Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΥΝ-ΧΑΙΡΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝ-ΠΟΝΩ!!!!




Πολύ πιο πριν κ πέρα από τον νου υπήρχε κ υπάρχει πάντα η διάσταση της χαράς, της άμεσης γνώσης, της διαισθητικής κ ενορατικής που επιτρέπει να νιώθεις κ με τα εσωτερικά ματιά να "βλέπεις" απευθείας την Αλήθεια, κάτι που ήταν μέρος της φύσης μας κ που οι περισσότεροι χάσαμε λόγω αποσύνδεσης από το πεδίο της Ενότητας κ το πέρασμα σε μια τεμαχισμένη εξωτερική μόνο οπτική που ψάχνει πια τη ζωή κ το σύμπαν με μικροσκόπια κ τηλεσκόπια!!!!!

Ο νους θαπρεπε ναναι ο εντολοδόχος, το εργαλείο που λαμβάνει κ ν αποκωδικοποιει εντολές κ μηνύματα απο τα ανώτερα πεδία του Πνεύματος κ της Μονάδας.... αντ αυτού, έγινε ο εντολέας κ ο χειριστής μιας σκέψης που παράγεται από τα κατώτερα πλέον πεδία της επιθυμίας κ της εγωϊκής αλαζονικής προσωπικότητας που εφερε τον πόνο κ την δυστυχία. 





Συνάμα ο νους, προγραμματίστηκε για να μεταφέρει μόνο την διεστραμμένη αντίληψη κ ερμηνείες του 3διαστατου κόσμου της ύλης (που συνδέεται με την αδράνεια, την αποσύνθεση κ τον θάνατο) κ μιας ψεύτικης, συμβατικής αντεστραμένης πραγματικότητας, την οποία όλοι υπογράψαμε κ πιστέψαμε ως την μόνη αλήθεια... γι αυτό λέω πως θέλει αρετή κ τόλμη, εσωτερική ελευθερία, συστηματική δουλειά κ ενθύμηση για να επασυνδέσουμε το σύστημά μας με το εσωτερικό κέντρο του σύμπαντος κ την Αλήθεια της Χαράς που εδρεύει εντός μας...





 Theano Cosmica

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα