Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ - ΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ή CERES

UFO Ceres Surface Nasa

Η Δήμητρα (λατινικά και διεθνώς: Ceres) είναι ο μικρότερος πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος και ο μόνος που βρίσκεται μέσα στην Κύρια Ζώνη Αστεροειδών. Επίσης είναι ο πρώτος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε ποτέ.
Τον ανακάλυψε τυχαία την Πρωτοχρονιά του 1801 (την πρώτη νύκτα του αιώνα) ο Τζουζέπε Πιάτζι, στο αστεροσκοπείο του Παλέρμο της Σικελίας. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε ανακαλύψει ένα καινούργιο άστρο, μετά ένα κομήτη. Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν μικρός πλανήτης που περιφερόταν γύρω από τον Ήλιο, του έδωσε το όνομα της αρχαίας - θεάς προστάτιδας της Σικελίας, αφού οι πλανήτες είχαν ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών. Η απόσταση του αντικειμένου υπολογίστηκε από τον Καρλ Φρίντριχ Γκάους κάπου ανάμεσα στον Άρη και τον Δία. Σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών. Το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ελαφρώς πεπλατυσμένο, με μέγιστη διάμετρο 975 χιλιόμετρα και ελάχιστη 909 χιλιόμετρα.
Η NASA απέστειλε πρόσφατα το ερευνητικό σκάφος "Dawn" στην Δήμητρα, το οποίο έλαβε εκπληκτικές φωτογραφίες του μικροσκοπικού πλανήτη στις οποίες φαίνονται μυστηριώδη φώτα να εξέρχονται από την επιφάνεια ενός μεγάλου κρατήρα, ο οποίος μάλλον είναι στέγαστρο υπόγειας πόλης. Εκτός από τα μυστηριώδη "φωτεινά σημεία" του, τώρα σε ένα νέο βίντεο του ερευνητικού σκάφους της NASA φαίνονται παράξενες δομές στην επιφάνεια του πλανήτη και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι προκαλούνται από ένα είδος αλατιού, που έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, ή όπως ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι, πρόκειται για εξωγήινες κατασκευές.
- Ιδού τι προκάλεσε το ενδιαφέρον της NASA στον μικρό πλανήτη:

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (CERES)
- "Διαβιούν σε μικρές και μεγάλες υπόγειες πόλεις στο εσωτερικό του πλανήτη. Θέλουν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο για να κρατήσουν την επιφάνεια του πλανήτη τους παρθένα.
Ζουν σε απόλυτη ηρεμία και είναι μια απλή αγροτική κοινωνία, με εξέλιξη περίπου 50.000 χρόνια μπροστά από τους ανθρώπους της Γης σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου Α, είναι δηλ. "αφέντες" της ευαισθητοποίησης και της γνώσης του πνεύματος. Είναι πολύ ζεστοί και γεμάτοι αγάπη, πρόθυμοι να μοιραστούν το μόνο που ξέρουν, τη ζωή με ανθρώπους άλλων κόσμων. Δεν έχουν καμιά γνωστή εμπειρία πολέμου.
Έχουν ένα πολύ χλωμό χρωματισμό του δέρματος, τα μαλλιά τους έχουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα και τα μάτια τους είναι υποκίτρινα / πράσινα με κίτρινες κηλίδες σ' αυτά. Τα αυτιά τους είναι κοντά όπως των "Vulcans" από την σειρά "Star Trek". Επειδή είναι χορτοφάγοι είναι πολύ "ελαφριοί" όσον αφορά την πυκνότητα τους και το ύψος τους κυμαίνεται από 3 με 7 μέτρα. Τα ρούχα τους σχηματίζονται φορώντας διάφορα μεγάλα φύλλα των φυτών που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Οι άνδρες φορούν μέχρι τη μέση τους ρούχα με παρόμοιο τρόπο που τα φορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι ενώ οι γυναίκες φορούν μακρυά φορέματα που ρέουν μέχρι τους αστραγάλους τους".
Διαβάστε περισσότερα εδώ:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα