Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σημάδια κερατώματος – Μάθετε αν σας κερατώνει

σημάδια κερατώματος

Υπάρχει ποτέ περίπτωση μια γυναίκα να είναι σίγουρη πως ο σύντροφός της ήταν, είναι και θα είναι πιστός; Μάλλον όχι, ακόμα και αν θεωρητικά έχουμε γνωρίσει τον ιδανικό και πιο πιστό σύντροφο! Στην άκρη του μυαλού μας υπάρχει πάντα η αμφιβολία. Μπορεί να δημιουργείται από ζήλια, από καχυποψία ή ακόμα και από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Οι γυναίκες έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα “σημάδια”, δηλαδή να προσπαθούμε να καταλάβουμε από μία απλή κίνηση ή ένα βλέμμα του συντρόφου μας τι θέλει να πει, τι θέλει να κάνει ή τι έχει σκοπό να κάνει. Πόσο εφικτό είναι όμως κάτι τέτοιο; Η αλήθεια είναι πως όταν ο σύντροφός μας θέλει να κρύψει κάτι από εμάς θα βάλει τα δυνατά του για να το καταφέρει. Αυτό όμως που δεν μπορούν να υπολογίσουν οι άντρες είναι η γυναικεία διαίσθηση και το ένστικτο! Επίσης συνηθίζεται οι γυναίκες να αντιλαμβάνονται πιο γρήγορα κάποια πράγματα κι αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί φροντίζουμε να μαθαίνουμε καθημερινά όσο γίνεται περισσότερα για τον σύντροφό μας.
Οι άντρες είναι λίγο πιο χαλαροί και στηρίζονται περισσότερο σε αυτό που βλέπουν. Πόσο εύκολο είναι όμως να καταλάβουμε αν ο σύντροφός μας, μας “κερατώνει”; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε οι τελευταίες που θα το μάθουμε. Μερικές φορές μοιάζει να εθελοτυφλούμε αφού δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν άραγε σημάδια κερατώματος που μπορούν να μας ειδοποιήσουν πως κάτι συμβαίνει ή πως κάτι βρίσκεται πολύ κοντά; Η αλήθεια είναι πως αν παρατηρήσουμε κάποια μικροπράγματα στην συμπεριφορά του ή κάποιες κινήσεις, μπορούμε τουλάχιστον να ακούσουμε το καμπανάκι που χτυπάει. Τώρα μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε μία ιδέα από τα σημάδια κερατώματος που συνήθως είναι κοινά σε κάθε περίπτωση αλλά πάντα με επιφύλαξη αφού σίγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Πολύ σημαντικό είναι να στηριζόμαστε και στην γενικότερη συμπεριφορά του συντρόφου μας και όχι απλά σε μεμονωμένα περιστατικά. Επίσης δώστε σημασία και στο αν κάποιες καταστάσεις επαναλαμβάνονται και πόσο συχνά.
Σημάδια κερατώματος

1) Απότομη αλλαγή συμπεριφοράς
Ψάχνετε να βρείτε σημάδια κερατώματος και σίγουρα στην πραγματικότητα ελπίζετε να μην ταιριάζει κανένα με την συμπεριφορά του συντρόφου σας! Η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του είναι το πρώτο πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως κάτι συμβαίνει. Το περίεργο όμως είναι πως συνήθως οι άντρες αλλάζουν προς το καλύτερο! Κάτι σαν αυτό που λέμε “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”! Μήπως προσέξατε πως ότι και να πείτε δείχνει να μην εκνευρίζεται με τίποτα; Μήπως προσπαθεί να σας κάνει όλα τα χατίρια, πράγμα που δεν γινόταν πριν; Λέγεται πως οι άντρες που “κεράτωσαν” ή έστω τους έχει μπει η ιδέα στο μυαλό να το κάνουν παρουσιάζουν μία ιδιαίτερα καλή συμπεριφορά στην σύντροφό τους από ενοχές ή πιστεύοντας πως έτσι θα θολώσουν τα νερά. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι αλλά προσέξτε γιατί οι γυναίκες καμιά φορά γινόμαστε υπερβολικές με το συγκεκριμένο θέμα. Μην αρχίσετε, λοιπόν, ξαφνικά να τρελαίνεστε κάθε φορά που θα προσπαθεί να σας ευχαριστήσει! Τα σημάδια θα πρέπει να είναι περισσότερα και συχνότερα οπότε ρίξτε μια ματιά και παρακάτω!
2) Τηλεφωνήματα
Ένα σημάδι που σίγουρα δείχνει πως κάτι θέλει να κρύψει είναι αυτά τα τηλεφωνήματα που πάντα απομακρύνεται για να μιλήσει και δεν καταλαβαίνετε τον λόγο. Μήπως τελευταία βρίσκει περίεργες δικαιολογίες για να απομακρύνεται όταν μιλάει στο τηλέφωνο; Σκεφτείτε μήπως απλά δεν θέλει να ακούσετε ποιος ή μάλλον ποια ήταν στο τηλέφωνο. Το πιο περίεργο όμως από όλα είναι πως όταν τον ρωτάτε ποιος ήταν τελικά, μονίμως σας εξηγεί πως ήταν ο κολλητός του που έχει κάποιο θέμα και μάλλον είναι ερωτικό. Έτσι μάλλον θα σεβαστείτε την κατάσταση αφού θέλει να μιλήσει μόνος με τον κολλητό του. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα;
3) Υπερωρίες
Μία πολύ συχνή δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι άντρες είναι οι υπερωρίες στην εργασία τους. Είναι σίγουρος πως θα καταλάβετε όταν επιστρέψει πόσο κουρασμένος είναι και δεν θα του κάνετε διάφορες ερωτήσεις. Επίσης δεν θα τον ενοχλήσετε ούτε στο τηλέφωνο την ώρα που εργάζεται και ίσως να μην μπορεί καν να το σηκώσει. Φυσικά και οι υπερωρίες μπορεί να ισχύουν όμως κοιτάξτε μήπως γίνονται μόνο συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και ακόμα καλύτερα μήπως οι εργαζόμενοι είναι μόνο δυο! Εννοείται πως να εργάζεται ένας άνθρωπος κάποιες φορές περισσότερες ώρες δεν είναι περίεργο αλλά σκεφτείτε αν είναι κάτι που πραγματικά ισχύει αφού έτσι είναι η δουλειά του ή αν όταν γυρνάει σπίτι νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις υπερωρίες του!
4) Κάνει συχνές εξόδους μόνος
Είστε από τα πολιτισμένα ζευγάρια που μπορεί ο καθένας να βγαίνει μόνος για διασκέδαση; Όλα έχουν και όρια αφού το πιο συχνό σημάδι κερατώματος είναι οι συχνές έξοδοι! Αν παρατηρήσατε τελευταία πως προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό του για να βγει για ένα ποτό με φίλους μάλλον θα σας έχουν μπει ήδη ψύλλοι στα αυτιά γιατί έτσι είμαστε οι γυναίκες, προσέχουμε την λεπτομέρεια. Ειδικά αν άρχισε να βγαίνει πολύ πιο συχνά και είναι σίγουρος πως δεν θα αντιδράσετε αφού δεν θέλετε να σας περάσει και για καμιά “γυναικούλα”! Μέσα σας όμως έχει αρχίσει λίγο να σας τρώει το σαράκι της ζήλιας αφού πιστεύετε πως έχει χαθεί ο έλεγχος. Συναντάει τους φίλους του πολύ πιο συχνά και κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία γι’ αυτό.
5) Σκαρφίζεται λόγους για να βγει
Έχετε προσέξει τελευταία πως συνέχεια σκαρφίζεται διάφορους λόγους για να λείψει έστω και μία ώρα από το σπίτι; Μην αδιαφορείτε αλλά σιγουρευτείτε πως αυτά που λέει είναι και αληθινά. Μπορεί όντως να σας λέει την αλήθεια αλλά καμιά φορά οι γυναίκες δεν βλέπουμε αυτό που υπάρχει μπροστά μας και αργότερα αναρωτιόμαστε πώς έγινε. Μερικές φορές δεν είναι κακό να ελέγχουμε με τρόπο αν μας λέει την αλήθεια άλλωστε είναι σοφό το “φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά”! Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια θέλετε τον σύντροφό σας ολόκληρο, ψυχή και σώμα οπότε μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.
6) Αποχή από το κρεβάτι
Σε αυτήν την περίπτωση είναι καλό να ζυγίσετε λίγο την κατάσταση πριν αποφασίσετε πως σας κερατώνει γι’ αυτό έχει καιρό να σας πλησιάσει ερωτικά. Μπορεί να είναι από τα βασικά σημάδια κερατώματος αλλά μπορεί να υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι όπως προσωπικά προβλήματα, άγχος ή ακόμα και κάποια προβλήματα υγείας. Βέβαια ένας άντρας είναι δύσκολο να καλύπτει ερωτικά 100% δυο γυναίκες πλην κάποιων εξαιρέσεων, αλλά σίγουρα κάτι αλλάζει πάνω σε αυτό το θέμα. Μήπως κάτι σας απασχολεί στην μεταξύ σας σχέση; Μήπως έχετε προσέξει πως δεν σας πλησιάζει τόσο συχνά ή όταν το κάνει δεν είναι όπως πριν;
Φυσικά σκεφτείτε το πολύ καλά πριν στήσετε τον άλλον στον τοίχο αφού κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα