτλερ και τη βρετανική κυβέρνηση ως << παράφρων >>, σίγουρα η παραφροσύνη του Χες θα περιόριζε την ικανότητα του σε πολυάριθμους ρόλους του στο ναζιστικό κόμμα και την κυβέρνηση!!!! Ωστόσο, ο Χες ήταν επικεφαλής της Auslandsorganisation ( Αουσλαντςοργκανιζεσιον –https://en.wikipedia.org/wiki/NSDAP/AO ) , Επίτροπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Επίτροπος για όλα τα θέματα των Πανεπιστημίων και του Πανεπιστημίου Πολιτικής, Επίτροπος για όλα τα τεχνολογικά θέματα και οργάνωση, καθώς επίσης και επικεφαλής του Γραφείου για την φυλετική πολιτική!!!! Ο Ες, σε απλή γλώσσα, είχε το ” δάχτυλο του σε κάθε πίτα “.
Ρούντολφ Ες η Χες σε βαριά προφορά, ήταν επίσης ενεργό μέλος της Εταιρείας Θούλη όπου και έχω αναφέρει πολλά για αυτήν στα άρθρα μου << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΗΛ >> – https://en.wikipedia.org/wiki/Thule_Society  , και το ενδιαφέρον του στην Ανταρκτική ήταν τόσο προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!!! Ο Ες ήταν ατρόμητος αεροπόρος, χρησιμοποίησε τη θέση του τόσο στο Ναζιστικό Κόμμα αλλά και της Εταιρείας Θούλη κάτι το οποίο ήξερε ο Ναύαρχος Μπέρντ το οποίο και έμαθε από την αποτυχία των Βρετανών στην Ανταρκτική έτσι ενημέρωσε το προσωπικό που κατευθύνονταν για την Ανταρκτική με την Deutsche Antarktische Expedition ( Γερμανική Αποστολή Ανταρκτικήςhttps://de.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Antarktische_Expedition_1938/39  ) το 1938, και μέσα από τα κανάλια ( Θα μιλήσω άλλη φορά για αυτά ) του Ες, θα έπρεπε να γνωρίζει τα πάντα όπου είχαν ανακαλυφθεί στην Neuschwabenland!!!! Όμως και οι Αμερικανοί τα βρήκανε μπαστούνια με τον πόλεμο της Ανταρκτικής και το μόνο που κατάφεραν είναι να έχουν φτιάξει βάσεις μετά την ήττα τους εκεί για να μπορέσουν κάποια στιγμή να ελέγξουν την περιοχη…τελικά βέβαια όλα πλέον είναι υπό τον έλεγχο των Δρακόντιων αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!!!
Ο Μπέρντ είναι ένας ζωντανός θρύλος για όλο τον κόσμο, είναι ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε πάνω από το βόρειο και νότιο πόλο, ήταν ίσως ο πιο καλά ενημερωμένος πολικός εξερευνητής που πέρασε ποτέ, και είναι αυτός που διέρρευσε τις τεράστιες γνώσεις και λεπτομέρειες για τα κατορθώματά του με τους Ναζί…..
Για να μην κουραστείτε και επειδή από εδώ και πέρα μπαίνουν απίστευτες αποδείξεις για τους Βρετανούς αλλά και τους Αμερικανούς ότι πραγματικά ξεκίνησαν έναν πόλεμο στην Ανταρκτική θα το πάμε σιγά σιγά!!!! Εδώ τελειώνει το part1… την επόμενη φορά θα συνεχίσω με το part 2 κάντε λίγο υπομονή…!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
invisiblelycans

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα