Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

H άγνοια της αλήθειας, η δυσαρμονία των αντιθέτων, και οι ανάγκες



Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί στους ανθρώπους η άγνοια της αλήθειας, και η δυσαρμονία των αντιθέτων σε ολόκληρη την τρισδιάστατη δημιουργία, είναι εύλογο να συλλογιστεί ο άνθρωπος τι είναι αυτό που τον καθοδηγεί στην ζωή του και τον κάνει τόσο επιρρεπή στην φύση της δυσαρμονίας όσον αφορά το κάθε τι στην ζωή του.

Η κεντρική ιδέα των παραπάνω ερωτημάτων βρίσκει την απάντηση της όταν αναρωτηθούμε για ποιον λόγο έχουμε ανάγκες στην ζωή μας. 

Θνητός άνθρωπος είναι αυτός που έχει ανάγκες στην ζωή του και για να τις εκπληρώσει χρησιμοποιεί την αρνητική ενέργεια η την θετική, εις βάρος των άλλων συνανθρώπων του, διότι και η θετική ενέργεια ανήκει στο δίπολο αρνητικό-θετικό.

Έτσι βλέπουμε οι άνθρωποι να προσπαθούν όλοι να χαλιναγωγήσουν την σκέψη και την ζωή των συνανθρώπων τους, με σκοπό να εξουσιάζουν για να ικανοποιήσουν τις ολοένα και περισσότερο ακόρεστες ανάγκες τους, που αυξάνονται συνεχώς από το πάθος της αέναης διαμάχης μέσα τους των αρνητικών και θετικών δυνάμεων..

Η χαλιναγώγηση λοιπόν των ανθρώπων προέρχεται από την αρνητική πληροφορία που μας διδάσκουν, για να γίνει πιστευτή η θετική πληροφορία.

Με αυτόν τον τρόπο όμως  γινόμαστε ένα με το άκρο των δύο αντίθετων δυνάμεων, άσχετα αν και οι δύο αυτές δυνάμεις ανήκουν στην ολότητα του ένα.

Το ένα μέσω της αρμονίας πετυχαίνει την ολοκλήρωση του, 
γι'αυτό και δεν έχει ποτέ ανάγκες μέσα από την χαλιναγώγηση κάθε τι διαφορετικού, διότι απέχει από την αέναη διαμάχη καλού-κακού, θετικής και αρνητικής ενέργειας μεταξύ τους.

Με αυτόν τον τρόπο παύουν να υπάρχουν οι ανολοκλήρωτες ανάγκες στην ζωή μας διότι πλέον απέχουμε από την δυσαρμονία και τον κόσμο των αντιθέτων στην ζωή μας, και δεν γινόμαστε ένα με αυτόν τον θνητό κόσμο της αέναης διαμάχης των αντιθέτων.


όπως για παράδειγμα αυτό που κάνουν όλες οι θρησκείες που μας προβάλλουν το κακό για να βαδίσουμε το μονοπάτι του καλού κτλ κτλ..

morfeas sky 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα