Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πάπας Francis υπόγραψε αυτό που ονομάζεται δεσμευτική "Γαλαξιακή συμφωνία» την περασμένη Κυριακή μέσα από τα τείχη του Βατικανού με μάρτυρες την Christine Legarde και τον νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΦΗΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Disclosure, Mass Arrests Rumor: Pope Francis signed off on what is being called a binding “Galactic Agreement” this past Sunday

ΕΚΤΑΚΤΟ:
Αποκάλυψη: Φήμες για μαζικές συλλήψεις:


Ο Πάπας Francis υπέγραψε αυτό που ονομάζεται δεσμευτική "Γαλαξιακή συμφωνία» την περασμένη Κυριακή εντός των τειχών του Βατικανού, με μάρτυρες την Κριστίν Λαγκάρντ και του δικηγόρου του ΔΝΤ


Ο Πρώην Εταιρικός Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama σύντομα θα αποκαλυφθεί πως έχει λειτουργήσει ως όργανο της Ρώμης / CIA, και δημοσίως θα παραιτηθεί από το προεδρικό αξίωμα, και θα λάβει αμνηστία για να κατοικήσει σε μια ξένη χώρα – το Ντουμπάι – όπως φημολογείται. 

Ιδιωτικά, η παραίτηση του Ομπάμα έχει ήδη συμβεί και αναμένεται μια δημόσια ανακοίνωση της παραίτησης. 

Επίσης, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, δεν έχουν πλέον νομική εξουσία για να κάνοτν νόμους για τους πολίτες της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Και αυτοί όλοι θα απολυθούν ή θα καθαιρεθούν.


Οι ίδιες ποινές ισχύουν για όλα τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο είχε υποσχεθεί μυστικά υποταγή στη Ρώμη πριν από τη ορκωμοσία να υπηρετεί τους νόμους και τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. 


Η Ουάσινγκτον επίσης δεν είναι πλέον ένα κυρίαρχο έδαφος το οποίον εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας υπό τον έλεγχο του Αμερικανικού Τάγματος των Ιησουϊτών.

Άλλα κυρίαρχα διπλωματικά εδάφη έχουν χάσει το καθεστώς του «ασφαλούς καταφυγίου», όπως η Πόλη του Βατικανού, η Πόλη της Ιερουσαλήμ & και το City του Λονδίνου.

 Όλοι οι έμπιστοι των Ιησουιτών που βρίσκονται σε κάποιο από αυτά τα εδάφη ή "ασφαλή καταφύγια" συλλαμβάνονται, ή αμνηστεύονται, ή εξορίζονται ή εξοντώνονται ανάλογα με τις ατομικές συμφωνίες τους με τη νέα παγκόσμια αρχή διακυβέρνησης. 

Αυτό το ξεκαθάρισμα περιλαμβάνει διπλωμάτες, τραπεζίτες, δικηγόρους, πολιτικούς και δικαστές που εμπλέκονται στην συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας, που είναι γνωστή συλλογικά ως κλίκα (cabal).

Ο David Robinson είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας που ζει στο Maine. Υπηρέτησε ως ένορκος, στο Cumberland County Maine Grand Jury για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2014.

 Για τις άλλες εκδόσεις του βλ Maine Republic...  e-mail στο drobin88@comcast.net

Σημείωση: Έχω πολλά ερωτηματικά σχετικά με όλα τα πάρα πάνω, το πιο προφανές είναι ... το αν ο Πάπας έχει «υπογράψει» για κάτι τέτοιο, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;!;! Αυτός πρέπει να βρεθεί με χειροπέδες, επίσης. Πάω να ψάξω για περισσότερες πληροφορίες και θα ενημερώσω το συντομότερο όταν ξέρω περισσότερα. 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΦΗΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ...
Μτφρ: Γ. Βουδούρης

Πηγή: http://www.theeventchronicle.com/…/disclosure-mass-arrest…/…“Galactic%20Agreement”%20this%20past%20Sunday





Γιώργος Βουδούρης

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα